Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №11 від 07 липня 2011 року



Тимошенко: Янукович створює тюремну атмосферу в країні.

Юлія Тимошенко стверджує, що президент Янукович створює "тюремну атмосферу" в Україні. "Видалили з суду. Будуть судити заочно", - написала вона в своєму Twitter.

Вона також прокоментувала конфлікт між депутатами та представниками спецпідрозділу в приміщенні Печерського райсуду Києва у середу.

"Кучма колись називав "своїх хлопців", які вбивали Гію Гонгадзе - орлами. У Януковича тепер "грифони" - падальщики на службі у падальщика", - заявила вона.

Перед цим у суді намагалися видалити за порушення порядку двох соратників Тимошенко – народних депутатів Михайла Косіва та Євгена Суслова, які є недоторканними. Дійшло до конфлікту. Врешті-решт вони пішли самі: Косів, бо йому стало зле, Суслов – щоб не штовхали інших.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/6/6362379/



Суддя Кіреєв на гачку через наркоманів.

Юлія Тимошенко вважає, що Адміністрація президента "тримає на гачку" суддю Печерського райсуду Києва Родіона Кіреєва.

За словами Тимошенко, за півтора дні вивчення попередньої діяльності судді Кіреєва, її адвокат встановив, що суддя закрив 20 із 32 справ проти людей, які виготовляли та збували наркотики.

"Я думаю, він брав за це хабарі. І не лише ми це помітили. Цей суддя – не вільна людина", - заявила екс-прем'єр.

На думку Тимошенко, суддя спеціально спровокував конфлікти з народними депутатами, щоб не дати її адвокату зачитати цю інформацію в ефірі.

Тимошенко сказала, що не бачить необхідності ходити у суд. "Він видалив мене із зали суду, бо у них вироки написані задовго до того, як розпочався суд", - стверджує вона.

Тимошенко подякувала своїм прихильникам за підтримку і закликала їх прийти сюди ж у четвер, на мітинг проти пенсійної реформи. За її сливами, мітинг почнеться біля Печерського суду, а потім перейде під Верховну Раду.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/6/6361948/



Пенсійний вік збільшать, а пенсії уріжуть – голоси у них є.

У Верховній раді достатньо голосів для прийняття урядового проекту Пенсійної реформи. Таку думку висловив народний депутат Павло Жебрівський. Він переконаний, що якщо не 100%, то 99% регіоналів проголосують за реформу. За підрахунками Жебрівського за реформу віддасть свої голоси і партія спікера Литвина, депутатська група «тушок» «Реформи заради майбутнього», частина Єдиного центру Балоги і люди Давида Жванії, що формально входять у Народну самооборону.

Єдина фракція, яка у повному складі не голосуватиме за реформу – «БЮТ-Батьківщина». На завтра Юлія Тимошенко та її соратники закликають громадян до мирних акцій протесту, що розпочнуться біля Печерського суду о 9:00, а потім перейдуть до стін Верховної Ради.

Більше про цю новину читайте: http://ubr.ua/ukraine-and-world/power/mnenie-pensionnuu-reformu-podderjit-260-270-deputatov-96218



Депутатський синок побив дівчину. Ніхто не втрутився.

Депутат Луганської міськради Роман Ландик, син народного депутата України від ПР Володимира Ландинка і племінник нардепа від ПР Валентина Ландика на очах у свідків побив дівчину у луганському ресторані «Баккара».

Факт побиття підтвердила начальник відділу зв»язків з громадськістю МВС у Луганській області Тетяна Погукай.

Очевидці інциденту розповіли, що в ніч з 4 на 5 липня Роман Ландик посварився з з дівчиною за сусіднім столиком через невдалу спробу флірту. Коли Ландик бив дівчину, персонал і охорона ресторану не зробили навіть спроби її захистити. Серед очевидців захисників також не знайшлося, хоч багато з них фільмували бійку на мобільні телефони.

Наразі дівчина знаходиться у невралгічному відділені однієї з лікарень. Повідомляють, що вона має черепно-мізкову травму і струс мозку. Коментуючи інцидент Роман Ландик заявив, що насправді жертвою є він, а не дівчина.

Більше про цю новину читайте: http://obkom.net.ua/news/2011-07-06/1355.shtml



Ця розсилка виконана у відповідності з ст. 34 Конституції України ст. 18-19 Міжнародного пакту о громадянських та політичних правах, ст. 5 Закона про інформацію.
Якщо цей лист Ви отримали випадково просимо прийняти наші вибачення.
29

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

17.07.11, 16:46

Янукович строит государство-концлагерь. В том что он займется именно этим я никогда не сомневался. Посильную помощь ему в этом оказывают Виктор Ющенко, Олег Тягныбок, Арсен Яценюк, Слава Кириленко, Толик Гриценко и другие представители карманной оппозиции.

    27.07.11, 16:50Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Дык, он в лагере жить-то привык.

      37.07.11, 16:50

        47.07.11, 16:53

        Думаю, пора уже завязывать с бла-бла на сайте. Здесь мы ничего не добьемся.

          57.07.11, 16:56

          "...Ця розсилка виконана у відповідності з ст. 34 Конституції України ст. 18-19 Міжнародного пакту о громадянських та політичних правах, ст. 5 Закона про інформацію...."
          о, вот это грамотно...

            67.07.11, 16:57

            "Кучма колись називав "своїх хлопців", які вбивали Гію Гонгадзе - орлами. У Януковича тепер "грифони" - падальщики на службі у падальщика", - заявила вона.

            Юлiя Володимировна вмiє завжди точно охарактиризувати подiї

              77.07.11, 16:58Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

              О Гриценко если можно подробнее!!

                87.07.11, 17:00Відповідь на 4 від Лінулька

                Думаю, пора уже завязывать с бла-бла на сайте. Здесь мы ничего не добьемся.давно завязал...

                  97.07.11, 17:02Відповідь на 8 від MIRIKo

                  а шо в реале робыш? колись

                    107.07.11, 17:02

                    Бачив все це у прямому ефірі. Мабуть так все починалося і у вчителів Януковича, Сталіна та Гітлера.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна