Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

рашисти не були б рашистами коли б не брехали

28.10.14 10:05 РФ стянула к границе с Украиной Таманскую танковую дивизию и спецназ ГРУ. Документы российских военных изымаются, - ИС
армия российскаяРоссийские войска продолжают концентрироваться в приграничноых районах РФ в Ростовской области.

Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом на своей странице в социальной сети Фейсбук написал Дмитрий Тымчук, ссылаясь на оперативные данные группы ИС. 

По данным группы "ИС", российские войска продолжают концентрироваться в приграничных районах РФ в Ростовской области.

Читайте также на "Цензор.НЕТ": В аэропорту Донецка активизировалась российская разведка, - ИС

"Близ госграницы с Украиной зафиксированы подразделения 2-й Таманской танковой дивизии (в/ч 23626, Московская область) и 2-й отдельной бригады спецназа ГРУ (управление бригады - в/ч 64044, Псков). Проходит ротация подразделений 28-й отдельной мотострелковой бригады (управление бригады - в/ч 61423, Екатеринбург)", - написал Тымчук и отметил, что у находящихся в приграничной зоне российских военнослужащих командованием изымаются документы.Источник:http://censor.net.ua/n309227

Ще раз про Іловайськ 2

собовий склад 32-го блокпосту відійшов на визначені рубежі – прес-центр АТО
Наталка Колошук 28 жовтня 2014, 08:28
 817
Особовий склад 32-го блокпосту відійшов на визначені рубежі – прес-центр АТО

Особовий склад 32-го блокпосту відійшов на визначені рубежі. Підрозділи Нацгвардії та ЗСУ зосередились в безпечному місці. Втрат серед українських військових немає, у бойовиків – є. Таку інформацію надав прес-центр АТО станом на ранок 28 жовтня. Новину повідомляє «Преса України».

«Підрозділи Національної гвардії України та Збройних Сил України, на техніці, здійснивши марш під прикриттям сил АТО, без втрат, зосередились в безпечному місці», - йдеться у повідомленні прес-центру.

Українські солдати, що несли службу на 32-му блокпості у районі н. п. Сміле, перемістились на визначені рубежі.

«Вночі неконтрольовані збройні формування обстріляли наші позиції в районі Донецького аеропорту, поблизу Дебальцевого та на півдні зони АТО», - повідомляє прес-центр.

Крім того, за інформацією прес-центру, бойовики намагалися взяти штурмом один із підрозділів сил антитерористичної операції поблизу Талаківки. Українські солдати атаку відбили, не зазнавши, при цьому, втрат живої сили.

Також українські військові знищили один танк і один автомобіль бойовиків. Декілька терористів були вбиті.

Нагадаємо, що терористи заявили, що напередодні ввечері українські війська обстріляли територію близько Донецького аеропорту та найближчих районів. Терористи відповіли артилерійським ударом по колоні військ ЗСУ.

Іловайськ №2

Блокпосту №32 більше немає на карті АТО, - Касьянов
Володимир Сагайдачний 28 жовтня 2014, 05:08
 2755
Блокпосту №32  більше немає на карті АТО, - Касьянов

Блокпосту №32, до якого останні тижні була прикута увага всього суспільства, більше немає на карті антитерористичної операції. Передає новину Преса України посилаючись на сторінку волонтера Юрія Касьянова.

«Хлопці вийшли. Зі зброєю, з залишками техніки. Зневоднені, хворі, втомлені... Вийшли. Я радий за них. Але мені соромно за генералів. Соромно за командування, РНБО і його "спікерів", які півтора місяця відверто брехали, соромно за президента, у якого, нібито, ситуація була на контролі"... Більше сотні бійців - наших синів, чоловіків, братів - живі. Вони в безпеці. Але це не заслуга "першого", "другого" або "третього" воєначальника. Наше командування ні чорта не зробив для порятунку бійців. Сепары поставили ультиматум - залишити блок-пост до півночі. Слава богу, командири їм дозволили піти...», - написав Касьянов.

Окрім цього волонтер зазначає, що на його особисту думку українське командування повинно було провести військову операцію знищивши банди бойовиків, що порушили перемир'я.

