Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

А розкажіть про ремонт свого комп"ютера, га?

  • 26.02.19, 01:35
Думаю думку, може і правда, спробувати свої сили в цій справї? 

У особистому користуванні маю кілька одиниць комп"ютерної техніки. Нетбуки, ноутбуки, і стаціонарні монітори з мишами і клавіатурами.
Колись давно було у користуванні два системники отакенні ящикоподібні, але через деренчання вентиляторів (реально дістало) здихався від них за символічну ціну.

Моє загальне враження про надійність комп"ютерної техніки - вона таки досить надійна.

Якщо не брати до уваги програмні заскоки, віруси, чи глюки, то найслабкішими були акумулятори. Чомусь у всіх ноутбуках та нетбуках, більше 2 років не вижили. Навіть вийнятий акумулятор, яким користувався час від часу, теж досить недовго тримав свою ємність. Ну то не найбільше горе, технікою користуюсь в стаціонарних умовах, проблем від відсутності акумуляторів не відчув.

Пилюка. Іноді її видаляю, коли пристрій починає відчутно грітись. Десь 1 раз на рік, навряд чи частіше. З деякими ноутбуками виникли ускладнення, не допетрав зразу, як їх розібрати, але дякуючи ютубу і крєпким словам все вийшло добре.

Один нетбук має свою дивну особливість. Періодично розбираю, відмикаю елемент живлення "біоса", замикаю накоротко клеми на платі пінцетом на пару секунд, потім втикаю на своє місце елемент живлення, і нетбук після цього працює місяцями. Чому це відбувається - для мене не зрозуміло, але теж дуже не напружує.

Ще один нетбук мав поганий контакт десь між гніздом штекера живлення і "бебехами". Напаяв провід "нашвидку, як для себе", і так вже кілька років він нероз"ємний. 

У найстаршого ноутбука вийшла з ладу лампа підсвітлення екрану - замінив її на світлодіодну. Ще у мене були експерименти з цим ноутбуком - подовжував шлейф матриці до 50 см. Але виникли проблеми з артефактами на зображенні, екранування шлейфа в цілому і кожного провода окремо не вирішило проблему. Хоча, якщо дуже не прискіпуватись, було задовільно.

А які негаразди виникають з вашою комп"ютерною технікою? 


0

Коментарі

Гість: Malefique

126.02.19, 02:37

Ноутбуки бюджетного сегмента - это ширпотреб (за редким исключением). Тупо не рассчитаны на эксплуатацию более 3х лет. Ноуты высшего сегмента живут достаточно хорошо 5 лет минимум.
"Нетбук" - термин который мне лично непонятен.. это что-то из глубокого прошлого.
Продувка ноутбука (баллоны доступны любому) желательна раз в 3 мес, ИМХО. Раз в год можно заняться разборкой и основательной чисткой.
З.Ы. Деградация батареи увы неизбежна.. но тут слишком много переменных..
Я лично поклонник PC и никаких проблем

    226.02.19, 06:56

    Глюки и неисправности периодически случаются. Дома три PC на разных сокетах. Вот в декабре вылетел проц INTEL, но при такой конфигурации оборудования, определить неисправность дома не представлялось возможным. Года полтора назад, умерла мать на другом компе, попал на глубокий апгрейт. Сейчас задача обновить третий агрегат. Программные глюки устраняются самостоятельно, т,е, без финансовых вложений. Что делать? Живем в 21 веке. Про смартфоны с планшетами даже говорить нечего- поддерживаю работоспособность.

      Гість: Ordinary

      326.02.19, 08:05

      Не мешай технике работать.

        426.02.19, 08:12Відповідь на 3 від Гість: Ordinary

        Не мешай технике работать.а на жизнь как же он заработает?

          Гість: Ordinary

          526.02.19, 08:17Відповідь на 4 від disu

          Не мешай технике работать.а на жизнь как же он заработает?не, ну экраны протирать там... корзину почистить...

            626.02.19, 08:31Відповідь на 5 від Гість: Ordinary

            Не мешай технике работать.а на жизнь как же он заработает?не, ну экраны протирать там... корзину почистить...БП попинать

              726.02.19, 08:35Відповідь на 5 від Гість: Ordinary

              Люблю большие экраны, потому только стационарные компы С первого собираю сам. Самая частая поломка – вздувшиеся конденсаторы. Самому перепаять просто и недолго, но я предпочитаю носить в мастерскую. И недорого, и у них рука набита, а я паяю лишь несколько раз в год