хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Навіщо нам російські псевдоліберали???

Навіщо нам російські псевдоліберали??? Навіщо давати прихисток Овсянніковій і Нєвзорову?! Вони просто чекатимуть слушного часу, щоб потім пропагувати русскій мір. Нагадаю, що багато російських диверсантів приїхали жити в Україну задовго до початку повномасштабного вторгнення. А у новинах зустрічав інфіормацію, що русня ховалася по лісам навколо Києва за декілька тижнів до початку так званої "спецоперації". У Кремлі бачать, що захопити Україну військовим способом не вдасться — от і присилають начебто "лібералів". А наївна ЗеКоманда вважає, що кремлівські пропагандисти прозріли.

До того ж, хитрі росіянці за допомогою міграції хочуть уникнути санкцій. Хоча дурні не лише у нашій владі, а й закордоном, які теж охоче приймають до себе колишніх пропагандонів.

Якби ж Овсяннікова і Невзоров були справжніми лібералами, то їх би давно посадили. Навіть той же Варламов, який на щастя, переїхав до Ізраїлю, а не в Україну, ліберал лише на словах.
1

Коментарі

112.06.22, 16:43

Тут потрібно підходити з умом і знатися на сортах русского міра. А ще варто розуміти, що росія біля нас нікОли не дінеться — навіть якщо її територія зменшиться колись у рази, оці всі курск і тамбов будуть десь поблизу. Тому нам треба працювати в довгу з росіянами. Нам вигідно або змінити в росії режим на більш людяний, не такий небезпечний, або суттєво ослабити росію. Або й те, й те паралельно.

Овсяннікова не заслужила на позитивну увагу до себе. Це може бути російська ІПСО для Заходу — типу не всі русскіє погані, лише путін винуватий, тому знімайте санкції з простого народу.

Нєевзорова може використати з умом наша влада, якщо має цей самий ум. Він годиться як пропагандист проти режиму путінізму. Тобто якщо є якась розумна стратегія, то нехай. А якщо просто разовий піар, то не варто.

    224.06.22, 11:16Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Жидкову (автору 95 кварталу, який не дуже гарно висловлювався про Україну) дали українське громадянство. За що?! За дружбу з нинішнім президентом?

    Нєевзорова може використати з умом наша влада, якщо має цей самий ум. Він годиться як пропагандист проти режиму путінізму. Читав про таку гіпотезу.
    Але кажуть, що він буде піарити Зеленського.

      324.06.22, 20:14Відповідь на 2 від Makcімаліст

      Нєвзоров на уми українців має впливу нуль. Ну майже нуль.

      Про Жидкова не знав.