Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

Мало получила тварюка

"Пи*дити депутатів!" – вигукнув натовп і побив екс-регіонала Мірошниченка
Марго Клаус 16 вересня 2014, 21:27
 490
"Пи*дити депутатів!" – вигукнув натовп і побив екс-регіонала Мірошниченка

Колишнього члена «Партії регіонів», а тепер позафракційного Юрія Мірошниченка спіймав натовп розлючений мітингувальників під будівлею Верховної Ради. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав активіст Віталій Уманець, передає Преса України.  

За його словами, після прийняття законопроекту «Про очищення влади»,  "регіонал" Юрій Мірошниченко вирішив здуру вийти через головний вихід. 

Народ із вигуками "Пи*дити депутатів!" накинувся на нього. В нещасного Мірошниченка летіли стільці, каміння, димові шашки,  – розповів Уманець.

Що сталося після того, як нардеп потрапив до рук мітингувальників – активіст не повідомив. 

Нагадаємо, що під будівлею Верховної Ради зібрався незадоволений натовп, який вимагав, аби депутати врешті прийняли закон про люстрацію. Аби довести переконливість своїх намірів, активісти навіть запалили шини біля приміщення Ради.

Антон Геращенко має рацію

  • 16.09.14, 21:38
Геращенко розповів, чому Порошенко здав Путіну Донбас
Олег Мисько 16 вересня 2014, 17:35
 1899  4
Геращенко розповів, чому Порошенко здав Путіну Донбас

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що ухвалення законів Порошенка про особливий статус Донбасу та амністію бойовиків було вимушеним кроком з боку України. Він розповів, що вимушений крок був  обумовлений нашою слабкістю у військовому плані.

Про цю новину повідомляє своїм читачам Преса України з посиланням на повідомлення радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка у Фейсбуці.

"Це вимушений крок, обумовлений нашою слабкістю у військовому і технічному відношенні. Наша армія і Нацгвардія були у змозі протистояти терористам-найманцям, щедро забезпеченим новітньою російською бойовою технікою, але ми були не в змозі протистояти регулярній російській армії, яка відкрито вторглася на нашу землю 24 серпня", - зазначив він.

"Так, у цих законах є багато таких моментів, від яких волосся встає дибки у кожного патріота України. Але яким був вибір у Президента України Петра Порошенка і Верховної Ради України? Відмовитися від ухвалення цих законів - і просування російських танкових колон продовжилося б у бік Маріуполя, Дніпропетровська, Запоріжжя, Харкова, забираючи дедалі більше української території. Водночас, жодна країна світу не дала своєї згоди поставляти нам зброю і відкрито підтримувати нас у протистоянні з Росією", - заявив Геращенко.

"Доки Путін 14 років зміцнював і озброював свою армію, наша система безпеки та оборони грабувалася і здавалася Путіну в оренду. Обидва останні міністри оборони Януковича - Саламатін і Лебедєв у Москві, звідки вони отримували свої команди. Обидва останні глави СБУ - Якименко і Калінін теж у Москві. Вони здавали і здають всі наші державні таємниці, всі дані про стан наших розграбованих збройних сил і служб безпеки", - написав Геращенко.

"Сьогоднішні закони про статус Донбасу та амністію - це розплата за 23 роки розграбування і зради України. Але вони дають нам шлях до виходу з того глухого кута, в якому опинилася наша Батьківщина, кинута Заходом напризволяще, наодинці з ядерною державою, очолюваною психічно хворою людиною", - заявив радник міністра.

Читайте також:

Хто вірить Глобі, поцікавтеся

Павел Глоба: мир ждут природные катаклизмы, Путина казнят как Каддафи, а Крым отдадут ТурцииГлоба
17.08.2014   Новости

Известный предсказатель и директор одноименного института Павел Глоба впервые с момента начала кризиса на Украине, ставшего бичем для всей России, дал свой прогноз относительно дальнейшей судьбы Восточной Европы. В интервью международному информационному Агентству Klyros.org Павел Глоба поведал о знаковых моментах ближайшего будущего России, Украины и всего мира.

Klyros.org: Павел Павлович, Вы довольно долго хранили молчание и вот решились на новые откровения, что Вас подвигло к этому?

П. Глоба: Прежде всего, я молчал, дабы не сеять панику и в без того ввергнутой в хаос Европе. События на Украине я предсказывал, пусть и отчасти, а вот то, что Кремль пойдет на крайние меры, дабы отстоять свои интересы — я и помыслить не мог.

Klyros.org: уже страшно как-то от такого предисловия

П. Глоба: Сразу успокою, третьей мировой не будет, но Россию и Украину ожидают темные времена, если Кремль не остановится, а Украина не пойдет на уступки. В любом случае, процесс распада пошел и остановит его лишь мировой коллапс, который начнется в начале 2015. Глобальные природные катаклизмы в России, Китае, США и Австралии станут наиболее разрушительными за всю «новую историю мира». Погибнут миллионы, но Земля очистится и сплотиться. Больше сказать ничего точно не могу.

Klyros.org: ужас, но а что конкретно произойдет в Украине и России?

П. Глоба: Эти страны вновь станут братскими в начала 2016 года, но до тех пор сменятся оба президента. Путина казнят по примеру Каддафи за военные преступления. Появятся доказательства причастности ФСБ и Путина к взрывам домов, а также развязыванию войны на Украине. Петр Порошенко уйдет сам из-за гнева своего же народа.

Klyros.org: А кто станет новым лидером России? Что будет с Донбассом, Крымом?

П. Глоба: Крым станет на некоторое время независимым, а после окажется автономией в составе Турции, так как на полуострове до этого будет царить голод и мракобесие. На Донбассе будет неспокойно еще несколько лет, но после октября 2014 года война как таковая прекратится.

Klyros.org: про Путина звучит жутко и про Крым тоже, но почему президент России просто не покинет страну?

П. Глоба: Ему (Путину, — ред.) кажется, что Россия без него погибнет, Владимир Владимирович искренне хочет помочь своей стране, но, к сожалению, его методы жестоки и абсолютно не вписываются в контекст мирового уклада. Бежать такой человек не будет. Он останется до последнего и при последнем вздохе не осознает, какую ошибку допустил… К слову, за 2 года во всех ведущих государствах мира изменятся не только лидеры, но и вся политическая структура. Мир придет к глобальной демократизации, к счастью, не пролив столько крови, как в Ливии, Сирии, Египте и Украине…

Український парламент зрадив Україну

Депутати заявляють, що президентські закони були прийняті з порушенням регламенту (фото) 16.09.2014 | 12:46 3 1 0 0 0 Як повідомила журналіст Анастасія Станко, голосування за президентські закони щодо особливого статусу окремих районів Донбасу проходило з численними порушеннями. Леся Оробець Цю інформацію підтвердили народні депутати Олесь Доній та Андрій Шевченко. Зокрема, під час голосування було вимкнуте табло, а коли висвітлились цифри щодо результату голосування, то не було показано результат по фракціям. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖРосія вимагає, щоб угода з Євросоюзом не заважала Україні вступити до МС Також, депутати з Свободи та Батьківщини підняли картки вгору щоб показати, що вони не голосують за закони про амністію та особливий статус Донбасу. 
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/985359-deputati-zayavlyayut-scho-prezidentski-zakoni-buli-priynyati-z-porushennyam-reglamentu-foto.html

Зрада!

"Мені соромно за парламент" - Шевченко про голосування за статус ДонбасуВівторок, 16 вересня 2014, 12:44 


Закон про особливий статус Донецької та Луганської областей голосували в таємному режимі з порушенням процедури.

Про це розповів журналістам депутата від "Батьківщини" Андрій Шевченко




"Спочатку видавили голоси за режим закритого засідання і потім голова Верховної Ради поставив на голосування закони в закритому режимі, не отримавши попередньо згоди парламенту, що є порушенням процедури", - заявив він.

"Це означає, що ми просто на табло побачили цифру 277, ми не знаємо, хто голосував за ці закони, і не знаємо, чи парламент дійсно підтримав ці закони. Мені дуже соромно за цей парламент", - сказав Шевченко.

Під час голосування в Раді вимкнули табло. Фото ZN.UA via Леся Оробець

За його словами, ці події нагадують 16 січня 2014 року, коли були проголосовані "диктаторські закони" Віктора Януковича.

Депутат Анатолій Гриценко також написав у Twitter: "Такого в Раді ще не було. Янукович відпочиває. Табло було мертвим, ніхто з депутатів не міг бачити, хто і як голосує".

Трохи раніше 16 вересня Верховна Рада проголосувала законопроекти про особливий статус Луганської і Донецької областей та про амністію: перший підтримали 277 депутатів, за проведення амністії – 287 осіб.

Після цього парламент почав працювати у відкритому режимі.

"Українська правда"

Кацапстан почав кип"ятком пісяти

Без'ядерний статус України перегляду не підлягає - МЗС РФ
Слава Демкова 16 вересня 2014, 11:30
 804
Без'ядерний статус України перегляду не підлягає - МЗС РФ

У Міністерстві закордонних справ Російської Федерації заявили, що без'ядерний статус України, як держави-учасниці Договору про нерозповсюдження ядерної зброї, перегляду не підлягає, а будь-які розмови на цю тему є «неприйнятними». 

Такі новини Преса України повідомляє з посиланням на відповідну заяву заступника голови МЗС РФ Сергія Рябкова в інтерв'ю для російських ЗМІ. 

Зокрема, він підкреслив, що «будь-які розмови про можливий перегляд нинішнього без'ядерного статусу України, без'ядерного за змістом ДНЯЗ (Договір про нерозповсюдження ядерної зброї - ред.) - з точки зору неволодіння ядерною зброєю і потенціалом для створення такої зброї, не в частині мирного використання», для Москви «неприйнятні». 

Нагадаємо, 14 вересня міністр оборони України Валерій Гелетей заявив про можливе відновлення ядерного статусу країни. Він уточнив, що це може статися, якщо Захід не надасть Києву підтримку в нинішньому збройному конфлікті. Таким чином міністр прокоментував погрози Росії застосувати тактичну ядерну зброю у війні проти України. 

Як відомо, деякі країни-учасниці НАТО вже почали поставки зброї в Україну. Зокрема, інформацію про такі поставки підтвердили в Міноборони Польщі.

Якщо це не відкрите вторгнення параші то що це?

В бою під Луганськом захопили російських військових на бронемашиніЧетвер, 21 серпня 2014, 11:27 
фото
Версія для друкуКоментарі2

Біля села Георгіївка Лутугінського району Луганської області українські військові захопили російську бронемашину БМД-2 з російським десантом і документами.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Роман Бочкала.

"Бортовий номер 275, зі складу 1-ї парашутно-десантної роти в/ч 74268, Псковської повітряно-десантної дивізії (комвзводу ст. лейтенант Попов)", – повідомив журналіст.

Всі фото: Facebook Романа Бочкали

За його словами, росіян захопили бійці 24-ї бригади ЗСУ та спецпідрозділу "Шторм".

"На фотографіях видно бойову машину і кулемет ПКТ, який був на ній встановлений, із зазначенням імені кулеметника – рядового Сурначева Н.Д. Це ж прізвище та ініціали вказані в журналі вечірньої перевірки, а також імена інших бійців російської армії, по видимому, які воюють в Україні", – додав Бочкала.

 

Журналіст зазначив, що в списку є солдати 1994 року народження.

"Це говорить про те, що у Путіна проблема з досвідченими рекрутами раз в бій кидаються молоді необстріляні бійці", – вважає він.

За словами Бочкали, відправку російських солдат на війну в Україну йому підтвердила дружина одного з військовослужбовців Псковського ВДВ.

"Наших чоловіків недавно відправили на Україну. Типу на навчання. Вони самі не знали, куди саме їх відправлять. Відтоді немає від них ні дзвінка, ні привіту. Ми сидимо за ними плачемо!" – процитував журналіст її слова.

 
 
 
 
 

Українська правда

рашистські холуї отримали заслужену винагороду

Найманці вивозять до Росії "каравани" награбованого 17.08.2014 21:26 За повідомленнями мешканців Свердловська, через місто постійно курсують у напрямку російського кордону колони з награбованим. Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на Інформатор. Мешканці Свердловська повідомляють про пограбування місцевих підприємців і складів з товарами. Днями "ополченці" зайшли на склад з мототехнікою і викрали інструмент. Зокрема, забрали бензопили, перфоратори, "болгарки" та інше. Також "захисники" Донбасу пограбували склад з комп'ютерною технікою. Інформоване джерело повідомляє, що власники складу підтримували бойовиків і навіть надавали фінансову допомогу. Очевидці відзначають, що через Свердловськ у напрямку до кордону з Росією постійно курсують "каравани" з "віджатими" речами. За повідомленнями місцевих жителів, вивозять машини, техніку та інші цінні речі.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/08/17/112128-nagrabovane-donbaskyh-pidpryyemciv-naymanci-karavanamy-vyvozyat-rosiyi