Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Одразу відчуваєш, що зараз розпочнуться пригоди.

  • 08.12.23, 13:30

В аеропорту одразу відчуваєш, що зараз розпочнуться пригоди. А ще там часто можна натрапити на вкрай нетривіальні речі. Навіть їжа в літаках іноді буває крутою. Не лише сендвічі в упаковках. А в бонусі на ваш чекає доказ того, що іноді в аеропорту не варто довіряти навіть власним очам.

«На цих кріслах у тайських аеропортах можуть сидіти лише ченці та послушники»

 

«Ох цей рис у меню японського аеропорту»...[ Читати далі ]

Потужні фото, які вразять вас

Світ – божевільна штука, особливо останнім часом. З усіма хвилюючими новинами про ненависть людей один до одного мимоволі втрачаєш віру в добро.

Однак не варто втрачати надію, адже добро живе в кожному з нас, кожен може зробити світ хоч трохи кращим. І ці 12 знімків доводять це.

Пожежні рятують жінку, чия машина мало не впала з мосту

 

Жінка робить штучне дихання своєму 5-місячному племіннику...[ Читати далі ]

Якщо ви це ще не бачили...)))

  • 05.12.23, 14:22

Можливо, ви думаєте, що вас уже нічим не здивувати, що ви вже бачили все. А якщо ви помиляєтеся? Подивіться на ці фотографії – хтось із вас, напевно, знайде щось нове. І ці знімки, само собою, не межа.

Подовжений череп, виявлений в Узбекистані, приблизно 600-800 роками н. е.
 

 Блакитний гриб у звичайному лісі...[ Читати далі ]

Вони мабуть одержимі дияволом...

  • 04.12.23, 18:44

Сьогодні пластичні операції набули неймовірного поширення, адже зірки (та й чого гріха таїти, прості люди) хочуть максимально наблизити себе до інстаграмних стандартів краси. Але деякі особи заходять у цій справі аж надто далеко і творять із собою такі дивні речі, що на них у результаті навіть поглянути страшно. Що тут розписувати? Краще подивіться самі!

Денніс Авнер (Людина-кіт)

 

До жахливих трансформацій зі своїм тілом Денніс працював програмістом, але потім він вклав величезні гроші, щоб стати схожим на антропоморфного тигра (тотемна тварина молодої людини, вихідця з індіанського племені). Серед операцій, які зазнало тіло Денніса, було тату на все обличчя, модифікація лінії росту волосся, пірсинг верхньої губи, вживлення підшкірних імплантів для зміни форми брів і чола, обпилювання зубів та багато іншого. Хлопець помер у своєму будинку у 2012 році, імовірною причиною смерті вважається самогубство.


Ерік Спарг (Людина-ящірка)...[ Читати далі ]


Спи або помреш...


Спи або можна померти: 9 фактів про сон та його вплив на наше життя...

[ Читати далі ]

Краса неймовірна.

  • 01.12.23, 02:39
   


Сергій Стоєв,1971р.н. - український художник із Запоріжжя.


[ Читати далі ]

Український митець...

  • 30.11.23, 12:03
  


Сергій Стоєв,1971р.н. - український художник із Запоріжжя.


[ Читати далі ]

Вірні друзі пройдуть разом вогонь, воду і мідні труби,

  • 28.11.23, 13:23

Вірні друзі пройдуть разом вогонь, воду і мідні труби, але по-справжньому дружбу дорослих людей може перевірити лише несподіваний жарт. І якщо ви готові разом зі своїм товаришем посміятися над їх навіть найбезглуздішим розіграшем, — то це назавжди. Вашій дружбі можна ставити пам’ятник, а вам самим вішати медалі й тиснути руки — адже ви цього варті. Якщо ви ще не знаєте, як розіграти своїх приятелів, то ось вам невеликий список прикладів того, який сюрприз їм можна влаштувати!

1. Звільнення друга — чим не привід влаштувати вечірку?

Напис на стрічці: Мене звільнили.

2. «Друг тримає віолончель у мене вдома. Іноді я розповідаю йому, як у нас справи»...[ Читати далі ]