хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Зрадофільство

Розвелось тут зрадофільство! Перемовини. Перемир'я. Русня хоча б раз виконувала взяті на себе обов'язки?! Хоч один раз? Ні, не було такого. І ще Отто фон Бісмарк казав, що "Угоди з Росією не варті й паперу, на якому написані". Чонгар перед лютим 2024 вже розмінували, замість того, щоб навпаки, замінувати всі підходи. І який результат?
Нагадаю: перемир'я вже було, але воно порушувалось лаптєногими. А може нагадати про Будапештський меморандум, який роззброїв Україну і взамін дав лише обіцянки?

"Так а ти шо пропонуєш?" Простих рецептів не буває. Прості рішення — це до ЗЕшобли. Я вважаю, що будь-якому разі ідеального рішення нема. Головне — не вибрати найгірший варіант. Що може бути в разі перемир'я? А на яких умовах воно буде підписано? Бункерний чекіст напевно захоче залишити завойовані території. А потім всіх пропустять через концтабори. Когось за український прапор і українську музику постріляють, а вцілілих людей пожене воювати проти нас. "Ждунів" русскагга міра та "какая разніца" вважатимуть третім сортом і теж кинуть воювати проти Польщі, Литви, Латвії, Естонії, Молодови.

І де гарантія, що бункерний чекіст зупиниться на досягнутому? То їм був потрібен Крим і Донбас. Потім — сухопутний коридор з Криму до тероросії (а в 2014 ті тварюки не знали, що Крим не пов'язаний материком з Балалайнею?). Далі були розмови, що тероросії потрібна вся лівобережна Україна. То де межа їхніх бажань?!

Очевидно, що призупинення війни колись та й буде, оскільки виснажуються обидві сторони. Але в мир я не вірю. Тим паче, в мир після перемир'я.
7

Коментарі

112.08.24, 13:03

Відновлювати треба ядерну зброю і нікого не питати дозволу.

    213.08.24, 06:28

    Так,вони своїм землям ради не дають,ще й на чужі лізуть

      316.08.24, 03:49

      Принаймні станом на зараз фраза "с учётом реалий на земле" звучить пікантніше. Завдяки нашим воїнам і їх керівництву.

        419.08.24, 13:59

        Нарід уже закінчив війну в своїй голові, я бачу, що для багатьох це стало типу АТО зразка 2017-2021, коли хтось там десь далеко гине, але це кляті політики не хочуть миритись. Звісно, вони за перемир"я, а що буде через 5-10 років, їх не цікавить.
        Інші просто поставили хрест на Україні й чекають відкриття кордонів, щоб назавжди виїхати. Їм теж треба перемир"я(=відкриті кордони) якнайшвидше.