на дуже багатьох продуктах пишуть варіанти їх приготування, але вони не стають народними. я так розумію ти про торчин? так і в відео рекламі рецепт ялозять. але думаю в домашні закрутки не всі захочуть торчин кидать. хоча хто його знає тих людей? за зю ж проголосували. ти до речі також за зю тягнув і на кетчуп перейшов. зю вже не в тренді?
Чим "Торчин" поганий? І раніше купляли тільки його. Тим паче, зараз пишуть, що без крохмалю.так і раніше писали що без крохмалю. зате з глюканатом. та я не про те. якщо вже готувати домашні закрутки з натуральних і свіжих овочів, то й кидати хотілося б свіже і натуральне. той же гострий перець і томати свіжі поки ще можна дістати. а так виходить консерва з консерви. не принципово звичайно, але присутній психологічний момент. тим більше літом. не хочу бути ханжею, сам хоч і рідко, але купую продажні соуси, але чесно кажучи не пам'ятаю коли останній раз щось крім гірчиці ''французької'' чи ''діжонської'' купував. було пару раз з будуна майонез купував. хочеться з будуняки гадості якоїсь
Коментарі
evgeniy_v
131.07.19, 18:14
на дуже багатьох продуктах пишуть варіанти їх приготування, але вони не стають народними. я так розумію ти про торчин? так і в відео рекламі рецепт ялозять. але думаю в домашні закрутки не всі захочуть торчин кидать. хоча хто його знає тих людей? за зю ж проголосували. ти до речі також за зю тягнув і на кетчуп перейшов. зю вже не в тренді?
Makcімаліст
231.07.19, 19:49Відповідь на 1 від evgeniy_v
Так, "Торчин". Рецепт відрізняється від народного, але все одно у "кулінарний нотатник" записали.
Чим "Торчин" поганий? І раніше купляли тільки його. Тим паче, зараз пишуть, що без крохмалю.
evgeniy_v
331.07.19, 20:09Відповідь на 2 від Makcімаліст
так і раніше писали що без крохмалю. зате з глюканатом. та я не про те. якщо вже готувати домашні закрутки з натуральних і свіжих овочів, то й кидати хотілося б свіже і натуральне. той же гострий перець і томати свіжі поки ще можна дістати. а так виходить консерва з консерви. не принципово звичайно, але присутній психологічний момент. тим більше літом. не хочу бути ханжею, сам хоч і рідко, але купую продажні соуси, але чесно кажучи не пам'ятаю коли останній раз щось крім гірчиці ''французької'' чи ''діжонської'' купував. було пару раз з будуна майонез купував. хочеться з будуняки гадості якоїсь
Makcімаліст
431.07.19, 20:27Відповідь на 3 від evgeniy_v
Пасту в домашніх умовах не виготовиш. Особливо, з покупних томатів.
З гострим перцем закрили. Взимку порівняю: який варіант смачніше.
Zmeelove
51.08.19, 00:56
Прочитал у тебя и сделал солёный огурец с томатным соком Бодрит!