Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Знову вибори без вибору?

Не люблю писати про політику. Вважаю, що диванних політологів і без мене вистачає. Та про грядущі вибори точиться стільки розмов, що важко втриматись від власних роздумів. Але оскільки я не експерт, то уникатиму прізвищ кандидатів. Думаю, ви й так зрозумієте про кого йтиме мова.

Схоже, на президентських виборах нас очікує величезний вибір. Вже на цей час зареєстровано 20 кандидатів у президенти, а кажуть, що бажаючих буде 40, а то й взагалі 50(!). Величезний вибір?! Ось тільки вибирати знову нема з кого. Начебто, серед такої кількості претендентів можна знайти достойного. Але у кожного є грішки.

Нинішній президент відзначився дипломатичністю у міжнародній політиці, сприяв визнанню автокефалії (самостійності) Української православної церкви, домовився про безвізовий режим з ЄС, реформи. Однак імітує боротьбу з корупцією, піариться "гастрольним туром" Томосу, просував на керівні посади "своїх" людей (чого тільки варта Гонтарєва), підозрювався в зв'язках з офшорними фірмами.

Які здобутки у Юльки взагалі незрозуміло. Хіба що, обіцянки знизити ціну на газ. Проте вона  відзначилася підписанням невигідного газового контракту з Росією, завірянням що світова економічна криза в 2008му році не зачепить країну, дивовижним "зціленням" після звільнення з колонії (пересувалась на колясці, а потім встала на підбори), підозрами в зв'язках з Росією. Також можна додати відсутність чіткої передвиборчої програми (під час агітації гасла дуже часто змінюються. Кажуть, що вже не обіцяє вдвічі дешевший газ).

В передвиборчі лідери вибився комік. Ну а шо - в політиці не заплямований, тому є аванс довіри. Ще й успішний бізнесмен і талановита людина. Однак погана реакція на провокаційні питання журналістів, відсутність передвиборчої програми, підозри у зв'язках з олігархом Коломойським, бажання шукати компроміс з Росією зіпсували його передвиборчий імідж. А ще деякі закидують, що відсутність політичного досвіду заважатиме керувати країною. І розповідають, що він навряд чи буде таким, як його кіно персонаж - вчитель історії.

Радикальний кандидат красиво говорить. Однак, на відміну від інших популістів, пропонує шляхи вирішення економічних питань. Скептики закидають, мовляв, задуми гарні, але навряд чи вони поліпшать добробут пересічних громадян. В мінус - багато "джинси" (рекламних новин) у пресі, мельтешіння на каналі олігарха Ахметича. Також пригадую, давно, був скандал з виявленням за ним гектарів землі під Києвом.

Регіональний нафтогазовий опозиціонер опинився в лідерах за рахунок підтримки проросійських виборців, яким пофіг на  нафтогазові вишки по завищеним цінам і на проросійські погляди.

Інші кандидати не потрапляють до прохідного бар'єру. Політологи розповідають, що багато кандидатів спеціально реєструються для відбирання голосів у головних кандидатів, для збільшення представлення у виборчих комісіях основних кандидатів (це коли від однієї політичної сили виставляється декілька завідомо непрохідних претендентів) і для піару на парламентських виборах, які теж очікуються в цьому році.

І ось до чого веду: як ви ввжаєте, є достойні кандидати в президенти, чи "вони всі однакові"?
3

Останні статті

Коментарі

14.02.19, 12:07

"вони всі однакові"

    24.02.19, 12:17

    Вы ищете розовых единорогов в нашей стране?

      Гість: AC50Hz

      34.02.19, 12:42

      Пцу не является самостоятельной церковью. Она сменила крышу с Московской на турецкую.

        Гість: AC50Hz

        44.02.19, 12:46

        У зе есть предвыборная программа, ему даже можно писать предложения свои. Хочу ему написать, что нужно включить в стаж неофициальную работу.

          54.02.19, 14:00Відповідь на 3 від Гість: AC50Hz

          Пцу не является самостоятельной церковью. Она сменила крышу с Московской на турецкую.Кажуть, що стала такою ж незалежною, як і Константинопольська.

            Гість: AC50Hz

            64.02.19, 14:16Відповідь на 5 від Makcімаліст

            Знакомый говорит, что пцу была ничья, а стала турецкого патриархата. То есть раскольники сначала были независимые, а теперь подчинены стамбулу. И еще, томос выписали какой-то там святейшей церкви, а к пцу это неизвестно как относится.

              74.02.19, 14:26Відповідь на 6 від Гість: AC50Hz

              Була неканонічна. Стала канонічною.

              А раскольники - то РПЦ.

                Гість: Nahibator

                84.02.19, 14:45

                Достойных кандидатов нет. Есть достойный Президент!

                  94.02.19, 15:39

                  любишь-любишь писать про политику, теперь любишь

                    106.02.19, 14:25Відповідь на 9 від Хозяин- С

                    любишь-любишь писать про политику, теперь любишьТепер всі люблять.
                    А по-друге, а про що ще писати?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна