Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

lykasha

51 рік, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 38-50 років

Закачка

Пару днів тому захотілось закачати нової музики. Бо з роботою і перезаливом фотоархіву вже замахався. Вирішив поміксувати танцювальний музон. Тим паче, в голові вже крутився варіант переходу між треками. Але, як назло, це були треки, яких не так легко знайти. Як каже знайомий: "Якщо того, що треба нема на перевірених сайтах, не треба шукати на неперевірених". Так-то воно так. Але якщо дуже хочеться...

Ну, коротше, став закачувати трек і бачу, що закачується не аудіо, а веб-сторінка. Я миттю перервав завантаження. А воно вийшло так, що закачку не можна відмінити і видалити.


Порадили закрити браузер. Вискочило повідомлення про закачку. Зупинив.
На наступний день — знову та сама закачка (добре, що відхилена. Але все одно в історії).
Шо робити? В якості експерименту вирішив скачати аудіофайл, щоб проштовхнути. Може, закачка відображається, тому що це остання закачка?
Та й просто стало цікаво, як видаляться стара і нова закачки.


Експеримент пройшов успішно.
Але хз, де тепер скачати. Тим більше, навіть muzofond, на якому якось підхопив вірус, Гугл видає в перших рядках пошуку. А на "перевірених" сайтах музику вже не скачаєш — в кращому разі відкриється плеєр. В гіршому запропонує програму для скачування.

Ну шо ж, значить будемо користуватись тим, що можна (поки що) скачати на більш-менш перевірених сайтах.

1

Останні статті

Коментарі

121.11.18, 13:47

..., "наші досягнення" (С) ...,

    221.11.18, 15:12

    ..Мильон разів завантажував музику з музофонда - ніяких вірусів... Деякий час навіть без антивіруса на ПК завантажував звідти...

      324.11.18, 14:00Відповідь на 2 від Merovingian

      ..Мильон разів завантажував музику з музофонда - ніяких вірусів... Деякий час навіть без антивіруса на ПК завантажував звідти...Так у мене ж ВІнда була допотопна.