Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Зайва покупка або Дієвий маркетинг

Купив новий смартфон в родину, щоб мама могла сама дивитись повітряні тривоги. А заодно придбав чохол для смартфону, бо магазин пропонував як додатковий аксесуар зі знижкою. На подібні штуки я зазвичай не ведусь, але не було впевненості, що чохол буде в комплекті зі смартфоном, оскільки апарат бюджетний — а в телефонах подібного рівня виробники можуть щось не докладати. Огляд чомусь не додумався подивитись, а в описі не вказали. Тому вирішив: нехай буде (тим паче, зі знижкою).

І що вийшло?! Довелося редагувати замовлення (в фотозвіті про смартфон напишу чому) — в результаті за чохол довелося доплатити. Як кажуть: "Ну, чтош..?"

Прикол в тому, що чохол привезли із затримкою. Ще й зі смартфоном йшов заводський чохол. Отакої! Лоханувся:) Гроші невеликі, але все одно можна було й обійтись, враховуючи, що зараз на роботі простій.

Правда, в деяких оглядах розказують, що заводські чохли погані і треба купляти сторонні, то може і знадобиться.
А що ви купляли такого, що потім виявилось зайвим?
1

Останні статті

Коментарі

113.04.24, 22:01

Флешка тайп сі, пару кнопкових телефонів, навушники гівняні...

Зарядна станція для ноута ще не дуже знадобилася, але схоже, скоро настане час...

    214.04.24, 08:09

    Продовження гарантії телефона на рік. Давно. Зараз би вже не повелася на такий маркетинг.
    Але без лишніх покупок не обходиться. Буває, що й повертаю щось, якщо вкладаюся в 14 днів (дай Боже здоров'я тому, хто придумав гарантійний термін повернення). За умови наявності чека, звичайно.