хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Світ смартфонів

Дивуюся деяким виробникам смартфонів, які примудряються за півроку випустити з десяток(!) нових моделей. Спостерігаю за новинками Realme (хоча у нас продають лише минулорічні моделі), так у них серія смартфонів складається з трьох моделей: навороченої (з процесором Snapdragon), базової (з процесором MediaTek), спрощеної (гірші камери і екран з меншою кількістю точок). А ще перейменовують китайські версії, додаючи у глобальний варіант NFC, Плей маркет і більшу частоту дисплея. Є моделі, які мають однаковий дизайн задньої кришки і блоку камер, але відрізняються оформленням — написами, розміщенням написів, смужками. Таке враження, наче нові моделі смартфонів збирають за принципом конструктора і тому вони схожі один на одного за характеристиками і можуть мати однаковий або схожий дизайн.
2

Коментарі

114.06.21, 18:59

Якось по барабану мені смартфони-користуюсь кнопочним і маю спокійРахую,що нічого не втратив не користуючисьтими"цеглами",ще й часу зберіг особистого))

    215.06.21, 15:06

    Так, нещодавно допомагав колезі обрати смартфон — то перерив купу варіантів, у т. ч. майже схожих.

      315.06.21, 15:22Відповідь на 1 від Lusuy69

      Якось по барабану мені смартфони-користуюсь кнопочним і маю спокійРахую,що нічого не втратив не користуючисьтими"цеглами",ще й часу зберіг особистого))Інтернет-трафік все одно зараховують до абонплати, навіть якщо ним не користуєтесь. 1,5% користувачів кнопкових телефонів (якщо оператор не бреше).