Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Що могло знищити міста...




Що могло знищити стародавні міста на території Сахари...
 



Серед загадок минулого історики розмірковують про те, що могло спричинити зникнення стародавніх міст, що колись були розкидані по території сучасної Сахари. У 16-18 століттях на цих теріторіях зображувалися міста, ці міста були відомі своєю архітектурою та величністю, але сьогодні лише залишки їхньої слави свідчать про минуле величчя. Місто Ходен, яке колись існувало на цих землях, залишило після себе лише "Око Сахари" - загадкове формування, яке зберегло історію своєї давнини. Навколо можна помітити чорні обвуглені скелі та дивні спечені утворення, які ще більше збільшують таємничість цієї місцевості.

Один із найбільш загадкових аспектів цього феномену полягає в радіусі повного руйнування, що охоплює значну площу - 50-60 квадратних кілометрів. Величезний масштаб знищення підкреслює серйозність та загадковість цієї історичної драми. Чому саме ці міста вирішили зникнути з поверхні землі, і яке жахливе силою могло видалити їхню славу і прославити нинішню пустелю? Спостерігаючи за обвугленими руїнами та спеченими утвореннями, ми можемо лише уявляти, які таємниці ховаються під суворим піском Сахари.

Таємниці Стародавнього Світу


5

Коментарі

12.04.24, 12:37

вотвот , ещё немного и Украину засыпет песком Сахары))

    22.04.24, 18:29Відповідь на 1 від _ vs_

    вотвот , ещё немного и Украину засыпет песком Сахары)) Колись читала, що піски на херсонщині - це початок пустелі у нас.
    Не знаю, правда, чи ні, але мені це запам*яталося чомусь...

      32.04.24, 18:57

      байдуже
      ахрика не за нас

        43.04.24, 21:59Відповідь на 3 від The Martian

        байдуже
        ахрика не за нас
        так

          54.04.24, 19:08Відповідь на 3 від The Martian

          Головне щоб Ми були за НАС !Творець подарував нам у 91 р. вільну Україну, а ми її зневажили, замість того щоб щиро любити і розбудовувати. обирати достойних представників до владних структур. Замість цього ми гордимося тим що " Я на вибори не хожу!", або голосую за ГРЕЧКУ рената чи іншого бандюка.

            64.04.24, 20:44Відповідь на 5 від Nikolka

            затёртые штампы
            нам иё подарили Горбачёв и ГКЧП
            живите и радуйтесь в полном нейтралитете и ждите конца срока аренды Севастополя
            Панама 99 лет ждала своего канала
            мне не то что гречку, а даже семок никто не предлагал на выборах))
            это в Киеве Черновецкий гречку раздавал

              75.04.24, 19:25Відповідь на 6 від The Martian

              УНП ( Костенка) вносила проект Закону про корупцію та більшість його не прийняла , бо була "обрана" завдяки корупційним схемам . Навіть сьогодні НІХТО в суспільстві не проти хабарів які мафіозні клани при владі роздають у конвертах депутатам купуючи їх голоси за антинародні , а значить антидержавні, рішення! Допоки ВР буде пронизана КОРУПЦІЄЮ то так і будемо "жити" !

                85.04.24, 20:00Відповідь на 7 від Nikolka

                коррупция и проституция будут вечно при капитализме
                надо строить коммунизм)

                  96.04.24, 16:53Відповідь на 8 від The Martian

                  Комунізм будували майже 80 років і розвалили все "збудоване", що виявилося маревом, проститутки і хабарники! Підемо ПО КОЛУ ? А ось при капіталізмі ми не жили і у кожного про нього свої фантазії. А ви з`їздіть та подивіться! А потім судіть з особистих вражень від побаченого а не з почутого по зомбоящику.