хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Дай Боже нашому теляті вовка з'їсти!

  • 01.07.19, 19:17

Перший ранок другого літнього місяця 2019-го року застав мене в ліжку з відкритими очима. Над вухом бзинів комар. Я рахував овець, дихав по колись вичитанній формулі - марно, сон вперто не приходив.
Ще вчора ми допивали новорічний шампусик, а виявилось, що шість місяців немов корова язиком злизала. Напружені були місяці , але минули.
А що залишилося нам від втраченого часу?
В одних - на кілька квадратних сантиметрів збільшилася лисина. В когось появилося ще одне пасмо сивини. Комусь на кілька червінців збільшили пенсію. Для всіх блискавично зросли ціни та тарифи.
Архіви країнських телеканалів переповнилися Порошенківськими хвальбами, а офшорні банки - украденими ним мільйонами.
Побільшало горя від убитих солдатів і кількість зірок на плечах та грудях генералів.
Парубій незрозумілою мовою наспівав стоси плейлистів з єлейними дифірамбами. Гройсман не зумів порахувати кілометрів ямково відремонтованих доріг, а масний Рева запам'ятався обуренням, що українці багато їдять.
Чехарда розгулялася Україною.
Український Олімп з глузду з'їхав. Здавалося - не буде кінця казнокрадству, фарисейству, надмірним восхвалянням та танцям упирів.
Але зореносні перетягнули тятиву, переступили межу неповернення.
І стався вибух.
Три четверті виборців показали Порошенкові дулю!
Йому почали було прасувати штани для участі в інавгурації, а тут такий обвал.
Стрес !
Катастрофа !
Президентом став маловідомий Зеленський.
Порошенко терміново роздає золоті зірки героїв лизоблюдам. Андрій парубочить в Верховній раді, підпутуючи молодого президента. Шкірить гнилі зуби Луценко, називаючи себе генеральним прокурором. А Шкіряк з Геращенко сумлінно відпрацьовують великі зарплати, охаюючи ще не вступившего в сан нововибраного гаранта конституції. Ляшко ломає бутафорні Ахметовські вили, пробиваючись до нової годувальниці. Три тисячі сто сімдесят одна цяця, висолопиши язик, рветься захищати права знедолених.
Вірите в це? Сумніваюся...
Олігархи розкуповують телевізійні канали. Навіть з електрочайники булькочуть повчаннями Медведчуків і Шуфриків та бородатими анекдотами Рабіновича.
В Україні вже нема медіа простору. Суцільне Нейро Лінгвістичне Програмувахння! НЛП !
Телеканали захлинаються один перед одним, випльовують жвачку зомбування, намагаючись перепрограмувати свідомість народу.
Зарозумілі яценюки, бурбаки, бойки, вілкули, пашинські хизуються своїм розумом, знаннями та досвідом. Невідомо, правда, де вони той розум носять. Але всі б'ються в груди, що лиш вони здібні витягти державу з болота.
Навіть екс Анця Герман, ховаючи під дорогими намистами зморшки гусячої шиї, зневажливо повчає Що Ще треба зробити, Щоб Щось Ще покраЩилось...
Базарний геній Гройсман прориватиметься в депутати на власній колісниці. А нині глумливо обурюється, чому Зеленський досі не скасував несправедливо високі тарифи, видумані прем'єром Гройсманом.
Олігарх - клептоман Порошенко намагається змінити імідж. Тепер він уже не БПП, а ПЕС !
ПЕС іде ближче до юрби. Петро посеред вулиці годує свою супругу з пластикового посуду, в вишиванці лазить по дзвінницях, скоро, мабуть, в шортах купатиметься у фонтанах. Чого тільки не зробиш заради місця біля необлікованих грошей !
Пишуча та декламуюча публіка робить замовні прогнози, малює діаграми та графіки. Але як би не переставляли фігури на шахівниці - 25%-ні активісти завжди попадають в цугцванг. І піднімають неймовірний лемент.
А новоспечений сановник мовчить. Народ чекає від нього слів, чекає дій, чекає результатів.
Тишина...
Що ж, почекаємо 21 липня. Дай Боже, щоб ми не помилилися !
1

Останні статті

Коментарі

Гість: Nahibator

11.07.19, 20:48

Прочитав Ваш опус. Якщо коротко переказати зміст, то вийде приблизно так: "Всі в гівні, а Ви - Д"Артаньян!".
І от мені дуже цікаво: за яке гівно Ви, Д"Артаньян, проголосуєте 21го?
Судячи з Вашого тексту, або "родіна" тимошонки, або один з двох жопоблоків, або чекіст-корупціонер Смєшко.
На крайняк - Сракашвілі.

    21.07.19, 21:12

    Не дай Боже вашому теляті вовка з"їсти Ще подумає, що воно вже вовк

      31.07.19, 21:38

      зачекаємо ще пару місяців, і що ви заспіваєте про зекоМанду

        41.07.19, 23:05

        Ви вже раз помилилися. На черзі - другий. Від ваших кумирів вже прозвучало, що будете співробітничати з Оп-па блоком та газовою принцесою. Щастя не за горами.