Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Петра - одне з нових чудес світу...




Петра - одне з нових чудес світу...

Місто Петра розташоване в долині на південному заході Йорданії, країна зберігає ще багато інтригуючих таємниць. Чудові фасади будівель і пустельні лабіринти їх коридорів, вирубані в скелі з рожевого пісковика близько 100 року до н.е., захоплюють уяву туристів з усього світу.[ Читать дальше ]

Місто в Коста-Ріці засипали 8 мільйонами пелюсток...



Місто в Коста-Ріці засипали 8 мільйонами пелюсток...[ Читать дальше ]

Гігантські кам'яні кулі Коста-Ріки...



Гігантські кам'яні кулі Коста-Ріки

Загадкові кам'яні утворення ідеально круглої форми інтригують не тільки своїм виглядом, але і своїм незрозумілим походженням і призначенням. Вперше вони були виявлені в 30 роках XX століття робочими при розчищенні джунглів під бананові плантації. Місцеві легенди свідчили, що всередині загадкових кам'яних куль повинно було бути заховане золото. Але вони були порожні.


Бабушка "Дьявольский рог"

 
Бабушка с рогом.

Бабушка с рогом.


В 2010 году мир был шокирован известием о том, что у 101-летней китаянки на лбу над левым глазом вырос настоящий дьявольский рог. Также вскоре начал расти второй рог над правым глазом.
Источник

Підземне місто...

У Туреччині, під селом Деринкую, є велике підземне місто. Йому близько 3000 років, і досі немає ясності, хто його збудував.
Виявилися печери абсолютно випадково, коли в 1963 році один з жителів села затіяв ремонт у своєму будинку і, зламавши стіну, побачив за нею кімнату і прохід, що веде в підземний лабіринт.

[ Читать дальше ]

Зникле озеро



 
На території Чилі, в Патагонії, в травні 2007 року сталося незрозуміле - зникло озеро. На його місці залишилася тільки суха яма тридцяти метрів і крижані гори. Варто відзначити, що озеро було не маленьке: довжина його становила 5 миль. Найцікавіше, що геологи проводили на цьому місці огляд за два місяці до зникнення, у березні того ж року. Нічого незвичайного виявлено не було. За цей короткий час не тільки зникло велике озеро, а й перетворилася на маленький струмок річка, яка витікала з нього. Геологи у повному замішанні: що могло стати причиною зникнення? Були висунуті самі різні теорії. Одна з них здається цілком прийнятною: озеро зникло в результаті землетрусу. Але от тільки в цьому районі ніяких поштовхів не фіксувалося. До цього дня даному явищу так і не знайшли наукового пояснення.

Ось такий жах...

  • 22.06.15, 16:29
 
Человек с близнецом-паразитом.

Человек с близнецом-паразитом.


Индиец Санджу Бхагат всю жизнь стеснялся своего огромного живота. В 1999 году 36-летнего Бхагата доставили в больницу, потому что его желудок настолько опух, что мужчина едва мог дышать. Пораженные врачи обнаружили, что внутри живота Санджая было наполовину сформированное тело его брата-близнеца Бхагата, который в результате редчайшей мутации все это время жил как паразит внутри Санджу.

Источник