хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Суперечать всім природним законам...

Світ приховує безліч загадок, і якщо наука не може їх пояснити, це ще не означає, що вони неможливі. Глибше зацікавившись, можна знайти багато цікавого, що виходить за межі логіки.

Ми підібрали для вас фотографії, які здається, не можуть існувати згідно з відомими законами природи. Але вони існують. Кожен може власноруч вирішити, як трактувати ці явища. Приєднуйтеся до нас у захопленні цими дивами.

1. Швейцарський годинник у запечатаній стародавній гробниці


Коли відкрили гробницю династії Мін, то вчені ніяк не могли подумати, що знайдуть там годинник – перстень з написом Swiss (Швейцарія). Як таке може бути? Поки відповідей немає. Вік знахідки оцінюється в 400 років. Ще більше питань викликає той факт, що гробницю до цього ніхто не відкривав і підкинути нічого не могли. Як же тоді цей годинник там опинився?

2. Палець довжиною 38 см з Єгипту...



Знахідка швейцарського підприємця і любителя старожитностей Грегора Сперрі (Gregor Sprri) до цих пір викликає масу питань. З його слів, у 1988 році його звели з розкрадачем гробниць, який і показав Грегору даний артефакт. Сперрі описує його як дуже легкий і неймовірно великий. На жаль, даний палець йому так і не продали, хоча показали і сертифікат справжності, і рентгенівський знімок (на даний момент їх знаходження невідоме). Зневірений швейцарець спробував знайти продавця через 10 років, але його чекала невдача. Досі невідомо, чи був цей артефакт справжнім доказом існування велетнів або вмілою містифікацією.

3. Фотографія примари в готелі «Стенлі»


 

Дане фото було зроблено Генрі Яу (Henry Yau) – директором зв’язків із громадськістю Дитячого музею в Х’юстоні. Він разом з дружиною зупинився в цьому готелі і вирішив сфотографувати інтер’єр холу на пам’ять. За його словами, після того як він сфотографував вестибюль, він всю ніч відчував занепокоєння і слабкість. Яке ж було його здивування, коли вранці на даному знімку він виявив те, чого точно не бачив в об’єктиві! Існує багато гіпотез, що ж все-таки сфотографував датчанин, але досі повністю достовірного пояснення так і не знайдено.


4. Піраміда на Місяці


 

Є безліч фотографій з поверхні Місяця, які викликають масу питань. На цій можна побачити чітку фігуру піраміди, яку точно не назвеш результатом гри світла і тіней або будь-яким природним утворенням. Так що все-таки відбувається на нашому одвічному супутнику? Цікаво, коли ми зможемо дізнатися всю правду?


5. Сяючі кулі в річці Меконг у Таїланді

 

Вогні піднімаються з річки і, пролетівши кілька сотень метрів, зникають. З чим це пов’язано, сучасна наука поки не може пояснити. Самі жителі вважають, що за цим стоїть Наг – людина-змія, що мешкає в річці. І так як дане явище відбувається майже завжди у жовтні, місцеві жителі навіть проводять фестивалі, присвячені цій події. Так що ж це за кулі? Може, скоро вченим вдасться це зрозуміти?


6. Знаменита фотографія НЛО


 

Напевно, це найзнаменитіша фотографія НЛО за всю історію. До цих пір ведуться запеклі дебати, підробка це чи оригінал. Сама фотографія була зроблена 1950 року в США, як раз в той час, як країна тільки-тільки відійшла від радіоспектакля «Війна світів», що спричинив за собою загальну паніку і страх перед непізнаним. Дана фотографія дає більше питань, ніж відповідей, так як повністю доведеною гіпотези її виникнення немає досі.


7. Нерозгадана аномалія Балтійського моря

 

Шведські дослідники знайшли аномалію на дні Балтійського моря в 2011 році. Дива почалися з самого початку, коли вчені підпливли до дископодібного об’єкту. Відключилося електронне обладнання. Але варто було відплисти трохи далі – і поломки наче й не було. Досі немає точної гіпотези, що ж знаходиться на дні моря. А без належного фінансування нової експедиції таємниця може так і не відкритися.


8. Незрозумілі кола в Південній Африці


 

Ці таємничі кола у пустелі Намібії самі бушмени називають колами смерті і побоюються до них наближатися. Вчені висувають багато гіпотез – від термітів до величезної підземної рослини, але відповідей немає ні в кого, і питання залишається відкритим до цього дня. Найнеймовірніші гіпотези зводяться до того, що дана долина (до слова, сама посушлива у світі) може бути якось пов’язана з НЛО. Хто знає?

Джерело

6

Коментарі

127.02.24, 09:24

    227.02.24, 09:47

    Вчера был телефильм про то, как по Белому дому шляется призрак Линкольна. Его видел Черчилль, королева Нидерланд, собака Рейгана, многие охранники и др. И как так и надо.

      327.02.24, 12:26Відповідь на 1 від nebosklon

        427.02.24, 12:26Відповідь на 2 від The Martian

        Вчера был телефильм про то, как по Белому дому шляется призрак Линкольна. Его видел Черчилль, королева Нидерланд, собака Рейгана, многие охранники и др. И как так и надо.