Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Архітектурні витвори, які навмисне наділили унікальними ..

Справжній творець навіть сарайчик збудує так, що ним приїжджатимуть милуватися із самої столиці. Умілий архітектор завжди знайде спосіб зробити практичну будову ще й красивою, додати родзинку. Інша річ, що не кожен здатний їх розглянути та оцінити, але це справа наживна. Головне – почати, причому тепер для цього зовсім не потрібно особисто їхати кудись.

У музеї сучасного мистецтва в Чикаго навіть сходи – предмет цього мистецтва

При реконструкції університету старі стіни стали внутрішніми, а довкола них звели нові...

[ Читати далі ]

Світ сповнений несподіванок...

  • 10.11.21, 11:01

Колись люди страждали, що на карті все менше «білих плям», незвіданих земель. Потім зрозуміли, що далеко не скрізь можуть залізти, банально здоров’я не вистачить. А сьогодні, за допомогою нових інструментів, ми бачимо наскільки ширший, глибший і багатший світ, ніж уявляли наші батьки. І є ще багато чого, що належить відкрити та вивчити!

Величезний кристал солі

Тонкий зріз шерсті білого ведмедя. Усередині він порожнистий для більшої теплоізоляції.

[ Читати далі ]

Загадкові, цікаві знахідки...

  • 09.11.21, 09:25

Пустеля не найбільша частина суші, але абсолютно точно одна з найзагадковіших. Піски займають майже чверть земної кулі, і скільки ще незвичайного вони зберігають у собі, нікому не відомо. Сьогодні ми готові трохи привідкрити завісу таємниці і розповісти про деякі знахідки.

Структура Ришат в Сахарі

Для пішого туриста це просто пагорби, але насправді це гігантські кільця діаметром 50 км, що складаються з гірських порід різного віку (від 2,5 млрд до 480 млн років). В залежності від часу доби кільця змінюють свій колір. По-науковому вони називаються структурою Ришат, а люди віддають перевагу більш загадковій назві «Око Сахари» або «Око Землі».

[ Читати далі ]

Що може про вас розказати сир?

 

Що може про вас розказати сир?
Мало кому відомо, що надання переваги певному сорту сиру може багато розповісти про особистість.
Отже:

Фета

800x600_01885_sirrr-ru-depositphotos-com

Ви людина-загадка.

[ Читати далі ]

Дива природи....

  • 07.11.21, 08:22

На Землі є багато дивовижних місць, в яких зустрічаються дива природи, що суперечать нашому уявленню про світ. Хтось бачить у цьому втручання інiопланетян та потойбіччя, вчені ж ламають голови над раціональним поясненням. Іноді їм це, звичайно, вдається, але не всі свої таємниці Земля готова розкрити.

До Вашої уваги 10 локацій на нашій планеті, де відбуваються явища, які здаються неможливими з наукового погляду.

Вулкан Кава Іджен

Цей єдиний у світі вулкан з синьою лавою знаходиться на острові Ява. Таке надзвичайне явище пояснюється виходом великої кількості сірководню, який при температурі 600 ° горить синім полум’ям і ніби стікає по схилах гори. Побачити це чудо природи можна лише вночі.

[ Читати далі ]

Як далеко ми зайшли у руйнуванні Землі...

  • 06.11.21, 09:18

За добу в Гренландії розтануло 2 млрд. тонн льоду. Це 40% території всього острова – майже половина! Льодовий покрив Гренландії зазвичай починає танути у липні, і таке різке передчасне зникнення льоду може стати новим антирекордом. Справа в тому, що льодовий щит планети допомагає відбивати сонячну енергію, тим самим охолоджуючи Землю. Втрата такого щита може катастрофічно позначитися на кліматі.

Основною причиною танення льодів вважають глобальне потепління, пов’язане з діяльністю людини.

Ми були шоковані знімком їздових собак із Гренландії, які біжать буквально по воді. І вирішили показати вам та інші фото про те, як несамовито наша Земля благає допомогти їй.

Собаки в упряжці везуть сани по щиколотку в талій воді, після того, як у Гренландії розтануло 2 млрд тонн льоду за день

Сміттєзвалище Газіпур в Індії до 2020 року стало вищим, ніж Тадж-Махал. Влада розпорядилася встановити на звалищі сигнальні вогні, щоб у нього не врізалися літаки..

[ Читати далі ]

Розміри вражають...))

  • 05.11.21, 09:17

Кожен з нас має своє уявлення про те, як мають виглядати речі в навколишньому світі. І коли ми бачимо щось, що не вписується в наші рамки, спочатку відмовляємося вірити своїм очам. Навіть прослизає думка: «Може, фотошоп?». Але запевняємо Вас: на фото з цієї добірки немає жодного фотошопу – тільки предмети та люди, які мають набагато більші розміри, ніж зазвичай.

«Ось так виглядає взуття 52-го розміру в порівнянні з моїм черевиком 40-го розміру»

«Різниця між моєю рукою та рукою моєї подруги. Хоча мій зріст всього 175 см, а її близько 157 см»

[ Читати далі ]

Дивовижно,як він це робить...

  • 04.11.21, 07:52

Складно однозначно сказати ким, є цей хлопець, якого звуть Майкл Граб – художником або магом, адже він створює неймовірні вежі з каменів, які, здається, кидають виклик законам фізики. Але насправді завдяки цим законам вони і стоять.

Ці, на перший погляд, абсолютно неможливі конструкції вимагають особливої концентрації і величезного терпіння. У відео нижче, Майкл кілька хвилин майже завмерши, робить крихітні корективи, доки йому не вдасться розмістити всі центри виги в потрібних місцях.

«За останні кілька років практики з камінням, проста цікавість перетворилася в очищающий ритуал, на кшталт медитації, який дозволяє повністю зосередитися на своїх відчуттях.» пише про своє захоплення Майкл.

[ Читати далі ]

Людська уява не знає меж.

  • 03.11.21, 10:29

Людська уява не знає меж. Там, де одні люди бачать просто паркан чи просто горщик, інші використовують свою кмітливість на всі сто і вигадують щось справді незвичайне та оригінальне. Деякі користувачі інтернету з гордістю діляться своїми геніальними винаходами, які вони створили, додавши трохи фантазії.

До Вашої уваги 16 фотографій, які показують, що в житті будь-якої людини є місце креативу та кмітливості.

«Місцевий бар почав використовувати макарони замість пластикових соломинок»

“Моя мама зробила UNO-пояс”

[ Читати далі ]

Творчість – кращий спосіб самовираження,

  • 02.11.21, 07:48

Творчість – кращий спосіб самовираження, адже його форми дуже різноманітні. Метт Вілсон (Matt Wilson) – живе свідчення того. Уміння створювати витончені скульптури з столових приладів не зарахуєш до рядових талантам. Airtight Artwork – проект, що наочно демонструє, в яку красу можуть перетворитися звичайна ложка і виделка.

Тому захотілося поділитися з вами творіннями Метта. Ми щиро вважаємо, що подібна творчість заслуговує широкого визнання.

[ Читати далі ]