Кормовий горошок
- 19.02.17, 15:08
Останнім часом виробники викручуються, як можуть. Ну і махлюють теж. Бо рівень достатку українців знизився — і дорогі продукти стали менше купувати. Десь чув, що навіть дослідження проводили. Тому замість нормальних харчів підсовують неліквід. І це не тільки прострочені продукти, а й харчі низької якості.
Ось один зі свіжих прикладів — консервований горошок. На бляшанці написаано: «Зелений горошок "Салатний"». Зображено зелений горошок.
А збоку написано дрібним шрифтом «Столовий ґатунок».
Як думаєте, що всередині?
Ось один зі свіжих прикладів — консервований горошок. На бляшанці написаано: «Зелений горошок "Салатний"». Зображено зелений горошок.
А збоку написано дрібним шрифтом «Столовий ґатунок».
Як думаєте, що всередині?
3
Коментарі
Yasnaya
119.02.17, 15:22
а что вы хотели за 10 грн? дешевая рыбка - вонючая юшка..
Makcімаліст
219.02.17, 15:27Відповідь на 1 від Yasnaya
Написали б одразу "кормовий".
А народ, між іншим, розкуповує. Можливо, по першому разу.
Анна-Марія
319.02.17, 15:35
так, коштує він мало, нема чому дивуватись. А народ у нас і не таке розкуповує.
Zmeelove
419.02.17, 16:26
Ищи надпись мелким шрифтом «из сушеного гороха» Обычно пишут. Чтобы точно не поколоться – всегда покупай «из мозговых сортов»
Al KazlOFF
519.02.17, 16:39
на цену смотреть не нужно?
Гість: Фёдор Сумкин
619.02.17, 17:52
От Ви даєте. Перед тим як купляти, погляньте на місяць виготовлення, якщо червень, то з свіжого гороха, якщо осінні місяці , то з сушеного й розмоченого, якраз такий як ви придбали.
kristina*****
719.02.17, 19:22
уж если прокололись...можно на сливочном масле немного поджарить-и вполне съедабельно будет в салате
Makcімаліст
820.02.17, 10:33Відповідь на 6 від Гість: Фёдор Сумкин
Ну, купляв то не я, а батьки.Я б тільки "Мівіну" купив.
Гість: Фёдор Сумкин
920.02.17, 12:21Відповідь на 8 від Makcімаліст
А думаєте звідкіль я це знаю, бо колись сам таке гіменце придбав, а знайомий продавець мені мізки й вправив, а тепер ходжу со знанієм дєла .