Не останавливаться

Все круче поднимаются ступени, Ни на одной нам не найти покоя. Мы вылеплены Божьею рукою Для долгих странствий - не для косной лени!

С добрым утром!

Опасно через меру пристраститься к давно налаженному обиходу. Лишь тот, кто в путь всегда готов пуститься выигрывает бодрость и свободу!

Спешите!

Вчера хорошему парню пообещал сегодня про любовь написать. Вот, выполняю. "С любимыми не расставайтесь..." &nbsp...

Читати далі...

Из далёка

Прашу перидать маей любимай дефчоначке, а также всем нармальным пасанам и падругам (хто рулид) етот музонавый автопревед!!!

Про клён

Песня не шедевр. Но так светло почему-то на душе от неё, хорошо. Послушаем?

Загадка

Остроумная девица Одна аж в трех лицах. Интригой гордится - Не хочет раскрыться! Боюсь ошибиться - Уже четверится!!! Осталось напиться И тазом накрыться! Громадяны, допаможить медным тазом, хто как может!

Как ты это делаешь?

Що ж це за магія? Як ти це робиш? Якесь містичне диво у тім, що ти насправді нічого такого не чиниш аби сподобатись чи звабити... Ти просто існуєш (хвала Всевишньому!) і зрідка нагадуєш про це своїми появами на сайті. Що ж повинно відбуватись у всесвіті, щоби твоя наступна присутність змушувала колотитись серце, немов у зайченяти, щоби я шаленів від передчуттів можливого...

Читати далі...

Еще о любви (не моё)

Плывет сегодня также, как вчера жара густая, вязкая, &nbsp...

Читати далі...

Виртуальной девушке

Кілька днів тебе поспіль немає,Відгукнись моя мила, благаю! Не потрібні ні блоги, ні жарти. Сайт без тебе нічого не вартий! Я тебе лише з профілю знаю, Але, Боже! Чому ж так скучаю? Чому серце тремтить, як тростина? Відгукнись моя люба дівчина! Ти про мене, напевно, й не чула. Мої вірші "не знали й забули". Та чому ж мене погляд твій кличе З аватарки, що так тобі личить. Так чому ж у очах така туга? Мені мало вже буть лише &quot...

Читати далі...

Сторінки:
1
3
4
5
попередня
наступна