хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Ніколи не кажи ніколи

  • 22.03.20, 16:08
Сталася ця ганебна для мене подія 7 березня 2020 року. Але почну розповідь з ранку 6-го...
Отже. Вранці 6 березня мені на сторінку Фейсбуку прилетіла реклама, що в нашому славному місті Бровари дає грандіозний концерт артист N1, по версії газети "Порадниця", сам Олег Винник. Дивлюся я на картинку і кажу своїм:
- Якщо я почну добровільно слухати колись при вас пісні Винника, тихо придушіть мене подушкою.
- Добре, - погодились всі,- Ми так і зробимо.
День пройшов в звичних справах, хтось був на роботі, хтось не був. Ввечері всі зібралися за столом і почали обговорювати якісь важливі і не дуже теми. І тут "ДЗИНЬ". Прийшло повідомлення від куми на Телеграм. Я відкрила картинку, там був електронний білет на ТОГО САМОГО! Потім  знову "ДЗИНЬ". В новому повідомленні було написано: "Це твій квиток. Фарбуй нігті, брий ноги. На завтра щоб була готова". Я одразу набрала її номер і почула п'яненьке гигикання і малорозбірливу пісню про Вовчицю, потім її телефон вимкнувся. Тільки на ранок я знову додзвонилася і зрозуміла, що квитки дісталися в подарунок від нашого спільного однокласника, який хотів зробити сюрприз  тещі, але та до Києва не приїхала і він вирішив зробити нам приємно, бо, по-перше, ми гарні дівчата і, по-друге, ми живемо в Броварах і нам сам бог велів туди піти. Квитки коштували 1000 гривень і наша з Женькою совість не дозволила, щоб гроші Русліка отак взяли і пропали. 
Чоловік мій чесно пропонував відвезти нас, але я знала чим би це закінчилося. Він би сидів в машині і чекав нас, а мене бісить, коли мене хтось чекає і тому було вирішено їхати маршруткою. 
Коли я зайшла до автобусу, то він весь був заповнений Ніно і Вовчицями. Всі були вдягнені в саме файне, що знайшлося в шафі, у більшості в руках були букети і м'які іграшки. Від запаху парфумів поздихала вся міль в норкових шубах вовчиць і у мене аж запаморочилося  в голові. Коли я подивилася в дзеркало водія і наші погляди зустрілися, водій підморгнув мені. Він наче відчув, що ми з ним чужі на цьому святі і вирішив підтримати. На зупинці фанатки повипливали з маршрутки і та пуста поїхала далі.
Моя кума жіночка передбачлива і тому зрозуміла, що на тверезу ми там не досидимо і тому налила коньяку в бутильок з під перекису водню. Ми зайшли в темний куток, булькнули для настрою і пішли до зали. Ну що вам сказати... Уявіть ту саму маршрутку, що я описала, тільки тепер в ній було 2000 пасажирів.
Коньяк почав діяти ще на вході, тому найпалкішими і найсміливішими на нашому ряду були саме ми. Ми підбурювали сором'язливих 50-ти річних жіночок вставати з крісел і гнати хвилю. В суцільному екстазі навіть захотілося крикнути "Цой жив!", що я і зробила. Кума підтримала: "Да, бл.ть!" Ніщо в нас не виказувало раніше інтелігентних жіночок, одна з яких, до речі, ще й була вчителькою історії. Ми дочекалися тих двох пісень, що ми знали і покинули зал під прицільні погляди фанаток... та й коньяк перестав діяти.
З концертної зали ми тихо попленталися в супермаркет, бо свято-святом, а ковбаси на ранок треба було прикупити.
Отак в черговий раз підтвердилися приказки про "ніколи" і про "уксус". Ну і що, зате вийшли в люди.


Пи. Си. Фанаткою я так і не стала
41

Коментарі

122.03.20, 16:15

    222.03.20, 16:18

    жахмені аби той однокласник ще й доплатив-не пішла б, чесно

      322.03.20, 16:19

        422.03.20, 16:23

        винник - прокоцаплене чмо

          522.03.20, 16:28Відповідь на 2 від disu

          жахмені аби той однокласник ще й доплатив-не пішла б, чесноНе маєш ти совісті. Ми з кумою правда обговорювали варіант загнати квитки і посидіти в пабі під живу музику, але соромно стало перед Русліком.
          Та й один раз не....

            622.03.20, 16:30Відповідь на 4 від BlackPR

            винник - прокоцаплене чмоТа більшість артистів такі. У цього просто не вистачило розуму промовчати.

              722.03.20, 16:34

              таким чіном олежа богатіє, за рахунок вовчиць та олєнів

                822.03.20, 16:37Відповідь на 7 від P-38

                таким чіном олежа богатіє, за рахунок вовчиць та олєнівНу пішли би ми чи ні, а гроші були вже проплачені. Добровільно віддати таку суму я могла би хіба за шоу Мерліна Менсона. Може колись і він завітає до Броварів.

                  922.03.20, 16:40

                  Кто -то знал ,что Украина самая старая страна в мире (старая не от долголетия ее жителей , а соотношение людей пенсионного возраста к остальной массе людей) и вуаля ...репертуар готов .
                  С ровного места , куча денег от несдержанных эмоций .

                    1022.03.20, 16:45

                    Цой форева!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      16
                      попередня
                      наступна