хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Ірина Фаріон: Наші можливості безмежні



"Ці недоучки при владі просто не вміють читати історії, бо не знають мови. І то жодної. Вони приречені, з огляду на їхню абсолютну бездуховість – наші можливості безмежні, з огляду на нашу бандерівську одержимість". Про це сказала у своєму виступі 13 січня 2011 року на позачерговій сесії депутат Львівської обласної ради, член Політради ВО "Свобода" Ірина Фаріон.

Вона, зокрема, зазначила:

"Теза перша: причина і наслідок. Будь-який політичний факт нашого буття – це наслідок попередніх дій. Саме попередня так звана помаранчева, а насправді вкрай небезпечна, аж до морального розкладу – псевдодемократична і ліберальна влада – привела цей українофобський криміналітет совєтской закваски до влади. І чинить він на свій образ та подобу. Малі ненавидять великих. Істоти закипають від особистостей. Раби скаженіють від вільних. Окупанти не зносять автохтонів.

Теза друга: політична закономірність. Її треба вміло прийняти як неминучу розплату суспільству за свою національну незрілість і стрімко та безоглядно бандеризовувати нашу країну. А те, що вона крокує країною свідчать три голови обласних рад від націоналістичної сили. Тому – усе гаразд. Чим більший тиск – тим більший опір. Саме полонізація українських шкіл викресала Дух Бандери.

Теза третя: думаймо глобально – діймо локально. Наша глобальність – це утвердження радикальних ідей Бандери по всій країні. Наша локальність – це сьогоднішня сесія тут. Ще не було у світі такої авторитарної чи поліційної держави, яка б не впала під власним тягарем репресій. Ці недоучки при владі просто не вміють читати історії, бо не знають мови. І то жодної. Вони приречені, з огляду на їхню абсолютну бездуховність – наші можливості безмежні, з огляду на нашу бандерівську одержимість. Дякуємо тим невігласам за те, що вони так уміло побільшують наші ряди.

Наші можливості безмежні, з огляду на нашу бандерівську одержимість".

Прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода"

http://ukrainaponaduse.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html
6

Коментарі

116.01.11, 03:31

блин, шабаш провокаторов...

    216.01.11, 06:54

    Ее в клетке держать надо.

      Гість: Алчі

      316.01.11, 08:31

      вмазала по делу

        419.01.11, 01:02Відповідь на 2 від qazse

        Ее в клетке держать надо.з тобою???

          анонім

          529.01.11, 16:41

          все правильно каже

            629.01.11, 17:27

            молодець, все вірно каже, а негативні і оскаженілі коментарі - це страхи тих, кому є через що боятись

              719.06.11, 16:07

              Я завжди люблю слухати цю шановану мною пані Патріотку-Українку!
              Що вона сказала не так? Все як воно є!!!
              Молодець! Я багато що, відкрила для себе і вдячна їй і за мову, і за історію, і за не здолану одержимість, і патріотизм! Вона є прикладом для нашої молоді. Хай, Боже наш, дає їй наснаги і здоров'я, і жіночого щастя!