хочу сюди!
 

Світлана

55 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 47-63 років

Природі стало нудно і вона наробила різних дивовижних штук

Коли природа дарує вам незабутні емоції, і ви з захопленням дивитеся на фотографії тварин, рослин та різних природних явищ, то знайте, що ви такі далеко не одні. Природа — найбільший вигадник, бо наймиліші, найгеніальніші, найкрасивіші, лякаючі та величні речі були створені саме її руками. Або що там у неї. Отже, любителі природи, які прагнуть дізнатися щось нове і помилуватися красою Землі, ми зібрали для вас колекцію фотографій, яка точно не залишить вас байдужими. Принаймні ми на це дуже сподіваємося.

«Сьогодні я побачив кінець веселки»

Як свідчать ірландські повір’я, лепрекони ховають горщик із золотом на кінці веселки, раз на цьому кінці немає горщика, отже, це початок. Автор фото повідомив, що йому так і не вдалося добратися до кінця веселки, оскільки вона рухалася вперед разом із машиною, залишаючись на тій самій відстані. Не дивно, адже це просто оптичний ефект.

«Як замерзла вода на озері біля мого дому»

 

Цей вид берег озера отримав через низьку температуру і сильний вітер. Коли на поверхні озера утворювалася крижана кірка, сильний вітер ламав її і гнав пласти льоду до берега. Під час цього процесу на березі можна чути кумедні звуки.

«Вчора я зробив один із найточніших знімків Сонця на сьогоднішній день, на якому видно його нерівну поверхню»

Сонце, яке хочеться погладити, тому що знімок більше нагадує макрофото собачої спини. Автор фото розповів, що свої космічні знімки робить за допомогою телескопа на задньому дворі. Автор фото: “Фото було зроблено через спеціалізований телескоп та фільтр, щоб виявити структури всередині хромосфери, зовнішнього шару Сонця, що височіє над фотосферою. По суті ми можемо бачити властивості магнітного поля, візуалізуючи водневий шар. Ніколи, ніколи не спрямовуйте телескоп на Сонце, не знаючи точно, що ви робите!”.

«Удар блискавки під час заходу сонця біля узбережжя Флориди»

Виглядає красиво, але при цьому трохи зловісно.

«У кішки, яка мешкає на парковці біля моєї роботи, є додаткові пальці на лапах»

Ця мутація називається полідактилією, вона проявляється у вигляді наявності додаткових пальців. Цей стан є спадковим і, як правило, ніяк не заважає тварині, а часто навпаки дає перевагу.

“Жеода, схожа на океанські хвилі на пляжі”

Океан, з розривом у небі.

Щоб користувачі не думали, що це просто розфарбований камінь, автор фото опублікував фото зворотного боку.

Як можна помітити, ця сторона була відполірована.

Дитинча тапіра з лейкізмом, який знебарвив його шерсть, але не зробив очі червоними

Лейкізм – стан, що викликає часткову втрату пігментації у тварин. Найчастіше лейкізм можна легко відрізнити від альбінізму, тому що при першому у тварини відсутні червоні очі.

Чоловік зі своїм уловом у вигляді жовтого сома

Цей яскраво-жовтий сом був виловлений у Нідерландах. Як повідомляється, своє «бананове» забарвлення ця тварина теж отримала через лейкізм.

Час розтяжки

Як пояснив господар кота, його домашній вихованець страждає на гіпертрофію м’язів через недостатнє вироблення міостатину в організмі. Міостатин – білок, який пригнічує ріст м’язової тканини.

Червона кукурудза, яка виглядає точно як гранат

Цей вид кукурудзи в основному вирощують в американських штатах: Джорджія, Флорида та Кароліна. Тільки найледачіший не написав, що вона більше схожа на гранат, ніж на кукурудзу.

«Я знайшов кульбабу, закручену по спіралі»

Як повідомляється, таке відбувається з кульбабами, яких обробляють деякими гербіцидами. До складу деяких гербіцидів входить речовина триклопір, яка є рослинним гормоном. Триклопір збиває орієнтацію кульбаб, через що вони починають рости неправильно, і перевантажує рослину, яка швидко витрачає всі свої поживні речовини і вмирає.

«Голуб незвичайного забарвлення, якого я зустрів у Барселоні»

Насправді, у забарвленні цього голуба немає нічого натурального. В Іспанії люди влаштовують те, що деякі називають «голубині перегони», що теж ніяк не пов’язане з перегонами. Власники голубів розфарбовують своїм вихованцям крила, після чого влаштовують змагання, якому з розфарбованих голубів швидше вдасться закадрити самку. Чий голуб зробить це першим, той переміг. Єдине змагання у світі, де суддями є голубині самки.

Австралійська рогата акула, яка не тільки виглядає незвично, а й на відміну від інших акул, здатна одночасно дихати і їсти

Вони відкладають яйця в яйцевих капсулах темно-коричневого кольору, які на вигляд нагадують спіральне різьблення шурупа. А ще австралійські рогаті акули не є небезпечними для людей, мало того, що люди їх не особливо цікавлять, так до того ж вони банально не можуть прокусити шкіру.

Мама та її малюк з поліозом

Поліоз – це зменшення або відсутність меланіну у волосяному покриві голови (включаючи вії, брови тощо). У цьому випадку дитина успадкувала незвичайну особливість від своєї мами.

Маїсовий полоз-альбінос, який, до того ж, має на лобі позначку у вигляді черового туза

Виглядає круто, але альбіноси в природі рідкісні через те, що у них, як правило, є проблеми зі здоров’ям шкіри та очей. А ще вони значно виділяються серед навколишнього серед, стаючи буквально мішенню для хижаків.

Камінь, схожий на голову дракона

Чи це голова дракона, схожа на камінь? А може це взагалі скам’янілий гігантський равлик?

Джерело


16

Коментарі

128.12.21, 11:28

    228.12.21, 11:44

      328.12.21, 12:01

        428.12.21, 12:16Відповідь на 2 від Стрийко Зеник

        Чекаймо на розіп'ятих маму та папу

          528.12.21, 12:18Відповідь на 3 від Madam Fox

          Хто Вам сказав що серед Вурдалаків геїв не буває...

            628.12.21, 12:42Відповідь на 4 від Осман

            Чекаймо на розіп'ятих маму та папуПапа-це рубероїд?

              728.12.21, 13:10Відповідь на 6 від Стрийко Зеник

              Чекаймо на розіп'ятих маму та папуПапа-це рубероїд?Комусь важко переправити у своєму мозоку літеру П на Л у прізвищі автора-іноземця для розуміння написаних дванадцяти правил. Хтось прискіпується до словникового запасу іншого. Піду я від вас.

                828.12.21, 13:22Відповідь на 7 від Осман

                Чекаймо на розіп'ятих маму та папуПапа-це рубероїд?Комусь важко переправити у своєму мозоку літеру П на Л у прізвищі автора-іноземця для розуміння написаних дванадцяти правил. Хтось прискіпується до словникового запасу іншого. Піду я від вас.

                  928.12.21, 14:21

                  Доки заступник Шуфрича зі справ надприроди випробує та звикне до усіх американських засобів 'порятунку шахтерів Донбасу, багато часу мине.

                    1028.12.21, 14:53

                    Це Бог зробив, а не якась природа... Так

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна