Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Нові вермішелі та локшини швидкого приготування-6

Дегустація, яку давно очікував: порівняння двох найбільших торгових марок українських вермішелей швидкого приготування, що конкурують між собою — оновленої "Мівіни" (яку роблять на іншому заводі) та нової "Reeva" (що виступає замість "Rollton"). Під таку дегустацію навіть змінив назву звіту на більш коректну — з "нових смаків вермішелей і локшин" на "нові вермішелі та локшини", що є більш точним визначенням моїх оглядів.

Чому саме таке порівняння? Тому що "Мівіна" є найстаршою і найбільшою торговою маркою вітчизняного виробника продуктів швидкого приготування. До повномасштабної війни їх виготовляли у Харкові на заводі "Техноком", який увійшов до міжнародного концерну "Nestle", а віднедавна виробництво відновили, але вже у іншому місці — на заводі у Волинській області. Щодо "Reeva", то з осені 2022 року її виробляє завод "Маревен-Фуд Європа" у Білій Церкві, на Київщині. Раніше вони співпрацювали з в'єтнамсько-японським холдингом "Mare ven Food" і виготовляли продукцію під міжнародною торговою маркою "Rollton", однак через порушення логістики (за офіційними повідомленнями), а ймовірніше — через випуск "Роллтона" на росії, виробництво зупинили. Новим інвестором стала компанія Jelmond Ltd, що володіє міжнародним брендом "Reeva". А самі вермішелі, локшини, супи та пюре тепер роблять за в'єтнамськими технологіями. Ось така захоплююча передісторія.

1. У цій дегустації: вермішель "Мівіна" зі смаком курки (негостра) [оновлена], вермішель "Мівіна" зі смаком курки (гостра) [оновлена], вермішель "Reeva" зі смаком курки, вермішель "Reeva" зі смаком гострої курки, вермішель "Reeva" зі смаком грибів. Смаки класичні (переважно, курячі, які я не люблю), проте це нові або оновлені найменування. А ідентичні смаки дозволять краще порівняти різні марки. Тому все одно має бути цікаво.

1

Останні статті

Коментарі

120.05.23, 16:22

Дякую.

Обидві марки бачив за аналогічною ціною в Сільпо біля себе. Думаю купити на зиму / для дачі штук 20 про запас. Хоча аналогічні пюрешки (штук 15) лежать пропадають, нікому не треба. "Сухий спирт" теж лежить на антресолях. Ну й нехай: краще трохи підстрахуватися на випадок чого, аніж потім страждати. Хтозна, що буде взимку.

    224.05.23, 11:21Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Пюре можна приготувати й самому. А домашню вермішель не зробиш.

      анонім

      330.05.23, 01:53


      Грунтовно.
      В вас пропадає науковець. Хоча може ви таким і є.

        431.05.23, 12:08Відповідь на 3 від анонім


        Грунтовно.
        В вас пропадає науковець. Хоча може ви таким і є.
        Скоріше, дивак.

          анонім

          531.05.23, 13:45Відповідь на 4 від Makcімаліст


          Грунтовно.
          В вас пропадає науковець. Хоча може ви таким і є.
          Скоріше, дивак.

          Всі науковці - диваки з точки зору звичайної людини.

          Але таким і залишайтесь.

          Мій блог - https://blog.i.ua/user/229540/