А я думала, що правдивий...
- 06.11.17, 17:25
- НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ
Настоящий васаби есть лишь в Японии
Да-да, вы правильно прочли. Там васаби выращивают в проточной воде, а температура воздуха всегда в пределах 10–17 °С. В еду можно употреблять только 3-летние корни. И стоят они от 200 евро за 1 кг. То, что вы едите в суши-баре, — специя на основе хрена плюс красители.
6
Коментарі
evgeniy_v
16.11.17, 17:51
навіть в Японії використовують хрін в соусах васабі. васабі і там дорогий. до того ж на всіх не вистачає. виробництво не покриває попит.
Голубка
26.11.17, 18:02
і то правда
Голубка
36.11.17, 18:02Відповідь на 1 від evgeniy_v
vilga
46.11.17, 18:36
то ви ще не знаєте почому в японії диня
Недурка
56.11.17, 18:41
тю...а я думала те зелене в моєму холодильнику то васабі...а то хрін - тепер з мнясом їстимемо...
Гість: NoTaRь
66.11.17, 18:48
Мені здається що цей васабі можна виростити і поза Японією.
Справа в тому що тоді втратиться фішка дорогого і ексклюзивного продукту
Міс Марпл
76.11.17, 19:24
Не вистачає тролячого заробітку на суші-муші
evgeniy_v
86.11.17, 20:07
evgeniy_v
96.11.17, 20:09
то зелене що ти їсиш це не соус
evgeniy_v
106.11.17, 20:11Відповідь на 7 від Міс Марпл
йому ні на що не вистачає. його бандери об'їдають