хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Час називати речі своїми іменами

ЧАС... 

Ганебні події, які відбуваються цими днями і цими годинами в Лук’янівському СІЗО навколо Юлії Тимошенко, дозволяють чи радше – примушують змінити і риторику, і дії всім тим, кому дорога ця країна і близькі по духу демократія та демократичні свободи. 

Повторний арешт у в’язниці. 12-ти годинне засідання суду в камері СІЗО біля прикутої до ліжка людини... Що далі? Кляп, кандали, прикувати до стіни? Диба? 

Настав час заховати в довгу шухляду всі дотепи, всі афоризми та гіперболи стосовно дій чинної влади. Настав час припинити вправлятися в дотепності в соціальних мережах. 

Настав час змінити словник політичного мовлення в Україні. 

Отже час... 



Час припинити в Україні будь-які розмови про євроінтеграцію, про угоду та асоціацію з ЄС, бо бандитів не беруть до Європи. 

Час сказати, що в Україні немає класичних політичних репресій, є лише знущання над людьми і прямий замах на їх вбивство. 

Час бачити, що сучасна влада України – не тоталітарна і не авторитарна. Це скотська і дикунська, варварська влада. 

Час називати суддів і прокурорів, які вершать своє кривосуддя над Юлією Тимошенко, Юрієм Луценком та іншими опозиціонерами, не продажними та підконтрольними владі, а справжніми виродками та садистами. 

Час вказати прямо, що біля влади в Україні не просто люди без честі та гідності, а відверті злодії, бандити і кати. 

Час зізнатися, що ніякі вибори нічого в країні не змінять, бо ця влада прийшла покінчити з незалежною Україною раз і назавжди. 

Час втямити, що в Україні більше не буде мирної революції, бо вони не підуть з миром. 

Час визнати, що в Україні не просто порушуються окремі права та свободи. В Україні немає свободи взагалі. Будь-кого прямо зараз можуть заарештувати, закатувати, вбити і знищити. 

Ці люди, які сьогодні біля влади – вони не перейшли межу. Вони прийшли з-за неї, з-за межі. З-за межі всього людського. Вони вдерлися на нашу територію, на територію свободи і вбили її. 

Тільки коли ми зрозуміємо все це, ми побачимо і як діяти проти них. Тільки осягнувши в комплексі не лише їх злочини, але й їх особливу суть, ми зрозуміємо на що вони заслуговують. 

Донедавна румунський та лівійський шляхи для української влади розглядалися як імовірні. Відтепер – вони невідворотні. Справа лише часу. 

Наскільки довгим буде цей час – залежить від нас. Від кожного. Час... 



 Tymoshenko.UA 
15

Коментарі

110.12.11, 17:47

    210.12.11, 18:06

    Існуюча більшовицька влада спирається на совків яких вони виховували десятками років. По голосуванням, рейтингам, підтримкам тощо їх не менше 40%. Це в народі, але головне скільки їх в еліті, яка керує - 100%?
    Я не знаю там жодного небільшовика.
    Як привести до влади небільшовиків в умовах більшовицької ментальності?

      310.12.11, 18:13

      До речі пригадую як Юрко Луценко активно виступав проти люстрації влади. прозріння важливіше ніж непрозріння!!!

        анонім

        410.12.11, 18:13

        Толку не буде. Всі окремо, кожен про своє та зі своїм......

        Забули вже, що УКРАЇНА і наше майбутнє в ній в НАС ВСІХ одне...от нам і показують, яким воно буде......

          Гість: lyo Dnepr

          510.12.11, 18:15

          Геноцид нам обещает договориться с Россией за газ по $400 за тыс. кубометров и треть газотранспортной системы в придачу оставить себе, а остальное сдать Путину и подконтрольным ему западным посредникам

            610.12.11, 18:17Відповідь на 2 від Creator2009

            Чому? Один раз же вдалося. Тільки ми тоді дуже погано придивилися, що воно таке.
            Наступним разом такого вже не буде.

              710.12.11, 18:25Відповідь на 4 від анонім

              Толку не буде. Всі окремо, кожен про своє та зі своїм......

              Забули вже, що УКРАЇНА і наше майбутнє в ній в НАС ВСІХ одне...от нам і показують, яким воно буде......
              Ну не вкладається в мене в голові, що ми будемо терпіти це вічно. Не вкладається і все.
              В мене колись на дачу повадилися ходити собаки, і розривали землю. І я ніяк не міг застати їх на дільниці. Але в решті-решт це вдалося зробити. Якби ти бачив, як я їх там гоняв. І палки, і каменюки пішли у хід. Скавучиння стояло страшне. Зараз жодна не заходе.
              А ця сволота гірше собак. Їх можна буде сміло вбивати. Залишилося тільки, щоб наше бажання перетворилося в дії. А там, зупинити вже не вдасться.

                810.12.11, 18:29Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

                Геноцид нам обещает договориться с Россией за газ по $400 за тыс. кубометров и треть газотранспортной системы в придачу оставить себе, а остальное сдать Путину и подконтрольным ему западным посредникамЦього слід було очікувати. В будь-якому разі залишається тільки один варіант, скидати цю скотину, та визнавати цю владу нелегітимною. І всі їхні рішення, все що вони робили, також незаконними.

                  анонім

                  910.12.11, 18:36Відповідь на 7 від бандерівець

                  Собаки не винні...це тварини, вони лишнього не візьмуть, живуть за природніми законами... А ці упирі - тварюки. З ними і треба відповідно, бо інакше ніяк.

                    1010.12.11, 18:42Відповідь на 9 від анонім

                    Собаки не винні...це тварини, вони лишнього не візьмуть, живуть за природніми законами... А ці упирі - тварюки. З ними і треба відповідно, бо інакше ніяк.Тому я їх і не вбивав. Показав зрозумілою їм мовою, що цього робити не можна.
                    А цих гнід треба буде всіх пропускати через ту процедуру, що на анімашці. І щоб це вже робила не жінка, а мужикі. Яким в решті-решт треба вже згадати, хто повинен охороняти свій дім.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна