Лана
50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років
Голубка
Купили 4 літри молока, а ніхто не хоче його пити? Воно не пропаде! Молоко можна заморозити, тільки при цьому потрібно дотримуватись деяких правил. Відлийте трохи молока з пляшки – коли воно почне замерзати, то розшириться в обсязі. Найкраще заморожувати свіже молоко і тримати його в морозилці не довше ніж 4-6 тижнів.
Бувають випадки, коли ми не встигаємо використовувати всі яйця, поки вони свіжі, або використовуємо тільки білки, а жовтки подіти нікуди. Їх теж можна заморозити! Для цього необхідно просто розбити їх і вилити у форму для льоду, додавши невелику кількість солі або цукру (це дозволить їм зберегти первісну консистенцію), а потім використовувати в міру необхідності.
Залишки соусу – ще один претендент на заморожування. Залийте соус в пакет для зберігання, і через годину він стане досить твердої консистенції, так що ви зможете нарізати його кубиками і в разі необхідності додавати в страви.
Листя салату залишаться свіжими і хрусткими весь тиждень, якщо їх загорнути в паперовий рушник. Таким чином волога вбирається паперовим рушником і не дає листю в’янути.
Яблука зазвичай залишаються свіжими протягом більш тривалого часу, ніж інші фрукти. Але чи знаєте ви, що в холодильнику вони можуть довго не втрачати своїх смакових якостей? Головне – не забудьте залишити трохи простору між яблуками, наприклад, обгрнувши кожне газетою.
Зберігання моркви в піску дуже популярно серед дачників. Воно й не дивно, адже пісок знижує випаровування вологи з коренеплодів і гальмує утворення гнилі.
Контейнер з сиром або сметаною залишатиметься свіжим в два рази довше, якщо ви помістите його в холодильник, перевернувши кришкою вниз. Це створить вакуум, який пригнічує ріст бактерій, що псують молочні продукти.
Зелена цибуля може залишатися свіжою набагато довше, якщо зберігати її в банці з водою. Відріжте цибулю там, де вам потрібно, і вона буде як і раніше продовжувати рости.
Найкраще для зберігання свіжої зелені підійде скляна банка. Такий принцип зберігання дозволить зберегти смак і аромат свіжої цибулі, часнику, петрушки протягом місяця. Таким чином зелень не зіпсується, не пожовтіє, не висохне і не втратить приємного запаху.
Мед може зберігатися роками і не втрачати своїх корисних властивостей. Але важливо зберігати його в правильному місці і в правильній посуді. Найкращий варіант – темна скляна банка з щільною кришкою. Не можна зберігати мед в залізному посуді, в емалі чи оцинкованій тарі, інакше він окислиться.
Джерело: adme.ru
Гість: Inna_19
121.06.20, 17:56
БезЛица
221.06.20, 18:07
321.06.20, 19:17Відповідь на 1 від Гість: Inna_19
421.06.20, 19:17Відповідь на 2 від БезЛица
Tas371
521.06.20, 19:53
бред
Кислица
622.06.20, 10:07
Logic_man
722.06.20, 11:10
blac bird
822.06.20, 11:41
Коментарі
Гість: Inna_19
121.06.20, 17:56
БезЛица
221.06.20, 18:07
Голубка
321.06.20, 19:17Відповідь на 1 від Гість: Inna_19
Голубка
421.06.20, 19:17Відповідь на 2 від БезЛица
Tas371
521.06.20, 19:53
бред
Кислица
622.06.20, 10:07
Logic_man
722.06.20, 11:10
blac bird
822.06.20, 11:41