Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Захищала своє

  • 28.08.22, 07:33
-Дуже голосно, кохана, Ти вночі хропіла! -Не хропіла я, Микольцю! - Промовляє Ніла. - Мені снилося, що інша Тебе обнімала, Тож на неї, скажу правду... Грізно я ричала!!!

Застукала

  • 19.08.22, 03:09
В поліцейському відділку, Дзвінок пролунав. Як звичайно черговий, Слухавку підняв. І почув він у трубочці Схвильовану Анку: -Я застукали сьогодні. Мужа і коханку. Поліцейський здивувався: -А чому про це рішили нам ви говорити? -Я застукали їх так, Що треба... хоронити!!!

Просте рішення питань

  • 04.08.22, 16:47
Всі питання вирішує У ліжку Тетяна. Хтось подумає, вона Дешева путана. Ні, шановні, помилились, Сама вона спить! Не потрібно вам на жінку Бочечку котить. Дуже швидко вона в ліжку, Друзі, засинає, Адже ранок є мудрішим. Чим вечір, це знає.

Оленка2

  • 18.06.22, 17:20
Обрію ранкового сонечко торкнулося, Лагідно і весело людям посміхнулося. Енергетичний імпульс на землю послало, Настрою нам гарного трішечки додало. Квіти орхідеї у душі цвітуть, Адже ось ефірчик сестрички ведуть.

ОЛЕНКА

  • 18.06.22, 17:13
Освідчитись в коханні кожен намагається, Любити єдину їй же присягається, Елегантним бути хлопці намагаються, Незавжди вдається, та вони старають. Коштів, подарунків їй не надсилають, А дійде до діла, то миттю зникають,

Надюха

  • 18.06.22, 17:05
Настрою чудового вам же побажаю, Адже ви весела я це відчуваю. Добро і кохання Бог хай посилає, Юною лишайтесь, душа хай співає. Хмар над головою щоби небуло, А життя мов ружа щоденно цвіло.

Світлана 2

  • 18.06.22, 16:58
Сьогодні знову я зайшов до вас, Вітання найщиріші надсилаю. І у очах тих темних вже тону, Тепло в душі приємне відчуваю. Ласкаве сонце світить хай завжди, А вітерець красиву пісню заспіває. Нехай щасливо стелиться ваш шлях, А Божа матір дім охороняє,

Велика біда

  • 27.05.22, 04:41
-Чому ти така сумна? Лиця геть немає! - У Анжели при зустрічі Наталка питає. -Та, з Петром же, чоловіком Сталася біда, А виною всьому цьому, У ставку вода. Дуже я його благала, Щоб не ліз у воду. Та мене він не послухав, Має ж таку моду. Змити всі гріхи хотів, Лунав гучний сміх, Тож, Наташо, відморозив... Головний свій гріх.

НАДЮША

  • 27.05.22, 04:32
Настрій завжди вона піднімає, Адже удачу веселую має. День дощовий, та на це не зважаю. Юною бути їй щиро бажаю, Шани від друзів і від рідні, А очі небудуть ніколи сумні.

Потрясаюча жінка

  • 25.05.22, 17:26
Дві сусідки посідали На межі городу. Розмовляють про життя, Й звісно ж про погоду. Закортіло особистим Ліді поділитись, Тож замріяно ось так Почала хвалитись : -Потрясаюча я жінка! - Гордо промовляє. -А чому ти так вважаєш? - Світлана питає. -Бо коли на чоловіка Стану я кричати, То його, ти уявляєш, Почне... теліпати!!!