Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Пікантне минуле...

У сучасному суспільстві у молодят значно більше свободи, ніж було кілька століть тому, адже можна провести своє весілля як заманеться. А раніше існувало безліч обмежень та правил. Наприклад, було не прийнято одружуватися в суботу і одягати під вінець білу сукню. А свідком найчастіше призначався зовсім не найкращий друг і навіть не родич. Ми покопалися в традиціях минулого у пошуках найнесподіваніших весільних чудасій.

Шафером був не близький друг і не родич, а найкращий фехтувальник


У давнину як шафер (він же свідок з боку нареченого) часто виступав не друг і навіть не родич. Виконувати цей обов’язок запрошували справжнього професіонала — найкращого фехтувальника. Його завдання полягало в тому, щоб запобігти можливому зриву весілля.

Можна було взяти пробний шлюб...[ Читати далі ]


Такого ще не бачила...))

  


Картини з павутини Андраніка Аветисяна.

[ Читати далі ]

Український художник із Київщини.

  


Володимир Цигичко,1955р.н. - український художник із Київщини.


[ Читати далі ]

Предмети минулого...

  • 27.10.23, 19:32

Іноді ми отримуємо подарунки або знаходимо речі, але лише приблизно уявляємо, для чого вони потрібні (або зовсім не уявляємо). Ми цілком могли б прожити без цього знання, проте подумки постійно повертаємося до питання. А щоб припинити муки, достатньо лише запитати про це в інтернеті – і ви неодмінно отримаєте відповідь.

Тому ми хочемо показати вам приклади питань щодо різних предметів, які люди ставили в інтернеті. Ймовірно, ті, хто цікавиться, були вражені, коли дізналися, що це насправді таке.

«Знайшли це разом із старими інструментами. Не схоже, що воно до чогось кріпиться. Цю штуку можна зафіксувати на місці, а середня частина обертається, розмотуючи дві смужки тканини. Я в роздумах!”


Відповідь: Це призначене для перенесення або зберігання книг....

[ Читати далі ]


Художники тварини!

  • 26.10.23, 20:46
  


Художники тварини! 
Малюють гарні малюнки  маленькі крабики на пляжі...
На Золотому пляжі в Ціндао, провінція Шаньдун, після того, як приплив пройшов, піщані краби, які живуть на пляжі, починають з'являтися зі своїх нір, катають піщані кульки та "створюють" дуже красиві яскраві візерунки...))))

[ Читати далі ]

Прославився стрижками...))

  • 25.10.23, 05:52

Адему Телеку 34 рік, він живе в Туреччині та заробляє на життя, працюючи пастухом овець. Нещодавно Адем почав викладати відео зі своїми підопічними в соцмережі, і вони швидко набирали тисячі переглядів.



Такий інтерес з боку підписників пов’язаний із дуже незвичайною зовнішністю кіз, про яких піклується Адем. Нещодавно чоловік виявив, що у нього є здібності до стрижки тварин, при цьому «зачіски» козам він робить вельми незвичайні.


[ Читати далі ]


Таланти України...)))

  

Надія Малиновська,1950р.н. - українська художниця з Одеси.

[ Читати далі ]

Невидимий живий світ...

  • 23.10.23, 11:37

Світ довкола нас загадковий і прекрасний. Його величність криється не лише в далеких глибинах космосу, а й у дрібницях, які просто неможливо помітити неозброєним оком. Цей факт доводять фотографи, які беруть участь у щорічному конкурсі макрофотографії Nikon Small World.

Захід від компанії Nikon стартував ще 1975 року. За ці роки конкурсні роботи фотографів дозволили наочно познайомитись із чудесами макросвіту, про які ми лише читали у підручниках з біології. Нещодавно завершився 49-й за рахунком конкурс макрофотографії. Переможцем змагання стала фотографія голови зорового нерва у гризуна.

Сьогодні ми вирішили зібрати найцікавіші знімки учасників за всі роки проведення «Small World», які відкрили таємниці крихітного всесвіту навколо нас.

Головка зорового нерва гризуна, 2023


 Ембріон миші, 2023....[ Читати далі ]https://ochmanity.com/81488/

Таланти України...

 


Український художник Олександр Іванюк
(Дніпро)

[ Читати далі ]

Україна багата талантами...

  


Іван Чернов,1981р.н - український художник із Одеси.

[ Читати далі ]