хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №14 від 13 липня 2011 року



Янукович носить на шиї величезний хрест на ланцюгу.

Президент України носить під сорочкою на ланцюгу величезний хрест. Це добре видно на фотознімках опублікованих більд-редактором Kyiv Post Ярославом Дебелим у своєму блозі.

Крім здоровенного хреста на шиї Президента висить ще й іконка.

Понад сторіччя тому, за часів царя, у Росії було популярно носити на грудях «ладанку» - іконку святого, який нібито захищав подорожнього. На початку 90-х років давня традиція відновилася в середовищі рекетирів та «нових руських», що стало темою багатьох анекдотів.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/12/6381230/



На прес-конференції Януковича рятували від питань незручних ЗМІ.

Відомий репортер «Української Правди» Сергій Лещенко оприлюднив факти маніпуляцій до яких вдалася прес-служба президента, бажаючи обмежити доступ до нього «незручних» журналістів. Як виявилось на прес-конференції Януковича його прес-секретар примітивно підмінила складений журналістами список, надаючи питання здебільшого лояльним до влади газетам.

Лещенко розповідає, що таким чином була порушеня 10-річна традиція, яка склалася ще за президентства Леоніда Кучми, коли журналісти самі встановлювали черговість, виходячи з часу, коли хто встиг записатись. Завдяки цій традиції Президентам Леоніду Кучмі і Віктору Ющенку завжди діставалися гострі і незручні питання від журналістів.

За дві години ефіру Януковичу було поставлено 20 запитань, з яких 11 було від журналістів, що перебувають в системі залежності від влади – резюмує Сергій Лещенко.

Більше про цю новину читайте: http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4e1a34878c8ed/



БЮТ: телеканалам заборонено висвітлювати факти невинуватості Тимошенко.

Українським телеканалам заборонено розповідати про звіт міжнародних компаній Covington & Burling LLP і BDO, що не знайшли злочину в діях Тимошенко.

Про це йдеться в заяві прес-служби партії «Батьківщина», яка провела аналіз телеефіру останніх днів.

За інформацією прес-служби, 17 червня у Вашингтоні була проведена прес-конференція представників юридичної компанії Covington & Burling LLP та аудиторської фірми BDO. «Звіт цих компаній свідчив про те, що в результаті ретельного аналізу документів не було знайдено жодного підстави для звинувачення екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко щодо Кіотських грошей і Опель-Комбо. Збуджені кримінальні справи були визнані політично- мотивованими», - йдеться в заяві.

«Всупереч тому, що інформаційні агентства та інтернет-видання детально висвітлювали цю подію, жоден центральний телеканал не розповів про гучні результати розслідування ні в п'ятницю, ані в суботу, ні в неділю у підсумкових випусках новин», - зазначили в партії Тимошенко.

Більше про цю новину читайте: http://svit24.net/politic/77-politic/4626-bjut-telekanalam-zaboroneno-vysvitljuvaty-fakty-nevynnosti-tymoshenko



Рейтинг Януковича та Партії регіонів упав нижче історичного мінімуму.

Рейтинги Віктора Януковича та Партії регіонів знижуються. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології протягом 10–20 червня.

Перша п'ятірка найбільш популярних кандидатів в президенти серед усіх виборців є такою: Віктор Янукович - 15% прихильників, Юлія Тимошенко - 11%, Арсеній Яценюк - 9%, Сергій Тігіпко - 6%, Петро Симоненко та Віталій Кличко - 4%.

Водночас, якби вибори до Верховної Ради проходили у середині червня, то за Партію регіонів проголосували б 13,5% українців, за БЮТ - 10.9%, "Фронт змін" – 7,7%, "Сильна Україна" - 4,3%, Компартія - 4,0%, партія "УДАР" – 3,1%, "Свобода" - 2.6%, "Громадянська позиція" – 1,3%.

Як зазначили у КМІС, рейтинги ВО "Батьківщина" та Юлії Тимошенко залишилися переважно незмінними.

"Вперше за останній рік партії які належать до помаранчевого ідеологічного напрямку сукупно отримали більшу електоральну підтримку ніж політичні сили що належать до біло-блакитного напрямку", - йдеться у повідомленні.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/12/6380514/



Роман Ландик, який звіряче побив дівчину у ресторані, хизується знімками з Януковичем та Литвиним.

Фото зі скандально-відомим у «Однокласниках».

Більше про цю новину читайте: http://censor.net.ua/ru/photo_news/view/174834/roma_landik_zasvetilsya_na_odnoklassnikah_s_yanukovichem_litvinom_i_yatsenyukom_fotoreportaj



  Ця розсилка виконана у відповідності з ст. 34 Конституції України ст. 18-19, Міжнародного пакту про громадянські  та політичні права, ст. 5 Закону про інформацію.
Якщо цей лист Ви отримали випадково просимо прийняти наші вибачення.
17

Коментарі

113.07.11, 13:16

Може вже йому зовсім відмінити принцип презумпції невинності? А шо? Єто па даунєцкі!
Дозволь мені розвинути в своєму блозі одну із заторкнутих тем? Аж руки чешуться!

    213.07.11, 13:38

    незручні питання херанту? хочешь шоб його чемер узяв? від напруги

      313.07.11, 17:10

      Про 15% рейтинга Януковоча - брехня, он и десяти сейчас не наберет. А на шею ему не ладанку, а петлю пора вешать.

        413.07.11, 17:10

        Ця розсилка виконана у відповідності з ст. 34 Конституції України(,) ст. 18-19 Міжнародного пакту о(про та відповідно змінити закінчення слів) громадянських та політичних правах, ст. 5 Закона(у) про інформацію.
        Якщо цей лист Ви отримали випадково просимо прийняти наші вибачення.
        Хороша примітка до замітки, але варто виправити помилки. У дужках вказано як.

          513.07.11, 17:43Відповідь на 3 від ab absurdo

          Я тоже уверен, что рейтинг вфя в районе 10%!!! Хотя сегодня по радио целый день говорят,что его рейтинг вырос где-то до 24%.Когда я услышал первый раз, то смеялся, а потом понял-это манипуляция "сознанием биомассы"!!!

            613.07.11, 18:59

            "результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології протягом 10–20 червня"
            Я так зрозуміла, що опитування проводилися тільки в Києві. От якби в Донбасі порахувати прихильників.

              Гість: Лагуз

              713.07.11, 19:43Відповідь на 3 від ab absurdo

              Про 15% рейтинга Януковоча - брехня, он и десяти сейчас не наберет. А на шею ему не ладанку, а петлю пора вешать.
              именно так !!

                813.07.11, 20:09

                Мене цікавить скільки важить та цепура,будь у мене вага я б підрахував скільки те щастя коштує.Хоча як на мене він її з когось зняв.
                А рейтинг як завжди завишений по самі помідори.

                  913.07.11, 21:12Відповідь на 5 від Юрий Смирнов

                  Я тоже уверен, что рейтинг вфя в районе 10%!!! Хотя сегодня по радио целый день говорят,что его рейтинг вырос где-то до 24%.Когда я услышал первый раз, то смеялся, а потом понял-это манипуляция "сознанием биомассы"!!!

                  Это не имеет значения. Все равно результаты выборов покажут 75%.

                    1013.07.11, 21:14

                    То, что ВФЯ носит иконку- это не удивительно. От такой густой концентрации людского неприятия и недовольства надо защищаться.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна