Друзям з Прикарпаття, СМАЧНОГО! ))
- 04.08.14, 22:00
Спілкувалмсь ми тут в блогах про те про се... обговорювали кулинарию, приготування різних страв і добалакались до того, що кожна господарка варить борщ по-свойому. А прикарптці мені підсовітували рецептик свого борщу - підбиваний борщ називається. Ну я ж не могла не скуштувати цікавий борщик і прийшовши додому заходилась його готувати. А щоб краще смакувало ще й пампушок з часником напекла.
Як я варила борщик.
Відварила м'ясо з цілою цибулиною. На крупній тертушці натерла великий буряк і моркву, цибулю порізала. З бульйону витягла цибулину і поклала буряк. З моркви і цибулі зробила засмажку і теж додала її до борщу, посолила на смак.
В мисочці розмішала 250 гр. сметани і 2 столові ложки муки, додала трохи холодної води, щоб маса була однорідною і не дуже густою.
Коли овочі в бульйоні вже готові, помішуючи, додала сметану. І варила ще хвилин 7-10 помішуючи. В тарілочки додавала сметану і зелень.
Пригощайтесь, любі друзі прикарпатці
Коментарі
Гість: Djemma
14.08.14, 22:09
А можно рецепт борщика?)
mirsvit
24.08.14, 22:11Відповідь на 1 від Гість: Djemma
да-да... в чем секрет?
Pandem
34.08.14, 22:11Відповідь на 1 від Гість: Djemma
проси сразу попробовать)))
Pandem
44.08.14, 22:11
На вид - изумительно вкусно!
El@n_
54.08.14, 22:12
пампухи симпотишно апетитно виглядають...
Ти їх окремими шариками формуєш в форму?
Привіт тобі з Прикарпаття)))
Tatosha
64.08.14, 22:13
Гість: ЛемБой
74.08.14, 22:14
пампушки якісь інші...
Каре
84.08.14, 22:17Відповідь на 1 від Гість: Djemma
рецепт борщика любезно предоставлен Лавое (кам 7)сейчас "дорисую" в заметку как я его делала
Каре
94.08.14, 22:18Відповідь на 2 від mirsvit
сейчас напишу
Каре
104.08.14, 22:19Відповідь на 4 від Pandem
пампушки еле уцелели до фотографирования