Відпочинок в Карпатах (день студента)

Пані та панове! Продовжується Осінній сезон у Карпатах. Організовується відпочинок та проживання в готелях, санаторіях, та садибах зеленого туризму.Проживання від 40-200 гр.Надаються екскурсійні програми по цікавих місцях Яремче, Буковеля, Коломиї та інших привабливих місцях.а саме:

ПІДЙОМ НА г.МАКОВИЦЮ. СТАРОДАВНІЙ ГАЛИЧ. СОЛОТВИНО. СЕЛИЩЕ ДІЛОВЕ – ГЕОГРАФІЧНИЙ ЦЕНТР ЄВРОПИ. ПАМ’ЯТНІ МІСЦЯ – КАМ’ЯНЕЦЬ – ПОДІЛЬСЬК. ІСТОРІЯ ХОТИНА. ВИХІД НА ГІРСЬКІ ХРЕБТИ. ВИХІД НА ПОЛОНИНИ З ЧАСТУВАННЯМ ГУЦУЛЬСЬКИХ СТРАВ. ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ЖИТТЯМ НА ПОЛОНИНІ.ЯРЕМЧЕ - ПЕРЛИНА КАРПАТ. ВОЛЬЄРИ-ЗАПОВІДНИК. ВОДОСПАД «ПРОБІЙ». СТЕЖКАМИ ОЛЕКСИ ДОВБУША. СКЕЛІ. КОЛОМИЯ ТУРИСТИЧНА. ВИДАТНІ МІСЦЯ. МУЗЕЙ «ПИСАНКА».КОСІВ – СТОЛИЦЯ ГУЦУЛЬЩИНИ.МАНЯВСЬКИЙ СКИТ. ВОДОСПАД У МАНЯВІ.БУКОВЕЛЬ ОГЛЯДОВА. ПОДОРОЖ СТЕЖКАМИ ВЕРХОВИНИ. МУЗЕЙ ІВАНА ФРАНКА У КРИВОРІВНІ.ВИХІД НА г.ГОВЕРЛУ. ВОРОХТА. ОЗЕРО НЕСАМОВИТЕ.Проводиться замовлення харчування зеленого туризму або в ресторанах, колибах у Яремчі, Микуличині, Яблуниці, Ворохті. 2-3 разове харчування від 25-120 гр. Є можливість також організувати корпоративний відпочинок у Карпатах з цікавими та захоплюючими програмами. Друзі дзвонять, пишуть:

8 063 574 86 88

0 096 273 57 45

Більш детальніше можете поцікавитись  http://www.yaremcha.at.ua

Приєднатися до події

Відпочинок в Мальовничих Карпатах

Хто має бажаня та можливість поїхати в Карпати в Яремче і т д, але не має де зупинитися, можу заздалегідь забронювати місця в садибах зеленого туризму, котеджах, базах відпочинку та готелях  протягом цылого року. Також є можливість організувати єкскурсії по мальовничих Карпатах, здати в оренду лижне спорядження,  сноуборди, та можливість організувати захоплюючу вечірку. Всім бажаючим та зацікавленим телефонуйте 80672430448 Тарас.

!!!!!!!!!!! Ціни можуть мінятися в залежності від сезону відпочинку.

Пані та панове! Продовдується  весняний сезон у Казкових  Карпатах. Організовується відпочинок та проживання в готелях, санаторіях, та садибах зеленого туризму. Проживання від 20-200 гр.Надається екскурсійні програми: ПІДЙОМ НА г.МАКОВИЦЮ. СТАРОДАВНІЙ ГАЛИЧ.

 - СОЛОТВИНО.

 -СЕЛИЩЕ ДІЛОВЕ – ГЕОГРАФІЧНИЙ ЦЕНТР ЄВРОПИ.

 -ПАМ’ЯТНІ МІСЦЯ – КАМ’ЯНЕЦЬ – ПОДІЛЬСЬКИЙ.ІСТОРІЯ ХОТИНА.

 -ВИХІД НА ГІРСЬКІ ХРЕБТИ. ВИХІД НА ПОЛОНИНИ З ЧАСТУВАННЯМ ГУЦУЛЬСЬКИХ СТРАВ. ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ЖИТТЯМ НА ПОЛОНИНІ.

 -ЯРЕМЧЕ - ПЕРЛИНА КАРПАТ. ВОЛЬЄРИ-ЗАПОВІДНИК. ВОДОСПАД «ПРОБІЙ».

СТЕЖКАМИ ОЛЕКСИ ДОВБУША. СКЕЛІ.

 -КОЛОМИЯ ТУРИСТИЧНА. ВИДАТНІ МІСЦЯ. МУЗЕЙ «ПИСАНКА».

 -КОСІВ – СТОЛИЦЯ ГУЦУЛЬЩИНИ.МАНЯВСЬКИЙ СКИТ. ВОДОСПАД У МАНЯВІ.

 -БУКОВЕЛЬ ОГЛЯДОВА. ПОДОРОЖ СТЕЖКАМИ ВЕРХОВИНИ. МУЗЕЙ ІВАНА ФРАНКА У КРИВОРІВНІ.

 -ВИХІД НА г.ГОВЕРЛУ. ВОРОХТА. ОЗЕРО НЕСАМОВИТЕ.

 Проводиться замовлення на харчування в садибах зеленого туризму а також в ресторанах та колибах у Яремчі, Микуличині, Яблуниці, Ворохті. 2-3 разове харчування від 25-120 гр. В період Новорічно-Різдвяних свят ціни на проживання в садибах зеленого туризму з усіма зручностями будуть від 150 гр,  2-3 разове харчування від 60 гр з можливістю вибору меню Європейської або Гуцульської кухні. Ціни в котеджах будуть коливатися від 250-300 гр з однієї людини. 

Оренда лижного спорядження буде коливатися в ціні від 40-90 гр за добу.

Прокат сноубордів буде коливатися від 50-100 гр.

Є можливість замовити єкскурсійну програму на кінній кареті яка схожа за стародавніми звичаями  в період Австро-Угорської імперії.

Є можливість здати в оренду квадроцикли, велосипеди.

Є можливість також організувати корпоративний відпочинок у Карпатах з цікавими та захоплюючими звичаями та традиціями повсякденного життя Гуцулів.

Для того, щоб попередньо забронювати місце необхіно подати точну інформацію: кількість людей, на скільки днів, на який період, з харчуванням чи без, чи є маленькі діти а також незабути внести 30% від вартості проживання. Внесення вартості застави можна декількома способами.

Всього розміщено близько 50 фото

Друзі дзвонять, пишуть.

тел 80672430448 Тарас.

skype              tapac2415

isq                   479094650

Приєднатися до події

Сторінки:
1
2
попередня
наступна