Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

victor_M

попередня
наступна

Чи може бути черговий розгін майдану?

В пресі з’явилася інформація, що регіонали в чергове збираються розганяти майдан, деякі сайти навіть написали про танки). Я не знаю, чи буде розгін чи люди через деякий час самі підуть, але власні думки з цього приводу маю.


Саме по собі стягнення працівників внутрішніх військ до Києва(коли на навчання стягують армію до кордону, ніхто ж не пише що завтра війна), не є загрозою Майдану, скоріше тут журналісти штучно розігрівають атмосферу, оскільки, новини про майдан, люди читають з особливою увагою, а особливо ті хто має родичів чи друзів на майдані.

Яку вигоду отримає ПР від розгону майдану? з цього потрібно починати взагалі все обдумування, оскільки, якщо перед якимись важливими зустрічами розганяти майдан доцільно, то зараз я не бачу в цьому жодної вигоди для ПР я не бачу.

Якщо подивитися з іншої сторони, то будь-який силовий варіант розвитку подій на руку опозиції, оскільки в цьому випадку вони будуть жертвами, а таких у нас люблять. Особливо, якщо врахувати останню тенденцію подій з побиттям Чорновіл, а потім Луценка.


Також варто відзначити, що попередні «розгони» майдани були перед великими подіями міжнародного характеру, а сьогодні подій немає, навпаки, регіонали ще й свій проплачений, бюджетний антимайдан звозять, а мені здається, що раніше вони або звозили, або розганяли, одночасно цих операцій не проводили.

Далі варто відмітити те звідки йде інформація, не від людей, як це було за попередніх суміжних подій, а з ЗМІ, що само по собі дивно, і схоже на те, що тема роздувається штучно.


Напевне найважливіше що є зараз для країни це бюджет, і опозиція блокує його прийняття, хоча проект від ПР не вселяє надії, але потрібно вже йти на консенсус, або розробляти власний проект. Думаю, що зараз опозиція намагається виграти час, для того, щоб зробити нормальний проект бюджету, ну або варіант проекту, який би їх влаштовував. Оскільки тих показників, які мали ПР, після підписання договору з РФ опозиція не мала, через те думаю, що їх проект сильно відрізнявся від проекту ПР. 

0

Коментарі