хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Червона зона / Захворів / Черговий завал роботи

Відзавтра Київська область у червоній карантинній зоні. Лякають обмеженнями. Мабуть, не будемо ходити по магазинам. Закупились. Правда, не знаю, наскільки вистачить.

Тим часом, примудрився захворіти. Декілька днів тому було погано. Подумав, що пневмонія. І горло набрякло, як 10 років тому. Температура підвищувалась. У батька сухий кашель (але мовчить, як партизан). У мене теж. В горлі першить. Може це й ковід, хто зна?

Брат щепився Пфайзером. Каже, що були сильны побічні ефекти. Так що, мабуть, доведеться вибирати китайську "жижу", якщо надумаю вакцинуватись. Поки що у пунктах щеплення — черги.

На роботі черговий завал. Купа всього. Своїми справами займатись ніколи. Й так, минулого місяця був рекорд.
Хоча звичайно, чим більше роботи, тим більше зарплата.
2

Коментарі

Гість: error 404

129.10.21, 15:23

Мабуть, не будемо ходити по магазинам. Закупились. Правда, не знаю, наскільки вистачить. и правда, народ йобнулся

    229.10.21, 16:11Відповідь на 1 від Гість: error 404

    Мабуть, не будемо ходити по магазинам. Закупились. Правда, не знаю, наскільки вистачить. и правда, народ йобнулсяЯ осенью всегда закупаюсь оптом так дешевле и проще строить бюджет.

      Гість: error 404

      329.10.21, 16:22Відповідь на 2 від Манго

      Мабуть, не будемо ходити по магазинам. Закупились. Правда, не знаю, наскільки вистачить. и правда, народ йобнулсяЯ осенью всегда закупаюсь оптом так дешевле и проще строить бюджет.А в чем кроется "проще"? Все предельно всегда ясно: приход, потребность, расход. Зачем этим советские мешки с сахаром?

        429.10.21, 16:24

        Якщо в тебе Ковід, то спізнився ти пити Боржом. Якщо навіть не ковід, то лікуйся. З загостренням хвороби тебе ніхто не уколе

          529.10.21, 16:25Відповідь на 1 від Гість: error 404

          Мабуть, не будемо ходити по магазинам. Закупились. Правда, не знаю, наскільки вистачить. и правда, народ йобнулсяЩе на весні 2019го стало зрозуміло, що нарід йобнувся

            Гість: error 404

            629.10.21, 16:58

            Передайте 5-му микрофону, что я у него в игноре, наверное, он забыл

              729.10.21, 19:59Відповідь на 3 від Гість: error 404

              Мабуть, не будемо ходити по магазинам. Закупились. Правда, не знаю, наскільки вистачить. и правда, народ йобнулсяЯ осенью всегда закупаюсь оптом так дешевле и проще строить бюджет.А в чем кроется "проще"? Все предельно всегда ясно: приход, потребность, расход. Зачем этим советские мешки с сахаром?Сахар я вообще не покупаю. Мы такое не едим. Я все длительного хранения покупаю по май месяц. Потом шо купила то и едим. Если брать по одному и у дома, а не в метро, то магазины высасывают все деньги.

                Гість: error 404

                829.10.21, 22:19Відповідь на 7 від Манго

                Мабуть, не будемо ходити по магазинам. Закупились. Правда, не знаю, наскільки вистачить. и правда, народ йобнулсяЯ осенью всегда закупаюсь оптом так дешевле и проще строить бюджет.А в чем кроется "проще"? Все предельно всегда ясно: приход, потребность, расход. Зачем этим советские мешки с сахаром?Сахар я вообще не покупаю. Мы такое не едим. Я все длительного хранения покупаю по май месяц. Потом шо купила то и едим. Если брать по одному и у дома, а не в метро, то магазины высасывают все деньги.Сахар - это было в общем сказано.
                Если тебе так удобно - имеет место быть. Я покупаю необходимое и максимум на неделю, никогда не складировал продукты. По этому, через день, я в супермаркете)

                  930.10.21, 23:59

                  Одужуйте.

                  Як правильно помітив Дождь! (який мене теж забанив за недостатню патріотичність, під час хвороби краще не робити щеплення (ще й когось можна попутно заразити).

                  Щоб більш-менш дізнатися, можна замовити з доставкою експрес-тести на ковід, зробити собі й подивитися, що покажуть. Мені колега подарував 2 штуки (привезено з Австрії), лежатимуть на всякі пожарни.

                  Так само з доставкою можна замовляти продукти.

                    1031.10.21, 20:23Відповідь на 1 від Гість: error 404

                    Мабуть, не будемо ходити по магазинам. Закупились. Правда, не знаю, наскільки вистачить. и правда, народ йобнулсяЧого це? %нуті ходять без масок і не хочуть вакцинуватись.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна