Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Антон Геращенко має рацію

  • 16.09.14, 21:38
Геращенко розповів, чому Порошенко здав Путіну Донбас
Олег Мисько 16 вересня 2014, 17:35
 1899  4
Геращенко розповів, чому Порошенко здав Путіну Донбас

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що ухвалення законів Порошенка про особливий статус Донбасу та амністію бойовиків було вимушеним кроком з боку України. Він розповів, що вимушений крок був  обумовлений нашою слабкістю у військовому плані.

Про цю новину повідомляє своїм читачам Преса України з посиланням на повідомлення радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка у Фейсбуці.

"Це вимушений крок, обумовлений нашою слабкістю у військовому і технічному відношенні. Наша армія і Нацгвардія були у змозі протистояти терористам-найманцям, щедро забезпеченим новітньою російською бойовою технікою, але ми були не в змозі протистояти регулярній російській армії, яка відкрито вторглася на нашу землю 24 серпня", - зазначив він.

"Так, у цих законах є багато таких моментів, від яких волосся встає дибки у кожного патріота України. Але яким був вибір у Президента України Петра Порошенка і Верховної Ради України? Відмовитися від ухвалення цих законів - і просування російських танкових колон продовжилося б у бік Маріуполя, Дніпропетровська, Запоріжжя, Харкова, забираючи дедалі більше української території. Водночас, жодна країна світу не дала своєї згоди поставляти нам зброю і відкрито підтримувати нас у протистоянні з Росією", - заявив Геращенко.

"Доки Путін 14 років зміцнював і озброював свою армію, наша система безпеки та оборони грабувалася і здавалася Путіну в оренду. Обидва останні міністри оборони Януковича - Саламатін і Лебедєв у Москві, звідки вони отримували свої команди. Обидва останні глави СБУ - Якименко і Калінін теж у Москві. Вони здавали і здають всі наші державні таємниці, всі дані про стан наших розграбованих збройних сил і служб безпеки", - написав Геращенко.

"Сьогоднішні закони про статус Донбасу та амністію - це розплата за 23 роки розграбування і зради України. Але вони дають нам шлях до виходу з того глухого кута, в якому опинилася наша Батьківщина, кинута Заходом напризволяще, наодинці з ядерною державою, очолюваною психічно хворою людиною", - заявив радник міністра.

Читайте також:

2

Коментарі

116.09.14, 21:51

Згоден,тим більше,що перемир"я було підлисано тоді,коли наша армія відступала і була загроза захоплення всього Донбасу.

    216.09.14, 21:54Відповідь на 1 від Остап 88

    Вражає цинізм старої шльондри, себто західної Європи

      316.09.14, 21:56Відповідь на 2 від Мольфар

      Вражає цинізм старої шльондри, себто західної ЄвропиА вона такою завжди і була.

        417.09.14, 23:16

        Все правильно

          Гість: _bogdashka22

          523.11.14, 23:05Відповідь на 3 від Остап 88

          Вражає цинізм старої шльондри, себто західної ЄвропиА вона такою завжди і була.вот-вот! поражает слабоумие идиотов, всерьез поверивших, будто с Европой можно иметь дело. И даже попытавшихся туда устремиться. Получилось как у классика: "Ну шо, сынку, допомоглы тоби твои ляхи?"

            624.11.14, 08:33Відповідь на 5 від Гість: _bogdashka22

            Вражає цинізм старої шльондри, себто західної ЄвропиА вона такою завжди і була.вот-вот! поражает слабоумие идиотов, всерьез поверивших, будто с Европой можно иметь дело. И даже попытавшихся туда устремиться. Получилось как у классика: "Ну шо, сынку, допомоглы тоби твои ляхи?"Так Росія все зробила для того,щоб Україна почала орієнтуватисяна Європу і США.

              Гість: _bogdashka22

              724.11.14, 10:00Відповідь на 6 від Остап 88

              Вражає цинізм старої шльондри, себто західної ЄвропиА вона такою завжди і була.вот-вот! поражает слабоумие идиотов, всерьез поверивших, будто с Европой можно иметь дело. И даже попытавшихся туда устремиться. Получилось как у классика: "Ну шо, сынку, допомоглы тоби твои ляхи?"Так Росія все зробила для того,щоб Україна почала орієнтуватисяна Європу і США.но в данном то случае речь идет не о России, а о, цитирую:"цинічній старій шльондрі" и тех, кто ей поверил. и не надо стрелки переводить на русских))))

                824.11.14, 22:28Відповідь на 7 від Гість: _bogdashka22

                Ніхто нікому не вірив,кожна країна має свої інтереси,А на даному етапі у нас немає іншого виходу,як об"єднуватись із "Шльондрою".

                  Гість: _bogdashka22

                  924.11.14, 23:02Відповідь на 8 від Остап 88

                  Ніхто нікому не вірив,кожна країна має свої інтереси,А на даному етапі у нас немає іншого виходу,як об"єднуватись із "Шльондрою".прислуживать ей вместо того чтобы защищать интересы своих граждан? патриотично, батенька, патриотично

                    Гість: _bogdashka22

                    1024.11.14, 23:03Відповідь на 2 від Мольфар

                    Вражає цинізм старої шльондри, себто західної Європиа еще поражает безответственность некоторых болтунов

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна