Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Сорокет

От і дочекався сорокету! У молодості вважав, що такий вік це ого-го, але за відчуттями, як 33-35. Хоча, якщо чесно, важко порівняти нинішнього себе із собою з минулого, бо є лише "тут" і "зараз". До того ж, поступові зміни важче помічаються. Розумію, що побільшало хвороб. Є підозри на гіпертонію і підвищений рівень цукру. Характер з роками лише погіршується – і це я помічаю як за іншими, так і за собою, але не можу нічого вдіяти. А якщо подивитись на досягнення, то взагалі стане сумно: ні дружини, ні нащадків, ні крутих статків, ні багато друзів. Шо тут сказати..? В молодості вважав, що нічого буде згадати, але було багато чого цікавого, веселого і сумного.

Святкувати не хочеться. Нема настрою. По-перше, тому що брата мобілізували. По-друге, тому що кажуть, що що 40-річчя не святкують. По-третє, вдома постійні сварки з батьками. По-четверте, докучають блохи. Ну і, звісно ж, не до подарунків. Є дещо, що хотілось би отримати, але від коханої людини. Та й не на часі. А про подарунок самому собі теж не може йти мови, бо урбекс-екскурсії зараз не проводять.

Якби пив, то мабуть би набухався. Але вже 2 роки не вживаю алкоголь. Так що єдине, чим можу відволіктись – поринути в роботу.
6

Останні статті

Коментарі

13.03.23, 15:31

Виртуальный подарок
Забейте на года
Не парьтесь ни по какому поводу , парьтесь только в бане

    23.03.23, 20:36

    Тримай
    От що ти всяких бліх помічаєш, а того, що весна прийшла, помічати не хочеш. Ну так, ще прохолодно, але ж зима вже скінчилася. В гарний день ти народився, на самому початку весни.
    Мамі квітку подарував? І щабудь про сварки, воно мабуть так треба, час прийшов. Ти бачив колись, як кішка кусає доросле кошеня, яке пробує ссати її, коли молока вже нема. А як корова відганяє теля? Природа, тут нічого не попишеш. Вигодували, виріс, подякуй і далі сам.
    З днюхою тебе

      34.03.23, 11:29Відповідь на 2 від nasinynka

      Коти, взагалі, самі по собі.

      Природа, звичайно, але гуртом легше жити.

        44.03.23, 12:15Відповідь на 3 від Makcімаліст

        Кому легше? Тобі так, бо багато про що не треба турбуватися, воно дістається наче само собою. А батькам все важче. Обмежені фінансові, та вже й фізичні можливості не дають їм змоги не те що попіклуватися про себе, а хоча б перепочити від забезпечення твого комфорту. А в них же життя теж одне. І вже хочеться якщо не турботи від близьких, то хоча б спокою. Постарайся про них подумати, не будь таким егоїстом.

          54.03.23, 21:57

          Вітаю новачка у клубі "кому за 40". Я вже теж пройшов такий момент. І теж маю схожі проблеми. І теж не знаю, як їх вирішити. Корочє, ніяких нормальних порад дати не можу. Порадив би бухнути, але...

            65.03.23, 13:24

            Так,та морок років, щось мистичне відбувається з людиною, добре підходить слово "перероджуєшся" заново, багато хто в цей період життя гине, чому так, не знаю, сама через це пройшла, ледь жива зосталась. Так що ліпша не святкувати.
            А чому блохи? Так виведіть їх

              75.03.23, 13:27

              Вибачаюсь, мобилка виправила на казна що, я там написала: "так, на сорок років...

                85.03.23, 14:25Відповідь на 5 від Nech sa paci

                Вітаю новачка у клубі "кому за 40". Я вже теж пройшов такий момент. І теж маю схожі проблеми. І теж не знаю, як їх вирішити. Корочє, ніяких нормальних порад дати не можу. Порадив би бухнути, але...Нажаль, не п'ю...

                Дякую за привітання!

                  95.03.23, 14:27Відповідь на 6 від На_рече_На

                  А чому блохи? Так виведіть їхДворовий кіт позаносив.

                    105.03.23, 14:36Відповідь на 9 від Makcімаліст

                    А чому блохи? Так виведіть їхДворовий кіт позаносив.Идете к ветеринару, она вам продает пять ампул с какой-то гадостью и одно средство для кота, этим средством вы можете коту место между ушами, а пять ампул разводить в ведре воды и обрабатывает весь пол, ковровые дорожки. Все, блох больше не будет ни у кота, ни в доме, если вы не будете выпускать кота на улицу, то больше и не будет. Можно повесить ошейник от блох, но не все коты его принимают, бывает раздирают себе шею до крови. У меня тоже такая проблема была, приютила уличную кошку, я это все сделала, уже семь лет нет блох ни у кошки, ни в доме, вообще нет,три одной блохи

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна