хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Про тактику,та козаків

  Без сумніву, останніх два тижня наша країна проходила тест на демократію,суспільство тестували як націю. Вирок Тимошенко, 100% -являвся приводом до радикальних дій, всіх людей, які люблять свій край, поважають свою мову,та українську державність. Адже, виходячи з того, що судилище не мало ніякого стосунку ні до Закону, ні до судочинства, Юля не являється ув'язненою,  вона є полоненою, з цього можна зробити висновки, що розпочалася холодна громадянська війна. Отже особистість екс-прем'єрки можна відсунути на другий план, тому що  війна оголошена всьому народу. Ви запитаєте  а як же БЮТ?Чому не доклали зусиль,щоб звільнити свого лідера? Саме радикальних дій, влада і очікувала від керівництва партії, для цього до Києва були стягнуті, зі Сходу та Півдня міліцейські підрозділи, вишкіл, тактика та обмундирування, яких, мене власне вразили. Також було закуплено водометні машини.Звичайно лідери БЮТ робили заклики до акцій не покори, але вони були нічим іншим, ніж відволікаючим маневром, основна робота проводилась з дипкорпусами, в юридичній площині, та  в інформаційному полі. Я думаю,що навряд чи хто зможе спростувати таку річ: колосальний міжнародний резонанс не міг виникнути сам по собі, адже потрібно було донести інформацію,та зробити відповідні висновки. Не знаю, як це вдалося зробити лідерам БЮТ, будучи під тотальним контролем з боку СБУ, але це було зроблено.Я думаю, що така тактика виправдана на даному етапі, адже війна поки що холодна, а в БЮТі апелюють до міжнародної спільноти, тому повинні бути використані, на сам перед, методи мирної боротьби. Тому вважаю,що діяти неорганізовано, локально, дійсно немало сенсу, влада ждала силового протистояння, думаю до цього  вони були повністю готові, провокації такі як у Львові на 9 травня ,мали б місце. Якщо проаналізувати вище викладене то зрозуміло, що влада цей етап програла «з тріском». Так Тимошенко поки що лишається в в'язниці, але такі виграші в тактичному плані беззаперечно наблизили її звільнення. 

Я спробував коротко пояснити, основні тактичні дії БЮТу, країна фактично окупована режимом,який воює з народом на його ж території, адже цей режим це не гопота з Донецьку,тепер це регулярні внутрішні війська, міліція, та  спецпідрозділи. Якщо не використовувати тактику партизанської війни(на даний момент холодної), то шансів на успіх практично немає. Ось основні засади: партизанська боротьба матиме успіх, якщо постійно або тимчасово утримувати захоплену територію у своїх руках або контролювати певні райони країни. Звільнену або таку, що знаходиться під контролем партизан територію необхідно утримувати доти поки супротивник не сконцентрував значні сили, здатні нанести серйозні втрати партизанам. Окремі групи партизан, виконуючи завдання по тимчасовому захисту звільненої території, у відкритий бій з супротивником не вступають, операцій проти супротивника не проводять. При наступі супротивника, не вступаючи у бій, відходять, зберігаючи свої сили і засоби. Місцеве населення, яке підтримує і сприяє діям партизан, повинне утримуватися від самостійних виступів, бо це може привести тільки до його поразки.  

  Тепер хотів перейти до іншої теми. Про тактику БЮТ я розказав, але на початку замітки, було сказано,що тестувалось все суспільство, а не партія БЮТ,та її прихильники. Тоді питання, а де ж були козаки? З однієї замітки на цьому сайті, я зробив висновки, що вже два тижні ми б могли  жити в новій країні, не був би підписаний ,в угоду кремлівським карликам, договір про вільну торгівлю, та була б підписана асоціація з Європейським союзом. Виявляється  11.10.2011 по кущам уподовж Хрещатика, базувалися цілі полчища націоналістів, з кожного під'їзду виглядали, характерні чолов'яги, в вишиванках та червоних шароварах, і все би було добре, як би лідери БЮТу розпочали радикальні дії проти влади. Ну, а  так   як це не сталося, то козаки розійшлися по домівках розповідаючи зустрічним, як би вони шаблями владу, на локшину порубали. Вчора коли фактично Азаров здав національні інтереси, козаки чомусь сиділи на припічках та курили люльки,  думаю, що шаровари прали після сидіння в кущах. Ще говорять, що по Україні бродять групи людей, з лупами в руках, і щось шукають. Це противсіхи шукають нового лідера,та третю силу, але не будемо їм заважати, це краще ніж по кущам сидіти.

Це був такий невеличкий стьоб, щоб не завантажувати мізки складними матеріями.

Звичайно після тактичного програшу,влада знову робить потуги,щоб отримати хоч якусь перемогу, абсурдна нова справа для Тимошенко, тільки ускладнює ситуацію. Пропаганда проводить масовий влив інформації,що БЮТ розпадається  тощо. На цьому тлі активізуються  партії,які ділять електоральне поле разом з БЮТом, та являються фактично сателітами ПР, але як на мій погляд трохи рано влаштовувати танці на кістках.

Р.S  Is needed will unite! А…..а!

21

Коментарі

123.10.11, 00:38

Лише додам,нехай ці противссіхи ще раз,об'єктивно зважать своє рішення.Один раз вже через них Україна потерпіла,другого такого удару ми просто не переживем.Я кажу про звичайних людей.Зрадники і їм подібні,звісно виживуть,новому режиму потрібні будуть раби.

    223.10.11, 00:40Відповідь на 1 від sanchezstar

    Лише додам,нехай ці противссіхи ще раз,об'єктивно зважать своє рішення.Один раз вже через них Україна потерпіла,другого такого удару ми просто не переживем.Я кажу про звичайних людей.Зрадники і їм подібні,звісно виживуть,новому режиму потрібні будуть раби.Це технологія,причому добре профінансована, тому надії мало.

      323.10.11, 00:41Відповідь на 2 від Нормальний

      Хотів би я,щоб ви помилялись.

        423.10.11, 03:44

        БЮТ даже заблокировать трибуну не способны. Другие оппозиционные партии с их лидерами похожи на цыплят, с которых сняли наседку.

        Или бифштекс, с которого сняли крышку перед клиентом. Иллюзия перспектив, так сказать.

        Какая тактика? Ее отсутствие.

          анонім

          523.10.11, 09:13

          Все, и провладные, да и оппозиционные силы---- как один утверждают, что все хана....гопстопников с места не собьешь.....Зомбируется со всех сторон...
          То, что власть хочет крови, не нужно и доказывать, стараются полностью сломить волю, что бы властвовать....и ОНИ ЭТО НЕ ОТРИЦАЮТ,
          И прикольно читать, видеть отношение, тех, кто отказывается от помощи, ограждая себя забором с приставкой ЕДИНСТВЕННАЯ Мне занятно, отлично понимая, что события в суде - это произвол и дибилизм, но знаю и другое, что все мы грешны...поэтому и приходится платить.....А винить противсихов в результатах выборов - глупо, так как полиграфкомбинат, печатающий бюллетени был не только в руках ПР, ,а то, что не воспользовались - говорит о слабости...и больше ничего.

            анонім

            623.10.11, 09:15

            Второе дело, мое мнение таково, Азарову понадобились наши деньги...на пенсию, и как с Фирташем, ужо маховик не остановишь

              723.10.11, 10:29

              Луценко и Тимошенко - типичные заложники, тупо захваченные бандитами. Что-то насчет партизан не поняла

                823.10.11, 10:56

                "Свобода" вже в схроні з рік і не чути. Мабуть "Чапай" думку думає

                  Гість: lyo Dnepr

                  923.10.11, 13:16Відповідь на 5 від анонім

                  .....А винить противсихов в результатах выборов - глупо, так как полиграфкомбинат, печатающий бюллетени был не только в руках ПР, ,а то, что не воспользовались - говорит о слабости...и больше ничего.Полиграфкомбинат был всегда в руках у ПР. Его удалось у них отбить на несколько часов перед президентскими выборами, но началась такая вонь в СМИ, что пришлось отступить. Депутаты регианалы грудью защищали полиграфкомбинат, потому и результаты выборов оказались в их пользу.

                    анонім

                    1023.10.11, 13:27Відповідь на 9 від Гість: lyo Dnepr

                    ты немного не в курсе....он был у них, но под контролем, а сутки была вакханалия.....когда контроля не было

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна