Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

З трав цілющих чай від хвороб виручай !

  • 25.11.16, 09:06
Якщо влітку ви не запасли трави від застуди , нічого страшного - в аптеці ви знайдете все, що потрібно ..
1. Липовий цвіт і суцвіття чорної бузини - прекрасний потогінний засіб. Пити 3 рази на день по 1 чашці .
2.  Настої з насіння фенхелю і анісу допомагають відкашлюватись. Пити 2-3 рази вдень по 1 чашці .
3,  При болях у горлі допомагає настій трави шавлії : 2 ч . ложки шавлії на 1 склянку окропу.
4,  При сухому кашлі корисний чай з ромашкою : 2 ч . ложки суцвіть ромашки аптечної наполягати на 250 мл окропу , потім процідити. Настій пити теплим , щонайбільше по 3 чашки на день.
5.Чай з чебрецем п'ють при кашлі : змішати 20 г трави чебрецю і по 10 г насіння кмину , листя м'яти і трави волошки ; 2 ч . ложки суміші заварити 250 мл окропу , настоювати 10 хв. , процідити. Пити теплим по 3 чашки на день.
6.Чай для суглобів. Змішайте 50г трави комірника і по 30 г квіток календули , ісландського моху і горця пташиного , а також 80 г хвоща польового . Взяти 3 ст. л . збору , залити літром окропу , накрити кришкою і настоювати протягом 15 хвилин , потім процідити і випити отриманий чай протягом дня .
7. Від застуди. У склянку гарячої води додати одну - дві столові ложки яблучного оцту і стільки ж меду . Розмішати і випити , поки пиття не охололо. Пити такий чай треба до одужання і краще перед сном.
8.  Антисклеротичний чай. 1 ст. л . кропиви , 2 ст. л . ягід чорноплідної горобини , 2 ч. л. м'яти , 1 ст. ложка ягід ірги , пів чайної ложки цедри лимона , 1 ст. л . листків суниці - на літр води. Кип'ятити 5 хвилин під кришкою на повільному вогні,  настоювати до охолодження. Додати столову ложку меду і пити протягом дня .
9. Для зміцнення імунітету. Приготувати склад з суміші трав : чебрець - 1 ст. л . , корінь валеріани , звіробій і м'ята - по 2 ст. л . Додати 250 г сухої заварки звичайного (чорного або зеленого - за бажанням) чаю , перемішати і тримати в скляній банці з щільною кришкою. Одну чайну ложку збору беруть на склянку окропу , настоюють 20 хвилин. Цей чай допомагає протистояти інфекціям і застуді.
10.Теплий чай середньої міцності заварки з лимоном , чорним перцем і медом - сечогінний і потогінний засіб при простудних захворюваннях дихальних шляхів і легенів.
11.  Жування сухого зеленого чаю добре допомагає при нудоті і при сильних позивах до блювоти у вагітних жінок , при закачуванні в автомобілі і при морської хвороби 12. Сік свіжого чайного листа , екстракт чаю або розтертий в порошок сухий чай можуть служити засобом від опіків.
13.  Дуже міцний і солодкий (з цукром) гарячий чай з молоком - протиотрута при отруєннях алкоголем , наркотиками , лікувальними препаратами (наприклад , люміналом ) .
14. Міцний охолоджений настій суміші зеленого і чорного чаю з додаванням невеликої кількості виноградного сухого вина (1 ч. л . На 1 склянку ) - засіб для промивання очей при запальних процесах століття , засміченні слизистої оболонки , а також при кон'юнктивітах .
15.  Міцний настій зеленого чаю може бути використаний при лікуванні зовнішніх виразкових захворювань , а також виразки шлунку і дванадцятипалої кишки за умови систематичного вживання .


0

Коментарі