Імадло (imadlo)

  • 27.02.19, 01:08
Нове слово польською. Означає те, що по - російськи "тиски".
А як "тиски" по українськи?
О-о... (пішов питати Гугла)

А розкажіть про ремонт свого комп"ютера, га?

  • 26.02.19, 01:35
Думаю думку, може і правда, спробувати свої сили в цій справї? 

У особистому користуванні маю кілька одиниць комп"ютерної техніки. Нетбуки, ноутбуки, і стаціонарні монітори з мишами і клавіатурами.
Колись давно було у користуванні два системники отакенні ящикоподібні, але через деренчання вентиляторів (реально дістало) здихався від них за символічну ціну.

Моє загальне враження про надійність комп"ютерної техніки - вона таки досить надійна.

Якщо не брати до уваги програмні заскоки, віруси, чи глюки, то найслабкішими були акумулятори. Чомусь у всіх ноутбуках та нетбуках, більше 2 років не вижили. Навіть вийнятий акумулятор, яким користувався час від часу, теж досить недовго тримав свою ємність. Ну то не найбільше горе, технікою користуюсь в стаціонарних умовах, проблем від відсутності акумуляторів не відчув.

Пилюка. Іноді її видаляю, коли пристрій починає відчутно грітись. Десь 1 раз на рік, навряд чи частіше. З деякими ноутбуками виникли ускладнення, не допетрав зразу, як їх розібрати, але дякуючи ютубу і крєпким словам все вийшло добре.

Один нетбук має свою дивну особливість. Періодично розбираю, відмикаю елемент живлення "біоса", замикаю накоротко клеми на платі пінцетом на пару секунд, потім втикаю на своє місце елемент живлення, і нетбук після цього працює місяцями. Чому це відбувається - для мене не зрозуміло, але теж дуже не напружує.

Ще один нетбук мав поганий контакт десь між гніздом штекера живлення і "бебехами". Напаяв провід "нашвидку, як для себе", і так вже кілька років він нероз"ємний. 

У найстаршого ноутбука вийшла з ладу лампа підсвітлення екрану - замінив її на світлодіодну. Ще у мене були експерименти з цим ноутбуком - подовжував шлейф матриці до 50 см. Але виникли проблеми з артефактами на зображенні, екранування шлейфа в цілому і кожного провода окремо не вирішило проблему. Хоча, якщо дуже не прискіпуватись, було задовільно.

А які негаразди виникають з вашою комп"ютерною технікою? 


Про довбання рекламно - інформаційного поля Києва

Залишається тільки згадувати ті старі добрі часи, коли користуючись нехитрими методами просування своєї інформації, за дві - три ночі вдавалося потрапити в "десятку" видачі Гугла. Тоді ще не було величезної кількості бажаючих і уміючих.

А тепер - жах якийсь. Рекламу пишуть якісь треті особи, обіцяють людям "дешево швидко якісно гарантія, живу поруч", а люди ведуться на все це...

Люди якісь дивні. Вірять в те, що їм хтось щось винен, вірять в "безплатно", вірять в "дешево". Якась втрата відчуття реалій реальності. Сумно.

Депресивне становище.

Мабуть, все таки не треба соплі розмазувати, а знову налаштовувати себе на рекламну діяльність, де всі проти всіх. Але ніякого обману людей не можу собі дозволити. Якось потрібно оцьому всьому давати раду, самотужки.

Інформаційне поле Києва тверде, але треба його подзьобати, може десь шпарини якісь виникнуть

5 минут психологии

  • 22.02.19, 18:43
ВЫ ИМЕЕТЕ ПРАВО:
Иногда ставить себя на первое место
Просить о помощи и эмоциональной поддержке
Протестовать против несправедливого обращения или критики
На свое собственное мнения и убеждения
Совершать ошибки, пока не найдете свой собственный путь решения
Предоставлять людям решать собственные проблемы самим
Говорить "нет, спасибо", "извините нет"
Не обращать внимания на советы окружающих и следовать своим чувствам
Побыть одному, даже если другим хочется вашего общества
На свои собственные чувства, независимо от того, понимают ли их окружающие
Менять свои решения и выбирать другой образ действия
Добиваться перемены договоренностей, которые вас не устраивают
ВЫ НИКОГДА НЕ ОБЯЗАНЫ:
Быть безупречным на 100%
Следовать за толпой
Любить людей, приносящих вам вред
Делать приятное неприятным вам людям
Извинятся за то, что вы были самим собой
Выбиваться из сил ради других
Чувствовать себя виноватым за свои желания
Мирится с неприятной ситуацией
Жертвовать своим внутренним миром ради кого бы то ни было
Сохранять отношения, ставшие оскорбительными
Делать больше, чем вам позволяет время
Делать что-то, что вы на самом деле не можете сделать
Выполнять неразумные требования
Отдавать то, что вам на самом деле не хочется отдавать
Нести на себе тяжесть чьего-то неправильного поведения
Отказываться от своего " Я" ради кого или чего бы то ни было


(с)

Некомерційні (особисті) облікові записи Google+ припинять роботу

РЯТУЙТЕ ХТО ЩО ТАМ МАЄ!

Некомерційні (особисті) облікові записи Google+ припинять роботу 2 квітня 2019 року
30 січня 2019 року

У грудні 2018 року ми оголосили, що припинимо роботу некомерційної версії Google+ у квітні 2019 року, оскільки цей сервіс непопулярний і нам важко підтримувати його в належному стані, який відповідав би очікуванням споживачів. Дякуємо, що користуєтеся Google+. Ми підкажемо вам, що робити далі, як завантажити ваші фотографії та інший контент і нічого не втратити.

2 квітня ваш обліковий запис Google+ і всі створені вами сторінки в цьому сервісі припинять роботу, а ми почнемо видаляти контент з особистих облікових записів Google+. Фотографії та відео з архіву альбомів і сторінок Google+ також буде видалено. Ви можете завантажити та зберегти свій контент, але це потрібно зробити до квітня. Зверніть увагу, що резервні копії фотографій і відео, збережені в Google Фото, видалятися не будуть.

Ми видалятимемо контент з особистих облікових записів Google+, сторінок Google+ і архіву альбомів протягом кількох місяців, тому деякий час він ще зберігатиметься. Наприклад, ви можете бачити частину вмісту в журналі активності, а користувачам G Suite відображатиметься деякий контент з особистих облікових записів Google+, доки не буде припинено роботу некомерційної версії сервісу.

Починаючи з 4 лютого, ви вже не зможете створювати профілі, сторінки, спільноти та події в Google+. Перегляньте відповіді на поширені запитання, щоб дізнатися більше про майбутні зміни.

Якщо ви власник або модератор спільноти Google+, то можете завантажити та зберегти її контент. З початку березня 2019 року можна буде завантажувати додаткові дані, зокрема текст, фотографії та зазначення автора для всіх публікацій у загальнодоступних спільнотах. Докладніше

Якщо для доступу до сайтів і додатків ви користуєтеся кнопкою входу з Google+, зверніть увагу, що протягом кількох наступних тижнів вона припинить працювати. У деяких ресурсах її замінить кнопка входу з Google. Тому Ви й надалі зможете використовувати для входу обліковий запис Google. Докладніше

Якщо за допомогою Google+ ви публікували коментарі на своїх або інших сайтах, то більше не зможете цього робити: до 4 лютого цю функцію буде вилучено із сервісу Blogger, а до 7 березня – з решти сайтів. Починаючи з 2 квітня 2019 року, ми видалятимемо всі ваші коментарі, додані за допомогою Google+ на будь-яких сайтах. Докладніше

Якщо ви клієнт G Suite, профіль Google+ відповідного облікового запису працюватиме й надалі. Докладну інформацію можна отримати в адміністратора G Suite. Також незабаром ми оновимо інтерфейс і додамо деякі функції. Докладніше

Якщо ви розробник і використовуєте Google+ API або функцію входу з Google+, натисніть тут, щоб дізнатися, що зміниться для вас.

Від усієї команди Google+ дякуємо вам за те, що залишалися з нами. Висловлюємо подяку талановитим художникам, усім, хто докладав зусиль для розвитку спільнот, надихав на гарні ідеї та зробив усе, щоб користувачі Google+ почувалися комфортно. Без вас нам не вдалося б досягти таких результатів. 

(С)

Телевізор засмердів вночі. Але - обійшлося без втрат:


Це дійсно щасливий випадок. Пожежа спричинюється телевізором досить рідко, тому особливо ніхто не переймається дотриманням елементарних правил безпечного користування цього пристрою.

Та все ж рекомендацій, як зменшити вірогідність нещастя, користуючись телевізором, у мережі інтернет дуже багато, наприклад у оцій коротенькій заміточці на досить відомому європейському сайті (я її щойно написав).

Приємного і безпечного перегляду телевізора!

Хочеш кредит? Не бери.

І тоді не будеш мати зайвий клопіт.
Кредит взяти легко, а віддавати - не завжди. Чіпкий, зараза...


Гарно мандрувати на дивані з ноутбуком :)

  • 01.02.19, 20:26
Ну, наприклад - помандрую до міста Kielce. Чому б і ні? Все одно подумки, розглядаючи його через вікно ноутбука, особливо приємно, що відео та фото зроблені тоді, коли природа буяє зеленню...
А сьогодні w Kielcach туман і смог. Отак взяв і натицькав сторінку  
http://naprawa-telewizorow.vk-x.com/kielce/  Хай буде про всяк випадок.

А зовсім скоро піду чекати автобуса до Києва. Як воно там погода? Вода зійшла, чи ні? Хоча, байдуже - як буде так хай і буде.

Моя метода скидання зайвої ваги

  • 29.01.19, 09:46
Хочете позбутись зайвої ваги? Це чудово! Я теж роками експериментував з різними методами - голодуванням, спортом, ще чимось.
А тоді просто "забив".

Це так чудово - їсти смаколики і не перейматися. Спокійно і з насолодою.

Мнямням!

Хроніки.

  • 28.01.19, 01:38
01.30
Центральний автовокзал Києва "яма".
Всі платформи порожні, за винятком 1. Це - на Рівне.
Якийсь несамовитий молодий чоловік намагається переконати, що мені треба на Рівне, або Корець, або Новоград. Подумки телепортую його аж у Караганду, і продовжую топтатись біля прапорця платформи 3.
І ось, нарешті, "мій" мерседес.
Добрий чоловік маршрутчик дав добро мені окупувати геть всі сідала заднього ряду, і це супер!
А що іще може бути потрібно для справжнього щастя?