Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Приїжджай Те

Медсестра з Італії закликає українських заробітчан і туристів не повертатись в Україну, щоб не наражати співвітчизників на небезпеку. А преЗЕдент з розпростертими обіймами запрошує і вітає евакуацію. Навіщо?! Де захворіли — там і лікуйтеся! Наші лікарні теж не впораються з натиском, якщо одночасно захворіють багато людей.

Приїжджих ніхто не зобов'язує залишатись і ізоляції, а лише рекомендують.Більшість (якщо не всі) з заражених — повернулись з-за кордону або контактували із особами, що повернулись з-за кордону (інфо)!


2

Останні статті

Коментарі

119.03.20, 12:46

нену итальянское порно тоже ничего, но немецкое сейчас не такое заразное

    219.03.20, 13:07

    Навіщо?! Де захворіли — там і лікуйтеся!А якщо не захворіли, то підхоплюйте заразу і здихайте там, без роботи і мед.допомоги? Дуже резонно!!! Може, ще й цю сестру поставити президентом?

      319.03.20, 13:09

      Мораль може бути тільки така: нема чого шастати в наймах по всіх усюдах, треба жити вдома і дбати про умови тут. А тепер хай спробують "європу" на смак

        419.03.20, 13:24Відповідь на 1 від DANAH

        нену итальянское порно тоже ничего, но немецкое сейчас не такое заразноеЗараз заразна вся Європа. І не лише Європа.

          519.03.20, 13:30Відповідь на 2 від Lulu

          Навіщо?! Де захворіли — там і лікуйтеся!А якщо не захворіли, то підхоплюйте заразу і здихайте там, без роботи і мед.допомоги? Дуже резонно!!! Якщо не захворіли то це не означає, що не інфіковані. У померлої 71-річної пенсіонерки, яка повернулась з Італії, хвороба проявилася не одразу.

          Медицина в Італії краща, ніж тут.

            619.03.20, 13:30Відповідь на 3 від Lulu

            Мораль може бути тільки така: нема чого шастати в наймах по всіх усюдах, треба жити вдома і дбати про умови тут. А тепер хай спробують "європу" на смакТуристи і заробітчани цього не зрозуміють.

              719.03.20, 13:55Відповідь на 3 від Lulu

              Мораль може бути тільки така: нема чого шастати в наймах по всіх усюдах, треба жити вдома і дбати про умови тут. А тепер хай спробують "європу" на смакДа нормальная себе Европа. Польша уже открыла въезд иностранцам с рабочей визой. Через карантин, конечно. Получается, что Польше украинские рабочие руки нужнее, чем самой Украине.

                819.03.20, 14:15Відповідь на 5 від Makcімаліст

                Навіщо?! Де захворіли — там і лікуйтеся!А якщо не захворіли, то підхоплюйте заразу і здихайте там, без роботи і мед.допомоги? Дуже резонно!!! Якщо не захворіли то це не означає, що не інфіковані. У померлої 71-річної пенсіонерки, яка повернулась з Італії, хвороба проявилася не одразу.

                Медицина в Італії краща, ніж тут.
                Ага, краща. Я знаю, скільки там (і в Швейцарії) чекають виклик швидкої. І як доставляють хворих у гострому стані у лікарню пожежною машиною.

                Тобто, краще б пенсіонерка здохла у палатці під італійською лікарнею? Люди, ну хоч думайте трохи краще!

                  919.03.20, 14:16Відповідь на 6 від Makcімаліст

                  Мораль може бути тільки така: нема чого шастати в наймах по всіх усюдах, треба жити вдома і дбати про умови тут. А тепер хай спробують "європу" на смакТуристи і заробітчани цього не зрозуміють.Ну, хай посидять там без грошей і подумають

                    1019.03.20, 14:18Відповідь на 7 від Хайдер

                    Мораль може бути тільки така: нема чого шастати в наймах по всіх усюдах, треба жити вдома і дбати про умови тут. А тепер хай спробують "європу" на смакДа нормальная себе Европа. Польша уже открыла въезд иностранцам с рабочей визой. Через карантин, конечно. Получается, что Польше украинские рабочие руки нужнее, чем самой Украине.Ні чим не здивували. Швеція і не закривала кордонів і міжнародного сполучення.
                    Собі-то Європа нормальна. Поважала б так себе Україна.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна