Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Хто хоче бути президентом?

  • 05.04.23, 23:16
Складається таке враження, що біля Лаври поліція теж підпорядковується московському патріархату. А якщо ні, то де протокол, який склали за нападом на дівчину? Де зафіксовано, що то за особа сиділа в автомобілі, номер автомобіля і хто є власником?
3

Коментарі

15.04.23, 23:48

Може трохи й жорстко,але бляха,ми не можемо бути й на нулі й гнид по цивілці давити!!Може вже й решті дупи підняти й те ж щось робити?

    26.04.23, 00:11Відповідь на 1 від MR.SEKOND

    Може трохи й жорстко,але бляха,ми не можемо бути й на нулі й гнид по цивілці давити!!Може вже й решті дупи підняти й те ж щось робити?Є питання, чому в Хмельницькому і Львові змогли, а в Києві ні? Кияни хочуть ще ракет з точним прицілом по Києву? Як же вони не розуміють, що все ото що московський патріархат, то є агентура Кремля прикрита затурканими і зомбованими українцями. Якщо б я цього не знала, я б не писала. В мене вже не подружка, прихожанка цієї секти, я добре бачила, в що вони її перетворили, все те, що каже московський патриарх, те каже й вона.

      36.04.23, 00:17Відповідь на 1 від MR.SEKOND

      Якщо вони на словах відхрещуються від московського патріархату, хоча це не так на ділі, то вони не можуть бути канонічною релігією, вони секта без ієрархії і документів. Вони не є тієї релігії, до якої себе відносять. По їх словах, то вони від'єдналися від всіх, так це доводить їх сектанство без канонів.

        46.04.23, 00:25Відповідь на 1 від MR.SEKOND

        Кияни! Схаменіться, бо буде потім пізно! Кремль з агентурою в вашому місті зруйнує Київ! Я це точно знаю! Путін зробить все для цього, щоб помститися з насмішок "Київ за три дні". Будуть від Київа одні руїни! Ой згадаєте і пожалкуєте, та буде пізно! І ті політики, які зараз сидять тихесенько, втратять все, що мають в Києві!

          56.04.23, 19:03Відповідь на 2 від На_рече_На

          Если кацапы уйдут из Лавры то возможен удар по ней. Лучше бы сидели в пещерах под домашним арестом, чем иконы из Лавры красть

            67.04.23, 00:14Відповідь на 5 від Манго

            Если кацапы уйдут из Лавры то возможен удар по ней. Лучше бы сидели в пещерах под домашним арестом, чем иконы из Лавры крастьА все, я хотела спасти Киев и киевлян, но меня не услышали. Теперь остаётся только ждать, а потом я как всегда "тыкну в носа" и только попробуйте сказать что я не предупреждала. Конечно Лавра может остаться целой, а шо со всем городом будет? Потом они кричать будут, что чудо великое случилось, у них самая истинная вера и Бог из миловал, а весь город наказал за зло и неверие, о чем они сейчас и намекают. Ведь с ихних слов не Россия на Украину напала, а зло.

              77.04.23, 00:17Відповідь на 5 від Манго

              Если кацапы уйдут из Лавры то возможен удар по ней. Лучше бы сидели в пещерах под домашним арестом, чем иконы из Лавры крастьhttps://blog.i.ua/user/4440239/2406152/ там во втором комментарии сходи по ссылке, то что написано по ссылке писалось ещё в 2010 году

                87.04.23, 13:37

                Цікавий хід думок про президента, лавру і дівчину.

                Типу вакантна посада для того, хто хоче стати гарантом Конституції і Законів України?

                Ну в нас всі президенти самоусувалися від такої важливої ролі, прописаної в КУ.

                Стати президентом, щоб стати гарантом КУ і ЗУ в нашому суспільстві може хотіти лише той, хто не знає нашого суспільства

                  97.04.23, 15:13Відповідь на 7 від Tро*На*

                  От раши все ждут подлости постоянно. Но она любит ударить неожиданно...

                    108.04.23, 13:39Відповідь на 9 від Манго

                    От раши все ждут подлости постоянно. Но она любит ударить неожиданно...А кто виноват, что Лавру отдали кремлёвским агента. А те хорошие спецы, он как задурили украинцев! Кремлевская агентура официально в нашем тилу, в самом центре Украины, в столице. Над нами весь мир смеётся. Но мы же толерантные!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна