Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Каші швидкого приготування "Bonner"

Все ніяк не наважусь піти пофоткати місто, тому цього разу вкотре буде дегустація. Але мене тішить те, що вона була запланована заздалегідь, а їжа хоч і проста, проте в незвичному форматі. А ще, як завжди, виходить так, що до дегустації доходить, коли змушений переходити на самообслуговування.

Я вже їв продукцію торгової марки "Bonner". Однак то були крем-супи, а тепер — каші. Для мене це дивний продукт, адже знаю, що каші треба варити. Тому як тільки в супермаркетах побачив каші, які достатньо залити окропом, вони мене одразу заінтригували.

1. У цій дегустації п'ять вітчизняних каш швидкого приготування "Bonner" (в стакані): кус-кус з родзинками і базиліком, кус-кус по-марокканськи з імбиром, кус-кус з гарбузом та болгарським перцем, гречана каша класична з грибами, гречана каша класична з овочами. Особливість цих каш не лише в упаковці типу стакан і відсутності підсилювачів смаку, а й у тому, що вони веганські. Через це сумніваюсь, що зможу ними наїстись. І не знаю, наскільки це смачно. Тому треба пробувати.
2. Паперові кришечки у всіх різновидів однакові.

3. Каша кус-кус швидкого приготування "Bonner" з родзинками та базиліком. Один з найдешевших різновидів — 28 грн./60 г.

4. Як і швидкорозчинні супи цієї марки, каші готуються швидко. Всього лише за 1-3 хвилини.

5. У складі тільки натуральні інгредієнти.

6. Для цих каш не лише не потрібен посуд — всередині навіть ложечка є!

7. Залив окропом. Всплила кукурудза.

8. Кус-кус запарився. Коли готували самі, то він виходив твердим і прісним, а цей м'який і просолений.

9. Родзинки здались зайвими.

10. А от за кукурудзу респект! Щодо смаку: він незвичний. Солоний кус-кус і солодкі родзинки з ароматом базиліку і цибульки, кукурудзою і волоським горіхом. Але в цілому, смачно. Претензія лише до родзинок і пересоленості (чи може мало води?). Тому можу оцінити лише на 4.

11. Каша кус-кус швидкого приготування "Bonner" по-марокканськи з імбиром. Теж коштує 28 грн./60 г.

12. В цій каші теж є кукурудза і волоські горіхи. За виглядом схожа на родзинково-базилікову.

13. Так само, як і у крем-супах швидкого приготування "Bonner", немає позначки, до якої потрібно заливати гарячу воду.

14. "Марокканський" кус-кус виглядає апетитніше, ніж кус-кус з родзинками і базиліком. Як мінімум, бачимо більше зелені.

15. При цьому кукурудза набухла, а кус-кус розварився.  

16. Солоність достатня. Але аромату імбиру не відчув. Пахне просто сушеною цибулею. Тому більше четвірки не можу поставити. Хоча смачніше, ніж з родзинками і базиліком.

17. Каша кус-кус швидкого приготування "Bonner" з гарбузом і болгарським перцем. Коштує дорожче за попередників — 33 грн./60 г.

18. Всередині виглядає прикольніше, ніж попередні різновиди. Та й колір інший.

19. Через наявність болгарського перцю суміш червонуватого кольору. Ну а кус-кус — це збита в більші крупинки манка з зерен пшениці або проса (як каже Вікіпедія).

20. Залив окропом. Перемішав. Чекаю, поки настоїться. А ложку вийняв, щоб не розплавилась.

21. В готовому вигляді виглядає прикольно (вибачайте за тавтологію). Бульйончик темний. Але без вираженого аромату.

22. Аналогічно іншим різновидам каші, кус-кус смачний. А гарбуз і гарбузове насіння додають солодкуватий присмак, тож виходить солоно-солодкувата страва. Радує величезна кількість зеленої цибулі.

