Мітинг проти фашистів у Луцьку. (Фоторепортаж)



14 травня на меморіальному комплексі "Вічна слава" у місті Луцьку імпровізовано відбувся мітинг. Організатором виступила владна Партія Регіонів, а антиорганізатором - всеукраїнське об'єднання "Свобода".



Захід розпочався покладанням квітів до Вічного вогню, а продовжився виступами ветеранів Великої Вітчизняної війни та іншими різними красномовними промовами.



"Сьогодні нам нав'язують лозунги та ідеї, які спотворюють наше уявлення про патріотизм, про національну єдність, примушують повірити у те, що за допомогою сили, гніву і ненависті  ми можемо побудувати вільну незалежну Україну. Нацистські ідеї пропагуються у засобах масової інформації, під час публічних виступів та зібрань."
























Кілька десятків державних прапорів, сотні синіх прапорів ПР,  і серед них втомлені від політики обличчя людей. Було багато слів про фашизм, нацизм, і те, як ці речі розвиваються в Україні, блокують дорогу  в Європу.

 А я нагадаю, що Україна займає перше місце в світі за рівнем дитячого алкоголізму,перше в Європі за поширеністю ВІЛ серед вагітних жінок, за темпами вимирання Україна теж в лідерах. Можливо це через те, що через змі пропагуються нацистські ідеї, чи то просто через те, що щодня зранку до ночі нам нав'язують міф про культурне і помірне вживання алкоголю.

Кращі фотографії Вікіпедії за 2012 рік.

Щорічний конкурс «Фотографія року» - це подія, в ході якого учасники спільноти Wikimedia Commons вибирають голосуванням кращі фотографії Вікіпедії. Сьогодні до вашої уваги пропонуються 12 кращих робіт сьомого конкурсу «Фотографія року».

 Вид на місто Крань з гори Smarjetna gora, Словенія. Фото Mihael Grmek







 Як біля озера Ямдрок, Тибет. Як відрізняється довгою кошлатою шерстю
 що звисає з тулуба і майже повністю закриває його ноги. Фото Dennis Jarvis



 Міст Васко да Гама, Лісабон, Португалія. Є найдовшим мостом у Європі, його довжина складає 17.2 км. (Фото F Mira)



 Парк в Пщині, Польща. Фото Jacek Cislo



 . Дарваза (перс. «врата») - газовий кратер в Туркменістані. Фото Tormod Sandtorv



 Силует шаттла Індевор на тлі Землі. Сфотографований членами 22-ї експедиції на МКС. Оранжевий колір - тропосфера, білуватий колір - стратосфера (висота 8-16 км до 45-55 км), який переходить мезосферу (висота від 50-55 до 80 км). Фото НАСА



 Bibury - найстаріше село у Англії. Ці будинкки в Англії були спочатку побудовані в 1380 як чернечий вовняний магазин і перетворені в будинок ткачів в 17-му сторіччі. Як кажуть, Bibury було найпрекраснішим селом в країні. У ясний день Ви можете все ще  побачити старі кам'яні будівлі через автобусні натовпи багатонаціональних туристів. Фото Saffron Blaze



 Природний парк в Естонії. Фото Ireen Trummer



Пейзаж з Ейдфйорд, Норвегія. Фото Simo Rasanen



 Кадр вистрілу в лампочку. Автор Stefan Krause


  Птах, що ловить бджолу, Франція.Фото Pierre Dalous



Спалах на сонці. Фото NASA

Настав час виборів.



Сьогодні відбулася зустріч володимирчан з лідером однієї з опозиційних партій. До міста завітав Віталій Кличко, щоб особисто ознайомити народ із своєю політичною програмою, та й роздати кілька сотень автографів.

Партія "Удар" обіцяє боротись із корупцією, підняти заробітні плати і пенсії, зберегти єдину державну мову,позбавити державних чиновників високих незаслужених пенсій. Програма партії включає в себе ряд реформ в економічній, політичній, соціальній сфері, сфері охорони здоров'я. Кличко дав слово, що в Україні будуть створені усі умови для розвитку малого і середнього бізнесу, створення нових робочих місць, чого не було створено і досі. У відповідь жителі міста задавали свої питання, звертались із своїми проблемами.

З ким він буде об'єднуватись в парламенті, Кличко конкретно не вказав, хоча в принципі новий склад Верховної ради, який  буде не таким вже і свіжим, вже  вимальовується. Це демократичні партії, яким не байдужа доля України.... Що це за партії? Питання риторичне.

ВО "Батьківщина" і ВО "Свобода" вже підписали угоду про створення коаліції,  до виборів. До такого кроку запрошували також і Віталія Кличка, але той відмовився, і сказав наступне: "Жодної людини нема, яка б могла звинуватити Кличка в боягузстві. Ніхто ніколи за мене не червонів в спорті і не буде червоніти в політиці. Спочатку ми повинні виграти вибори, потім ми повинні захистити результат, а уж потім ми повинні об'єднуватися до співпраці."












 Вибір за вами. 28 жовтня, прийдіть і проголосуйте.


10%, 3 голоси

23%, 7 голосів

23%, 7 голосів

45%, 14 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Кольорові фотографії Венеції кінця 19-го століття

Венеція - місто, побудоване на піщаних мілинах, завданих річками з Австрії. Хтось назвав цей своєрідне місто «земною корою, що осіла на хвилях».Венеція лежить на своїх 118 островах, 378 її мостів перекинуті через 157 каналів.Місто розташоване на багатьох мільйонах паль, виготовлених з першосортних модринових дерев, гірських лісів Далмації.Венеція - витвір людських рук, створений в надзвичайно важких умовах
Сторінки:
1
3
4
попередня
наступна