Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Критика року Приклад ПГМ.

ИСТОРИЯ И РАЗВИТИЕ РОК-Н-РОЛЛА, ЕГО ИНИЦИАТОРЫ

http://antikob.narod.ru/psm/rockhistory.htm

  При чому видно, що суб`єкт, котри це накатав сам рок ніколи не чув і нічорта в ньому не розумієlol

3

Коментарі

116.09.11, 18:00

бред бредовый

    216.09.11, 19:03

    Автор “статьи” из той категории людей, которые могут и не курить ядрную траву - они и по жизни те ещё торчки. Готов побиться об заклад, что этот шибко “грамотный” знаток “рок-группы АББА” (пацталом) и “публичного представления Белого альбома Битлз” (ога, они уже не выступали, но аффтару - по фиг, он-то знает...) каждую неделю топает в церковь, но не для того, чтобы помолиться, а для того, чтобы поучить других тому, как бить поклоны, куда ставить свечи, и во что, собственно, одеваться.

      317.09.11, 10:22

      http://www.youtube.com/watch?v=SIRUzqHTNh8
      церти

        417.09.11, 11:46

        С чего ты Олег взял,что автор православный.Есть много околоправославных течений .Набери в гугле паранойя и почитай.(тебе я думаю будет полезно)А для того чтобы хоть что-нибудь привязать надо сначало знать об этом.А вот АГМ -это действительно болезнь.Причем психическая и её симптоматика прогрессирует на фоне паранойи,шизофрении и сексуальных расстройств.Атеисты утвердают ,что никого не боятся.А их нравственность строится на моральных принципах.Неправда.Строится она на тех принципах ,которые перешли от наших дедов и прадедов,которые были православные.Почему атеисты молчат про теорию стакана воды,а про союз воинствующих безбожников тоже молчание.

          517.09.11, 11:49

          Смотри в Европе самый высокий процент атеистов в Швеции.Самая зажиточная страна.А извиняюсь за выражение -это кубло порногафии ,педофилии,гомосексуализма и всякого рода извращений .А посмотри историю .Что делали православные с такими людьми.Правильно сажали на вила.Так что не надо вешать свои болячки на других.

            617.09.11, 20:54Відповідь на 5 від miryanin

            На рахунок того, що наші пращури були православні це цілковита брехня! Це всерівно казати що предки індіанців( південні америка вся ) католики. Наші батьки були (принаймі офіціально) комуністами. Мої, зразу скажу, ні. Боролись з совітами. Але в массі - так. Ви думаєте що зараз православні,? Так ні. Люди вірять в бабок, в знахарів і хворі йдуть до , цілітелів. Хоча попи на кожній проповіді глаголять - це від дявола, лікуйтесь молитвою,та не вірить народ їм і . тому я вважаю, що дай народу нормальну освіту і він прогонить всіх сатрапів - попів, депутатів, цілителів і т.д і т.п.

              717.09.11, 21:04Відповідь на 5 від miryanin

              Так, скажу ще на рахунок збочень. Вам не всерівно хто і як займаеться сексом? Звідки таке бажання все регулювати? Ну подобається їм так, хай живуть так, Вам то яка різниця. Що таємний гей? Наведу приклад - я побачив двох чоловіків , що цілуються, я пройду і не помічу, а прихований гей подумає - може хтось здогадається, що це мене заводить і почне крик про збочення. На базарі найбільше кричить ЗЛОДІЙ сам злодій( ще у Руданського було). Хай собі існують різні форми кохання - це ж прекрасно, одномірний світ приречений і противний, та і не живучий, одномірний світ будували гітлер-сталін і де вони, а Чайковського чи Фреді слухатимуть вічно.

                817.09.11, 21:11Відповідь на 6 від udzen

                Ти путаєш віру з повір'ями.Причому бабки та все інше до Церкви.До речі в мене нормальна освіта,вища ,і я віруюча людина.І мене ніхто ні до чого не змушує та не лякає,і я не знаходжуся під впливом чогось або когось.Віра -це свідомий вибір.Про комуністів ти кажеш за останні 100 років,а давніше в тебе пращурів не було ?Чи я чогось не розумію?

                  917.09.11, 21:16Відповідь на 8 від miryanin

                  А до православнутості пращурів не було? А релігія це лише страх смерті. Вам потрібні уявні милиці щоб жити. Воля -це напочатку біль і страждання, це як народження, але нема нічого величніше, прекрасніше і цінніше за волю! До речі, почитайте Нітше, якщо вже освіта вища.

                    1017.09.11, 21:29Відповідь на 7 від udzen

                    А тебе моя відповідь заділа.Але про Швецію це цілковита правда.Самий більший % атеїстів,непоганий рівень життя ,але і збоченці.Щодо моєї орієнтаціі ,то вона нормальна.Інакше і бути не може.Можливо,ти по собі хочеш всіх рівняти,але проходячи біля двох чоловіків ,які цілуються ,я виправлю їх уявлення про їх статеву орієнтацію.А пройде байдужим тільки той ,хто симпатизує.Ти розумієш ,про що я веду річ.І що значить "хай існують різні форми кохання".Кохання ,в тому плані який розуміють всі нормальні люди передбачає подружжя ,яке складається с чоловіка і жінки.Про злодія кажеш.Так хіба не в істеричному плані кричать атеїсти,напр.Невзоров.З твого міркування він .....А оскільки він атеїст і ти також ,то деякі риси х-ру можуть бути однакові.Та ще твоє міркування в кінці....

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна