Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Територіальна громада

У нас таки визначилися з територіальною громадою. Боярка стане центром громади. Правда, територія розтягнулася на захід. І до об'єднання не потрапили села Білогородка, Бобриця і Святопетрівське. При цьому вибір деяких сіл, що потрапили у громаду, дивує — Дзвінкове, Перевіз, Новосілки.

Об'єднання з с. Тарасівка і селищем Нове, Малютинкою та селищем Іванків (зовсім крихітне) виглядає логічним. Біля Забір'я розташований водозабір, тому теж цілком логічне об'єднання.


В деякі села з центру майбутньої громади не їздять маршрутки. Цікаво, як будуть вирішувати транспортне забезпечення? Мабуть, подовжать маршрут від Княжичів до Новосілок. А у Перевіз що буде їздити?


В Фейсбуці підказали ідею зробити туристичну поїздку по селам нової громади. Як така задумка? Непогана ідея для фотозвіту або відеоогляду?

Ну і що скажете про нову громаду?

3

Останні статті

Коментарі

16.06.20, 12:28

Ну, дай вам Боже!

    26.06.20, 12:40Відповідь на 1 від БезЛица

      37.06.20, 15:25

      Громада — це цікава іграшка, особливо психологічно. Єдиний ризик — держава скине всі видатки з державного бюджету на громаду. Якщо на території громади є заводи або газові свердловини, то ОК, у іншому разі великого прогресу не буде. Хіба що люди привчаться більше думати за себе.