Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Вшануй Провідника! Акції до 103-ї річниці від народження Бандери

У народу, який не знає свого минулого - немає майбутнього. Вчинки, життєвий шлях Провідника ОУН повинні надихати сучасну молодь на боротьбу за свою державу сьогодні. Адже, рабів до раю не пускають, так? 

Спільнота патріотів "Україна понад усе!" закликає громадян взяти участь у заходах, присвячених вшануванню Степана Бандери.

1. Встановити відповідний аватар в Інтернеті (або будь-який інший із зображенням Бандери).



2. Роздрукувати наліпки і поширити їх у своєму місті. Тим більше, ми підготували детальну інструкцію, як цим займатися. Також до 103-ї річниці від народження Провідника ми підготували чорно-білий макет наліпки (на і.юа його зменшена копія. Повноформатну можна скачати тут ). Він є дешевшим та простішим у виготовленні. Фіксуйте результати своєї праці на фото та надсилайте їх нам за адресою: [email protected]. Ми допоможемо Вам в інформуванні громадськості про те, як у вашому місті вшанували Степана Бандеру.



Спільнота патріотів "Україна понад усе!"
15

Коментарі

130.12.11, 14:49

Поменяли Владимира на Степана. Шило на мыло.

    230.12.11, 15:24

    Вот щас все брошу и буду фигней маяться. Патриоты блин. А выйти не на митинг, а на субботник, сделать свой город красивее. Конечно, аватарку проще поставить, неклеечку налепить как последний баран на стекло, пусть потом уборщицы отдирают. Мы же патриоты. Говно вы а не патриоты. Бесит...

      330.12.11, 15:35Відповідь на 2 від Игнат Кройц

      Хто вам сказав, що патріоти суботників не роблять. Чули про акцію "Засмічена Україна"? А смітять, тому що не люблять свою країну. Тому що ходять "без роду і племені" по вулиці Леніна.

        430.12.11, 15:46Відповідь на 3 від Stanislove

        Знаете, загаживают страну не только "кацапське быдло", я точно так же видел когда молодые националисты, убитые в разноцветную вермишель, орали "Слава Украине! Героям Слава" и кидали бутылки. После этого кроме как негативных эмоций национализм вызывать не может.
        И еще, мусорят и творят всякую дичь, просто потому что проще потом прикрыться какими то идеалами. Наведите порядок сначала друг с другом. Что бы не позорили вас такие несознательные патриоты, докажите что вы настоящие, и тогда вас начнут уважать понимать и к вам потянутся люди.

          530.12.11, 16:00Відповідь на 4 від Игнат Кройц

          Мені нікому доводити не треба. Бандера потрібен як символ, як прапор, що втілює в собі любов до Батьківщини. На відміну від Леніна чи Сталіна, символів сьогоднішньої влади, Бандера є суто нашим, українським символом патріотизму, а не загальним, "совковим". Саме тому важливо проривати цю блокаду, проштовхувати Бандеру у свідомість громадян. Це потрібно не для історії. Це потрібно для майбутнього.

            анонім

            630.12.11, 16:06

            а я буду Нгод празновать, мне до вешалки бандера

              730.12.11, 16:17Відповідь на 6 від анонім

              так, прокинетесь у лютому, в китайському новому році

                анонім

                830.12.11, 16:24Відповідь на 7 від Stanislove

                у нас сегодня ЧП. солдат повесился с Донецка. заклепали его однопризывники, между прочим по политическим и нац. мотивам, парочка уродов с Тернополя, потому что он чем-то похож был на еврея лицом. Перехватил особый отдел посмертную записку-письмо на Родину. Его эти гербарии называли жидком-коммунистом, внучеком нквд_иста, избивали втихую. Командир части и той роты под арестом, те уроды тоже. Заипала ваша срамная политика.
                вы, политулитки, тут переливаете политическую гадость из пустого в порожнее, зомбируете, а в реале гибнут молодые люди. Между прочим, чьи-то дети!!! бедные матери..

                  930.12.11, 18:05Відповідь на 8 від анонім

                  А можна посилання на новину?

                  По суті. Хто винен в тому, що дідівщина в армії? Хто керує армією? Тернопільські вояки? Ні. Донецькій мафіозний клан - Партія Регіонів, за яку найактивніше голосували в Донецьку. Тепер ниють. А проголосували тому, що не велася патріотична робота з населенням. Та і взагалі, багато випадкових людей свого часу отримало українське громадянство.

                  Тепер, щоб змістити мафію з владного олімпу, необхідно в першу чергу переламати радянський світогляд в людях. Звільнити від ідеології раба, замість цього запропонувавши ідеологію вільної людини. А для того, щоб пробитися через радянський стереотип, потрібно вшановувати Степана Бандеру. Його життєвий шлях є чудовим прикладом вільної людини.

                    анонім

                    1030.12.11, 18:09Відповідь на 9 від Stanislove

                    какой к чёрту бандера? какая к чёрту политика? не зомбируйте своих детей этой гадостью.чтобы они были живы и чтобы в вашем доме никогда не стояли гробы тех, кто должен был вас пережить и продолжить ваш род.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна