Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

R_

R_

Тарас Бульба-Боровець ‹ Україна і жиди ›

газета «Слово»

Минулого року в місті Березному на Рівненщині відкрито бронзове погруддя основоположнику УПА Тарасові Бульбі-Боровцю. Ця легендарна постать і за життя, і після смерті не мала шани та визнання ні у ворогів України-держави, ні в тих, хто за неї боровся — бандерівців і мельниківців. Зарозуміло, за що його переслідували німці, поляки, совети, та прикро, що розколоті на «б» і «м» оунівці намагалися його знищити лише за те, що Т.Бульба-Боровець як основоположник УПА стояв вище за їхні партійні інтереси, відмовився передати під оруду жодній оунівський «половинці» сформовану ним бойову силу.

Прикметно, що вже на вигнанні, в еміграції, коли 1957 року розпочалася сіоністська кампанія проти А. Мельника, Т. Бульба-Боровець став на його захист і виступив у пресі із запропонованою вашій увазі статтею, яку подаємо з незначними скороченнями.

8

Коментарі

126.12.09, 10:23

Дуже цікаво.
Це не закінчений текст? Що там за тег у кінці?
Ще прошу, на джерело пошліться, будьласка.

    226.12.09, 12:26Відповідь на 1 від starina_leon

    Було би прикольно, аби там іще було <br><br> між абзацами.

      326.12.09, 14:56

      ???
      и ‹бр› є , и дререло ( газета ‹слово› ) на самому початку указано , тег укінці зараз поправлю .

        Гість: Disarm

        47.01.10, 20:23

        я не люблю реперов которые хотят быть неграми, я не люблю скинхедов которые хотят быть немцами и я не люблю всех националистов(сионистов, нацистов и т.д.) которые считают, что национальноть определяет их положение в своей стране, не зависимо от умственых способностей, и не могу понять патриотизма сектанта анти поравославной веры(судя по вапке)