«Як повинно було діяти наше командування в цій ситуації?.. Для мене очевидно - провести військову операцію, розгромити донських козачків, сербських найманців і кадировців, які порушили перемир'я, і розблокувати блок-пост. Навіть за "картками розмежування" пораженческого "мирного плану" 32-й пост знаходиться в нашій зоні відповідальності. Тому відповідна реакція повинна була бути жорсткою. Але замість цього хтось прийняв рішення відправити на 32-й пост кілька одиниць несправної бронетехніки, яка повинна була супроводжувати транспорт з водою і продуктами. Сепары техніку спалили, транспорт теж... Замінували всі підступи до 32-му посту, і посилили свою угруповання танків до двох десятків одиниць. Президент взяв ситуацію під контроль», - висловив свою думку Касьянов.

Підводячи червону риску, волонтер висловив думку, що терористи дали українцям вийти по причині того, що це ще одна поразка для українського війська.

«Чому противник дозволив хлопцям піти з посади?.. Тому що такий результат - це поразка для нас. Тому що ухилення від бою, залишення своєї території, своїх людей - це ознака слабкості армії. Сепари завдали нам ще одну поразку, що можна порівняти з Ілловайским. Слава богу, не за кількістю жертв; моральне, психологічне - так. Але армія не винна. Армія у нас чудова, тому що в ній служать чудові люди, які готові були виступити на допомогу побратимам і розгромити бандитів. Але не було наказу. Ніхто не взяв на себе відповідальність. Ні перший, ні другий, ні третій"... Підсумок - 32-й блок-пост вже не наш. Тільки залишилися лежати уздовж "дороги смерті" десятки трупів наших солдатів і офіцерів, які чесно виконали свій обов'язок.», - резюмував волонтер.

Ще один москаль смердить в українськоу скотомогильникові

Черговий російський військовий загинув в Україні. Фото
Фото з соцмережі ВКонтакте

У соціальних мережах з'явився ще один доказ підтвердження загибелі російських військовослужбовців у неоголошеній Кремлем війні на Донбасі.

Цього разу під час нападу на українських силовиків 15 жовтня був вбитий 28-літній офіцер Євген Трундаєв, який проходив військову службу в Заполяр'ї в смт. Печенга Мурманської області.

Про загибель свого товариша по службі та командира повідомила на своїх сторінках у соцмережі "Вконтакте" самі ж російські військовослужбовці. Факт загибелі був підтверджений і його дружиною, яка залишилася сама ростити сина.

Відповідно до повідомлень, Євген Трундаєв командував протитанковим взводом 1 мотострілкового батальйону 200-ої Окремої мотострілкової бригади, в/ч №08275. Освіту офіцеру здобував у престижному Московському вищому воєнному командному училищі, а сам родом з міста Зарайськ Московської області, де й був похований 22 жовтня.

Хоча у деяких повідомленнях його екс-підлеглих по службі зазначається, що Трундаєв був вбитий під Донецьком, сама дружина в одному з коментарів до некрологу зазначала, що чоловік загинув під Щастям у Луганській області.

Процес пішов

Люстрація в Службі зовнішньої розвідки: звільнено 249 працівників
Люстрація в Службі зовнішньої розвідки: звільнено 249 працівників

21.10.2014 19:35
Служба зовнішньої розвідки України приступила до виконання положень закону про люстрацію. Зокрема, з відомства з різних причин звільнено 249 працівників, із яких 59 — керівники підрозділів різного рівня.

Як повідомили у прес-службі відомства, наразі значна увага приділяється формуванню кадрового апарату, який би ефективно виконував поставлені керівництвом держави завдання щодо захисту національної безпеки України.

«При цьому звертається увага на особливості проходження служби працівниками, враховується, чи вчиняли вони дії, спрямовані на узурпацію влади екс-президентом Віктором Януковичем, підрив основ національної безпеки, оборони чи територіальної цілісності України, а також інші питання та критерії, зазначені в законі. Заходи з проведення люстрації здійснюються таким чином, який би не позначився на ефективності діяльності Служби в цілому та не призвів до порушень конституційних прав громадян», — наголосили в СЗР.

Як писав «Ракурс», на Донбасі звільнено 17 тис. міліціонерів за зраду та бездіяльність.

Джерело: Ракурс