хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Дивні думки дивної жінки

Ми любимо обманюватися.

Напевно, так легше жити. Так легше приймати те, що приймати не хочеться. Болюче,  тяжке. Особливо це стосується сфери відносин між чоловіком і жінкою. Ми часто  споживаємо сурогат стосунків. І умовляємо себе, що краще так, чим зовсім нічого.

Багато років знаходиться поруч людина. І ти умовляєш себе, що це - любов.

Ви зустрічаєтеся, проводите разом час. Ніби все добре. Але щось не дає спокою. Немає радості від зустрічей, справжньої і всепоглинаючої. Ти відчуваєш гіркоту, внутрішню спустошеність. Після зустрічі ти стоїш під душем, обійнявши себе за плечі і думаєш, думаєш. Це любов? Може, ми приймаємо за любов вдячність за секс? Важко на душі. Може не потрібні ці зустрічі? Чому після них довго хочеться стояти під струменями теплої води, наче шукаючи у них захисту і заспокоєння? Ти з тугою думаєш: попереду чекає безсонна ніч з безліччю  різних думок, головна з яких : що буде далі?...

Думаєш про себе: я - дивна жінка. Чому я не знаходжу собі спокою? Он подруги говорять про те ж. Що ще потрібно? Поруч - чоловік. Дбайливий, такий, що відбувся. Адже це удача. Спробуйте знайти зараз такого. Та і молоде зухвале покоління дихає в потилицю. Конкуренція нині божевільна. Розум каже : вони праві. Скільки жінок, самотніх і нещасних, бажали б опинитися на твоєму місці. І вони нічим не гірші за тебе. Просто тобі повезло трішки більше.

Але душа, ця сама бунтівна і дивна жіноча душа, жадає чогось зовсім іншого. Це зовсім інше не можна пояснити логікою, буденними словами. Це не піддається  аргументам життєвої мудрості.

Ти пристрасно жадаєш любові. Справжньої. Тієї, про яку написані тисячі рядків. І не хочеш думати, що така любов - це вигадка, ілюзія безглуздих романтиків. Адже  є ще здоровий прагматизм. Бажання облаштувати свій побут зручно і комфортно.
Але...

Ти хочеш любові.

Ти пристрасно бажаєш розчинитися в коханому.

Жити один одним.

Дихати один одним.

Бути одним цілим.

І в цих дивних думках дивної жінки немає місця прагматизму і розрахунку...

У чому дивність?

У тому, що хочеться почуттів - справжніх.

У тому, що хочеться щастя. Важкого, вистражданого.



Коли тобі вже не сімнадцять, але ти дивишся на світ як і раніше очима юної дівчини. Наївними і чистими.

Позаду роки. Роки розчарувань і випробувань, роки болю від нерозуміння і недомовленості. Які окрім цього самого болю принесли цінний життєвий досвід. Він вистражданий, цей досвід і тому такий дорогий. Але досвід не зробив тебе, дивну жінку цинічною.
.
У серці завжди жила мрія.

Завжди жила надія.

Вона була крихітною. Маленькою. Але дуже, дуже гарячою.



Її не загасили ці роки. Тому що жила мрія в серці дивної жінки, з дивними думками. Жінки, якій снилися дивні і 
чарівні  сни. У снах небо було дивовижної синяви, Сонце не сліпило очі і на нього можна було дивитися не жмурячись. Ще в снах було море. З водою -  ніжною і ласкавою. Було надзвичайно приємно торкатися долонею до цієї води.

Уві сні був пустинний беріг і тиша.

Уві сні були дерева. З листям ліловим, якого не буває на Землі.

Уві сні можна було літати.

Але - найголовніше - уві сні до дивної жінки приходив ВІН.

Незвичайний. Що дарує любов. Він брав долоню дивної жінки і підносив до своїх губ. Він ніжно торкався губами її волосся....

А на ранок залишалося відчуття щастя. Реального.



Ви думаєте дивні сни дивної жінки не можуть стати дійсністю?.



3

Коментарі

130.10.12, 15:38

так воно і є нажаль

    230.10.12, 15:40Відповідь на 1 від inga___

    так воно і є нажальдякую!

      Гість: sonyna

      330.10.12, 15:45

      всё правда. Только потом всё равно захочется кушать...и ему в том числе.

        431.10.12, 14:01

        чудово . як завждм. написано!! здравствуй. Ириша!!! ты удивительная женщина и всего-всего-всего тебе жданного и желанного

          531.10.12, 14:07Відповідь на 4 від K-ATRIN

          чудово . як завждм. написано!! здравствуй. Ириша!!! ты удивительная женщина и всего-всего-всего тебе жданного и желанногоочень рада тебя видеть!!!!!!!

            631.10.12, 14:22Відповідь на 5 від Ириша Лазур

            чудово . як завждм. написано!! здравствуй. Ириша!!! ты удивительная женщина и всего-всего-всего тебе жданного и желанногоочень рада тебя видеть!!!!!!!и я тебя рада!!!

              731.10.12, 14:29Відповідь на 6 від K-ATRIN

              чудово . як завждм. написано!! здравствуй. Ириша!!! ты удивительная женщина и всего-всего-всего тебе жданного и желанногоочень рада тебя видеть!!!!!!!и я тебя рада!!!я о тебе часто думала.