Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Йде зима, час простудних захворювань ...

  • 25.11.16, 08:59

   Напишу свої рецепти, якими в нашій родині не один рік користуються!
   Бронхіт.
У чашку гарячого молока опустити гіркий червоний перець без насіння. «Погірчіть» молоко перцем за смаком хворого і перець вийняти. Додати 1 ч. л. внутрішнього свинячого жиру (можна і гусячого жиру, а якщо жиру взагалі ніякого немає, то масло вершкове або маргарин) і 1 ч.л. меду. Все змішати і випити ковтками, повільно.
   Для дітей замість перцю, можна влити в чашку молока 1 ч.л. горілки або самогону (шкоди не буде, тому що тут спиртне, як мікстура діє!), А все інше так само.
   При сильному кашлі. Дрібно порізати 500 г цибулі, додати 400 г цукру і 100 г меду, залити все 1 л окропу і варити на слабкому вогні 2-3 години. Остудити, розлити в баночки або пляшки, які щільно закупорити, і вживати по 1 ст.л. 4-5 разів на день. Дітям - по 1 ч.л., запиваючи теплим молоком (або ж покласти в стакан з молоком).
   При грипі. Трав'яна суміш: по 1 ст.л. глоду, аркуша чистотілу, шипшини, меліси, м'яти, липи і 1 ч.л. багна. Брати 2 ст.л. суміші на 1 л окропу. Наполягати дві години в термосі або в чайнику, який потрібно як слід укутати. Пити протягом доби, а на ніч, додаючи в стакан 1 ч.л.    меду. Грип пішов швидко, не залишаючи ніяких ускладнень.
   Грип, ангіна, застуда. До половини півлітрової банки дрібно нарізати листя алое, розмішати з 200 г меду і поставити на три дні в темне місце. Потім долити до повної банки вино «Кагор» або бальзам «Вігор», шийку банки зав'язати марлею і поставити в темне місце, періодично помішуючи. Отриманий лікер процідити і пити по 1 ст. л. 3-4 рази на день перед їжею.
    Бронхіт і кашель у дітей. Дрібно порізати і пом'яти п'ять зубків часнику від середніх головок. Прокип'ятити в чашці молока і давати дітям по кілька разів на день (буде ще краще, якщо ви в чашку з молоком будете додавати жир, причому жир можна додавати будь-який).
Здоров'я всім вам і вашим читачам!
0

Коментарі