23. Розварений кус-кус. В міру солоний (хоча я б присолив). Однак якогось аромату не відчув. Ну, можливо, пахне паприкою, якщо принюхатись. В цілому ж, непогана каша. На 5! Найвищий бал ставлю за незвичне поєднання, але з гармонійним смаком.

24. Каша гречана швидкого приготування "Bonner" класична з грибами. Найдорожча каша з асортименту — купляв за 37,79 грн. при вазі 60 г.

25. Ось як виглядають гречані пластівці. Пахнуть гречкою, грибами і сушеною ріпчастою цибулею. Цікаво, що перелік складників мінімальний: гречані пластівці, волоський горіх, сушені гриби, сушена ріпчаста цибуля, сушені морква і кріп, морська сіль.

26. Гречані пластівці з в'ялено-сушеною цибулею зблизька.

27. Заварив. Гречані пластівці суттєво збільшились в об'ємі.

28. Виглядає, наче густий гречаний суп. На смак каша трохи гіркувата. М'яка (чим відрізняється від цільної гречки). Лише гриби і морква хрумтять.

29. Після того, як настоялась, рідини стало менше. Тепер можна оцінити. Смак звичної гречки. Хіба що, м'якшої. Аромат слабкий, як у гречаного багету. Пахне гречкою, грибами і сушеною цибулею. Раніше таке поєднання мені б не сподобалось, але після багетів з одного супермаркету, таке поєднання сподобалось. Загальне враження — 4.

30. Нажаль, його затьмарила наявність лушпайок. Було 2 чи 3 штуки.

31. Гречана каша швидкого приготування "Bonner" класична з овочами. Вартість дешевша — 36,79 грн./60 г. Упаковка у схожій кольоровій гамі, як у попереднього різновиду.

32. Суха суміш нагадує гречану кашу з грибами. Але тут є зелена цибуля і корінь петрушки.

33. Налив гарячої води, скільки захотів.

34. Ну, ось — готово! Пахне, як гречаний багет — гречкою з сушено-в'яленою цибулею. Раніше від такого поєднання міг проблюватись (тому що не люблю варену, смажену цибулю), а після багетів звик.

35. Без лушпайок з гречки ніяк. І це погано. Якщо у цільній гречці лушпиння можна вибрати, то у вигляді пластівців зробити це набагато важче. Звичайно, це вплинуло і на загальне враження. Крім того, попри меншу кількість води солі майже не відчуваєш. А в цілому, непогана страва. На 4.

Вердикт: каші швидкого приготування нічим не відрізняються від варених каш. Похвально, що без підсилювачів смаку і перебору солі. Хоча після вітчизняних вермішелей і локшин швидкого приготування ці каші будуть здаватись прісними. Тому або смачно, або корисно.

Про ситність. Мені для ситості потрібно дві упаковки. Можливо, якби каші були не веганські, а м'ясні, було б ситніше. Ну, або хоча б більше приправ. Втім, й так каші "Bonner" непогані.

До речі, цікаво, що фоток вийшло стільки ж, скільки у огляді крем-супів цієї марки.

Чи буду продовжувати огляди каш швидкого приготування? Є на прикметі. Але у продажу недостатній асортимент.

3

Останні статті

Коментарі

126.09.23, 22:06

якраз ні кус-кус, ні гречку варити не треба

    228.09.23, 03:07Відповідь на 1 від Анна-Марія

    Як це не варити гречку ?

      328.09.23, 03:10

      Як каша може бути не веганською !? Це ж каша, а не м'ясо.Я так розум1ю тебе привабила можлив1сть не мити посуд

        428.09.23, 08:12Відповідь на 2 від Vivyenn

        Як це не варити гречку ?дуже просто, заливаєте окропом і за кілька годин каша готова. Краще на ніч, звісно.

          528.09.23, 12:23Відповідь на 3 від Vivyenn

          Як каша може бути не веганською !? Це ж каша, а не м'ясо.Я так розум1ю тебе привабила можлив1сть не мити посудМожна додати сушене м'ясо.