Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №13 від 12 липня 2011 року



Один з райсудів Києва відбілює Юру Єнакієвського.

Недостовірною визнав інформацію про кримінальне минуле відомого мафіозі Юри Єнакіївського Дарницький районний суд Києва. Історію Юри Єнакіївського, відомого також як народний депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко, розповів Інтернет-сайт ord-ua.com У відповідь адвокати народного обранця подали позов до журналіста Станіслава Рачинського з вимогою спростувати оприлюднену інформацію.

Конкретніше, позивач вимагав спростувати статтю під назвою "В окружении президента Украины главную роль играют олигархи с уголовным прошлым – Фирташ и Иванющенко".

В самому матеріалі журналіст наводить копію довідки від 16 листопада 2006 року, складеної начальником Головного розвідувального управління Росії для Президента РФ Володимира Путіна. За оперативною інформацією групою народного депутата України Юрія Іванющенка було скоєно понад 40 замовних убивств.

Відтепер Дарницький суд Києва визнав цю інформацію недостовірною і зажадав її спростування на сторінках Інтернет-видання.

Більше про цю новину читайте: http://censor.net.ua/ru/news/view/174769/darnitskiyi_sud_demonstrativno_otbelil_yuru_enakievskogo



Трансляція суду Тимошенко вже не може бути зупинена.

«Перекрити» трансляцію суду над екс-прем'єр-міністром Юлією Тимошенко вже неможливо. Таку точку зору висловив директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов в ефірі «5 каналу».

«Якщо влада думала, що літо - це такий період, коли спадає інформаційна активність, то навпаки - чим менше буде інших подій, парламентських, позапарламентських, тим більше увага буде прикута до цього процесу», - сказав він.

При цьому Карасьов підкреслив, що перекрити пряму трансляцію процесу над Тимошенко вже неможливо. «Завжди можна буде говорити про те, що влада злякалася. Поки «козир» влади перед західними партнерами в тому, що процес відкритий. А якщо сьогодні перекрити пряму трансляцію, зрозуміло, що влада щось хоче приховати», - додав він.

У той же час експерт підкреслив, що процес над Тимошенко послаблює Україну, що має і так чимало «глухих кутів» у зовнішній політиці.

Більше про цю новину читайте: http://www.golosua.com/ua/main/article/politika/20110712_perekryit-translyatsiyu-suda-nad-timoshenko-uje-nevozmojno-politolog



Юлія Тимошенко оскаржила у Європейському суді свій невдалий арешт.

Екс-прем'єр-міністр і лідер БЮТ Юлія Тимошенко оскаржуватиме у Європейському суді з прав людини спробу арешту під час допиту в ГПУ.

Про це йдеться в позовній заяві Тимошенко до Європейського суду з прав людини, копія якої є в розпорядженні "Української правди".

У рамках позову лідер БЮТ вимагає визнати, що 24 травня цього року її право на свободу та недоторканність, яке гарантується статтею 5 Конвенції про захист прав людини та основних свобод, було порушене.

Згідно з позовом, адвокати лідера БЮТ стверджують, що загалом Юлії Тимошенко перебувала тоді під вартою 8 годин - з 10 ранку до 6 вечора.

У позові Тимошенко стверджує, що обмеження її свободи пересування і утримання під вартою було спрямоване на позбавлення її особисто та її партії "Батьківщина" будь-якої можливості для вираження політичних переконань, які відрізняється від політичних поглядів правлячої політичної партії.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/12/6378800/



На Facebook організована група боротьби з осатанілим мажорством.

Такою стала реакція громадськості на останній скандал з сином народного депутата від ПР Володимира Ландіка, Романом Ландіком, який звіряче при свідках побив дівчину у одному з ресторанів Луганська.

Ініціатор створення групи, журналіст та громадський діяч Андрій Дехтяренко, переконаний: випадок із Романом Ландіком демонструє безкарність людей, причетних до влади. Змінити ситуацію, вважає Дехтяренко, можна, якщо викладати в Інтернет відео та фотоматеріали подій за участю того чи іншого, як він каже, «мажора».

Правозахисник Ярослав Мінкін, який сьогодні влаштовує у Луганську акцію протесту проти свавілля «мажорів», пропонує радикальніший спосіб досягти рівності усіх перед законом: люди мають отримати право на володіння вогнепальною зброєю, вважає він.

Скандали за участю дітей політиків в Україні виникають не вперше.

У 2004 році журналісти оприлюднили інформацію, що cкомпрометувала Андрія Ющенка, сина тодішнього Президента України. Зокрема, син глави держави неодноразово порушував правила дорожнього руху, на що не реагували працівники ДАІ. А в цьому році в поле зору ЗМІ потрапив син нинішнього Президента України – народний депутат від Партії регіонів Віктор Янукович. Його звинувачують у порушенні Конституції, голосуючи у парламенті за інших депутатів. Крім того, ім'я Олександра Януковича пов'язують із скандалом навколо будівництва на місці донецького готелю «Дружба». Під час конфлікту постраждали люди.

Більше про цю новину читайте: http://www.radiosvoboda.org/content/article/24262622.html



Ця розсилка виконана у відповідності з ст. 34 Конституції України ст. 18-19 Міжнародного пакту о громадянських та політичних правах, ст. 5 Закона про інформацію.
Якщо цей лист Ви отримали випадково просимо прийняти наші вибачення.
20

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

112.07.11, 17:45

Ришення Дарницкого суда сейчас не в состоянии обелить Главного убийцу в законе. Этому решению ни один мыслящий человек не поверит.

    212.07.11, 17:50

    Беспредел, беспредел та ще раз беспредел.

      312.07.11, 17:56

      Ага, і свої мільйони Юра Єнакієвський заробив продаючи соняшникове насіння , сидячи на вулиці навпроти донецької прокуратури.

        412.07.11, 18:17

        Подумаешь, каких-то сорок убийств. Делов-то!
        Вон, Луценко государство на сорок тыс. обокрал - вот , где настоящее преступление!
        Да и что такое данные ГРУ по сравнению с материалами, предоставленными в Дарницкий суд?

          512.07.11, 18:21

          Біле - це чорне, а чорне - то біле. Бандитів на престол, прем'єр-міністрів - до тюрми. Логіка кінця світу.

            612.07.11, 18:24

            А українці ВСЕ мовчки приймають, як і має бути.

              Гість: Лагуз

              712.07.11, 19:37

              Дякую
              Нічого... будут і у нас ще втішні новини

                812.07.11, 19:41Відповідь на 4 від Nika - 2009

                Під кожним словом підписуюсь!!!!!!!

                  912.07.11, 20:08

                  славная традиция, Юру в президенты

                    1012.07.11, 21:53Відповідь на 9 від Hudson Hawk

                    славная традиция, Юру в президентыА у него разве есть две отсидки?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна