хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №60 від 5 жовтня 2011 року


На дороги у лісництві Януковича витратять 7 мільйонів

На прокладання доріг у Дніпровсько-Тетерівському лісництві, де любить полювати президент Янукович, витратять понад 7 мільйонів. Про це повідомляє Вісник державних закупівель.

Будівництво лісогосподарських автодоріг загальною довжиною 20,8 км здійснить львівське ТОВ "Буд Імідж ЛВ", яке отримає 7 300 364.4 грн.

Дніпровсько-тетерівське лісомисливське господарство давно стало закритою зоною для простих громадян України. Воно розташоване на півночі Київської області у Вишгородському районі. Тут багато років любить полювати президент Янукович.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/10/5/6641096/

Влада придумала населенню чергові комунальні побори

Про це, відповідаючи на запитання кореспондента «Коментарів», повідомив голова Держагенства з інвестицій та нацпроектів Владислав Каськів. Йдеться про нацпроект «Чисте місто», який, зокрема, передбачає будівництво заводів з переробки сміття. Для початку - в 10 містах.

Каськів підкреслив, що концепція нацпроекта «Чисте місто» передбачає не тільки будівництво заводів, а й побудову цілого «ланцюжка» для вирішення питання з відходами в Україні.

У тому числі, за словами Каськіва, планується введення нового тарифу на переробку сміття. «Фактично мова йде про введення в Україні нового тарифу на переробку сміття», - сказав Каськів.

Більше про цю новину читайте: http://ua.money.comments.ua/2011/10/05/161550/ukraintsyam-pidkinut-noviy-tarif-.html

Валютні резерви худнуть всупереч обіцянкам Януковича

Золотовалютні резерви НБУ за місяць знизилися на 3,189 мільярда доларів і зараз становлять 35 мільярдів доларів.
У липні 2011 року президент Віктор Янукович заявляв, що до кінця 2011 року золотовалютні резерви НБУ становитимуть 40 мільярдів ждоларів.

Більше про цю новину читайте: http://news.dt.ua/articles/89007


Верховній Раді виділили ще 11 мільйонів на ремонт

Мінекономіки погодило виділення 11 мільйонів гривень на ремонт приміщень Верховної Ради. Про це повідомляє Вісник державних закупівель. Роботи триватимуть до четвертого кварталу 2012 року.

Раніше повідомлялося, що 14 вересня Мінекономіки погодило закупівлю в одного учасника робіт з капітального ремонту адміністративних будинків Верховної Ради України по вул.Грушевського, 5, вул.Грушевського, 18/2 та вул.Інститутській, 8 у м.Києві. Ці роботи обійдуться у 9,5 мільйонів.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/10/5/6640992/

Разыскиваемый Интерполом пасынок Фирташа живет в Москве и ездит в Украину

Пасынок бизнесмена Дмитрия Фирташа Сергей Калиновский, четыре года назад совершивший резонансное ДТП в центре Киева, вот уже несколько лет живет в Москве.

Как рассказал «Комсомольской правде» друг Сергея Калиновского Андрей К., в Москве у киевского мажора дела идут отлично. О своей родине также не забывает: несмотря на розыск, он часто бывает в Украине и встречается со своими знакомыми.

Вот уже несколько лет Калиновский объявлен в розыск по линии Интерпола. Говорили, что он мог сменить внешность - на сайте Интерпола было показано несколько фотографий, одна из которых с парнем 20-25 лет, вторая - с мужчиной лет на десять старше.

Скандальное ДТП произошло 30 мая 2007 года в центре Киева. Управляя спортивным БМВ, Калиновский столкнулся с припаркованными «Жигулями» на скорости более 150 километров в час. В результате аврии погибли два человека.

Більше про цю новину читайте: http://society.lb.ua/life/2011/10/05/117853_Pasinok_Firtasha_raziskivaemiy_I.html

В ПАСЕ надеются на декриминализацию статьи Тимошенко

Руководство Парламентской ассамблеи Совета Европы надеется на декриминализацию статей, по котором обвиняют экс-премьера Юлию Тимошенко. Такая позиция была заявлена в ходе встреч представителей ПАСЕ с дочерью экс-премьера Евгенией Карр, которые прошли в течение двух дней в Страсбурге, сообщила по результатам встреч сама Карр.
В частности, по ее словам, состоялись встречи с генеральным секретарем Совета Европы Торбйорном Ягландом, президентом ПАСЕ Мевлютом Чавущоглу, всеми парламентскими группами (в ПАСЕ существует пять политических групп). "Мне был оказан очень теплый прием, которого я не ожидала. И Торбйорн Ягланд, и Мевлютом Чавущоглу интересовались возможными выходами из ситуации. Они надеются, что в законодательство будут внесены необходимые изменения. Господин Чавушоглу даже сказал, что он уверен в позитивном результате голосования", - передала содержание разговора Карр.

Більше про цю новину читайте: http://censor.net.ua/news/183879/v_pase_nadeyutsya_na_dekriminalizatsiyu_stati_timoshenko
9

Коментарі

15.10.11, 23:13

Можна ще добавити до цього затримки виплат зарплати бюджетникам навіть в Києві та перехід до пенсійної реформи з Нового року, згідно з якою практично всіх пенсіонерів не більше ніж напів ставки.
Відносно Тимошенко, кретин Небоженко запропонував Януковичу більш радикальний крок ніж декриміналізація 365 КПК - видворення з держави взагалі. Кажуть, що дав завдання ГПУ це питання проробити.

    26.10.11, 10:54

    Вот круто они делают, декриминализируют статью - потом ублюдки сами будут под неё творить хрен знает что. Засудить - тоже не могут, отпускать - не хочется, пахан не разрешает...

      Гість: lyo Dnepr

      36.10.11, 11:35

      Политика тотального контроля и сверхмонополизации в экономике не могла не дать отрицательного результата. Если политика не изменится, будет много хуже.

        Гість: nittush

        46.10.11, 15:37

        остановить этот наглый беспредел можно только Майданом.

          56.10.11, 17:41Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

          будет полный капец

            66.10.11, 22:14Відповідь на 1 від helsan

            И с чего его так вставило?

              76.10.11, 23:05Відповідь на 6 від ab absurdo

              И с чего его так вставило?Идет перебор вариантов избавления, а для этого все методы хороши.
              Вот он и вспомнил один из них, правда не учел, что тут уж 100% политика.

                анонім

                817.10.11, 20:30

                я тож стараюсь донести такую информацию.....предлагаю дружбу